Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: Problemy z funkcjonowaniem forum
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.

Pedro napisał(a):
Mam nadzieję, że teraz problem zniknął. Proszę Hella o informacje Smile

Już w porządku - dziękuję Smile

Pablo napisał(a):
To pewnie dla tego że dzieliłem temat, ale raptem wyciełem 3 posty (ostatnie) , które po przemyśleniu przeniosłem do Tatr http://www.gorskiswiat.pl/forum/forumdisplay.php?fid=19 i wszystko powinno chodzic dobrze, przynajmniej u mnie tak jest uhm

No i chyba zagadka się rozwiązała Toungue

Hella napisał(a):
Halo - dlaczego nie mogę śledzić wątku "zimowo... czyli..." blink

Ostatni post, który mogę przeczytać to 690 na str. 46., a widać, że po Mieciurze w tym temacie pisał jeszcze np. Pablo... unsure

ja mam podobny problem z wiadomościami z gór blink. Ostatni post jaki mi się wyświetla to post Pedra a po nim widać że pisali inni

Edyta85 napisał(a):

Hella napisał(a):
Halo - dlaczego nie mogę śledzić wątku "zimowo... czyli..." blink

Ostatni post, który mogę przeczytać to 690 na str. 46., a widać, że po Mieciurze w tym temacie pisał jeszcze np. Pablo... unsure

ja mam podobny problem z wiadomościami z gór blink. Ostatni post jaki mi się wyświetla to post Pedra a po nim widać że pisali inni

Edytka już w porządku?

tak, już tak, dzięki Smile
Ile czsu u Was trwa przechodzenie z jednego tematu do drugiego?
Bo coś mi się nie podoba -wolno jakoś mi GŚ chodzi ,liczę do 5 lub 6-ciu i dopiero się otwiera.
Czy to tak u mnie tylko?
O a to mi wchodziło licząc do 15-tu -hm.
Zachęcam Was do podzielenia się informacją na temat poruszony przez Gandzię. Jak u Was wygląda kwestia szybkości wczytywania stron na Górskim Świecie? Jest do zaakceptowania czy coś się pogorszyło w porównaniu z tym co było dawniej? Pozdrawiam.

Sokół

Hmmm. W sobotę wieczorem to czasem jest na sieci przeciążenie i długo się ładuje net, ale raczej dotyczy to wszystkich stron.

Jakoś nie zauważyłem spowolnienia dzisiaj

Gandzia1 napisał(a):
...wolno jakoś mi GŚ chodzi...

U mnie też dość często tak się dzieje. Ale już się do tego przyzwyczaiłem.Smile Chyba dlatego, że GŚ robi się coraz cięższy od tej ilości postów, które wypisujemy. Wink Big Grin Proponuję ograniczyć ilościowo naszą aktywność np: do trzech postów na dobę i jednego załącznika.WinkBig Grin Wink Big Grin

no u mnie osatnio też są dni kiedy GŚ sie wolno wczytuje, ale nie wiem czy to nie jest kwestia przeciążenia sieci w pracy
Najdroższy Adminie, nic sie nie zmieniło... raz chodzi szybciej, czasami wolniej... jak to Górski Świat, choć... chyba wcześniej (w nieokreslonym czasie do tyłu, powiedzmy ponad rok śmigało gorzej)
ale... słyszałem o nowym gśdialer (nie klikajcie załączników, szczególnie tych od Admina)
Żeby nie zaśmiecać forum napiszę tutaj.
Linki na forum niczym nie różnią się od zwykłego tekstu, do momentu najechania myszką są niewidoczne.
Dałoby się zrobić automatyczne podkreślenie linków?
Przykład: LINK LINK 2
Wydaje mi się to czytelniejsze.
Jeżeli chodzi o działanie GŚ, szybsze i wolniejsze, to faktycznie da się to odczuć. Wczoraj natomiast korzystając 2 razy ( koło południa, i w okolicach północy) Forum GŚ zniknęło na ponad godzinę. Nie wiem, czego to przyczyna, i czy tylko u mnie to nastąpiło, ale z tego co wiem nie... I ostatnio wydaje mi się, że tak jest coraz częściej, tzn ma spore zachwiania w stabilnym działaniu uhm
Johny nie tylko u Ciebie. Co prawda o północy to ja sobie spałem, ale około południa widziałem brak dostępności forum. Jeśli będzie się to często zdarzać to na pewno postaram się jakoś temu zaradzić. Przyczyna jednak nie jest bezpośrednio zależna ode mnie.
zgodzę się z Johnym, nie mogłam sobie Posowować przez to Sad
A tak poważnie mam nadzieję że nie będzie się to powtarzać
Johny, wczoraj kolo północy razem siedzieliśmy na forum, wiec potwierdzam i ja, że forum padło. Po napisaniu ostatniego posta, nie mogłam już sie dostać na GŚ. Próbowałam jeszcze kolo 1 ale również bez skutku.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Przekierowanie