Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: Problemy z funkcjonowaniem forum
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Pojawił się problem z dodawaniem załączników na forum. Liczę na wyrozumiałość z Waszej strony i trochę cierpliwości zanim problem uda się rozwiązać. Po opanowaniu sytuacji na pewno dam Wam znać.

Pedro napisał(a):
Pojawił się problem z dodawaniem załączników na forum. Liczę na wyrozumiałość z Waszej strony i trochę cierpliwości zanim problem uda się rozwiązać. Po opanowaniu sytuacji na pewno dam Wam znać.

Problem prawdopodobnie został rozwiązany. Proszę jednak ochotników o sprawdzenie i potwierdzenie Smile

Sprawdziłem i potwierdzam, działaSmile
Cieszę się niezmiernie Cool
Zatem załączajcie załączniki! (mogą być również 0.5 Toungue)
Niestety pojawił się znów problem z:
- możliwością załączania plików na forum;
- z załącznikami które zostały dodane 21 lutego i później (w większości ich nie ma).

Każde nowe szczegóły związane z tym problemem przedstawię w tym temacie.
Wygląda na to, że problem został rozwiązany Smile
Jakoś mam problemy otworzyć temat: Wieści z gór. Pisze mi, że temat nie istnieje. Nie wiecie co z tym. uhm

Stasiu napisał(a):
Jakoś mam problemy otworzyć temat: Wieści z gór. Pisze mi, że temat nie istnieje. Nie wiecie co z tym. uhm

w zasadzie to tylko ostatnia strona się nie otwiera...

DZień Dobry - witam Admina i Moderatorów - mam prośbę, cosik mi dzisiaj nie poszło z relacją, a raczej ze zdjęciami. Czy mogłabym prosić o skasowanie w temacie Beskidzkie Dni Niepodległości postu nr 6 i 7 , w 7 nie otworzyły się zdjęcia, więc wstawiłam go jeszcze raz i powstało małe zamieszanie. Jeśli się da - dziękuję bardzo ! i przepraszam za zamieszanie.
Post nr 6 został skasowany.

Post siódmy (obecnie nr 6 ) pozostawiłem, gdyż możesz sama go edytować i włączyć zdjęcia raz jeszcze, kasując wcześniej słowa oznaczające załącznik (attachment) i wklejając zdjęcia ponownie w wybrane miejsca tak, jakbyś post pisała od nowa. Trzeba będzie w tym poscie prawdopodobnie raz jeszcze ściągnąć zdjęcia z Twojego komputera na serwer i dopiero wtedy je wkleić.

W ten sposób uda się zachować chronologię opisu, gdyż obecnie opis dnia 11 listopada znajduje się po dniu 12 listopada. Jeśli tak zrobisz, a nie jest to duży problem, to obecny post nr 10 (ten, który ponownie opisuje dzień 11 listopada) będzie można skasować.

Smile
dziękuję Ci bardzo Maćku za pomoc - post 10 można usunąć - poprawione Wink pozdrawiam
tzn. najlepiej by było 10 i 11 bo teraz już nie potrzebny - sorki jeszcze raz za kłopot.
Mam problem. Nie mogę edytować swoich starszych postów. Nie chodzi mi o zmiany w tekście ale o wytłuszczenie niektórych części postów w wątku książkowym.
Ze względu na nie pierwsze już całkowite wykasowanie relacji czy edytowanie istotnych postów na podstawie których toczyła się dłuższa dyskusja - od wczoraj zostało wprowadzone ograniczenie, tzn. można edytować swoje posty do 4 godzin od ich napisania. Pogrubienie niestety jest również edycją.

Zdaję sobie sprawę Lucyna, że Twoje edycje są z tych które powinnaś móc zrobić - proszę Cię o PW co i w jakiej ilości potrzebujesz poprawić.

Pedro napisał(a):
Ze względu na nie pierwsze już całkowite wykasowanie relacji czy edytowanie istotnych postów na podstawie których toczyła się dłuższa dyskusja - od wczoraj zostało wprowadzone ograniczenie, tzn. można edytować swoje posty do 4 godzin od ich napisania. Pogrubienie niestety jest również edycją.

Zdaję sobie sprawę Lucyna, że Twoje edycje są z tych które powinnaś móc zrobić - proszę Cię o PW co i w jakiej ilości potrzebujesz poprawić.

Dziękuję, na razie mam urwanie głowy. To tylko zadanie o estetykę postu. Takie kosmetyczne zmiany, pogrubienie tekstu. Posty się trochę zlewają. Jutro mam jeszcze wolne, ale potem wpadam w kierat, dzień po dniu grupy. Jak troszeczkę będę miała wolnego czasu to pozwolę sobie poprosić Cię o pomoc.

Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Przekierowanie