Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: Problemy z funkcjonowaniem forum
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nie mogę edytować swoich postów. Co jest grane ?

Łukasz napisał(a):
Nie mogę edytować swoich postów. Co jest grane ?

Możesz przez pierwsze 240 minut licząc od napisania posta.
Powyższa zmiana została wprowadzona bodaj po to by zapobiec pladze "seryjnych samobójstw" (tak jak w przypadku ostatniego tematu Vikinga). ermm

Próba mikrofonu:
[attachment=45083]

Próba emotikonek tym razem.
Hug vampire Hug vampire Hug vampire blink

No właśnie, że od razu chcialem edytować i nic.

Łukasz napisał(a):
No właśnie, że od razu chcialem edytować i nic.

Przy pełnej edycji -to się udaje.Patrz mój post wyżej innocent
Ps.
Może trafiłeś na jakąś "specjalną " listę użytkowników ze skłonnościami do "autodestrukcji" (vide Viking) ???? uhm Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
I stąd mniejsze uprawnienia w edycji.

Ale jak znam Ciebie-przeca uwielbiasz uroki życia. Wink

Mi nawet EDYTUJ się nie rozwija. Tak samo nie wgram emikonek. k**** ... czas odejść ...
U mnie tak samo od dłuższego czasu, zero możliwości dodawania emotek (chyba, że znakami wpiszę) i zero możliwości jakiejkolwiek edycji nawet zaraz po napisaniu posta...

Łukasz napisał(a):
Mi nawet EDYTUJ się nie rozwija. Tak samo nie wgram emikonek. k**** ... czas odejść ...

No to że nie możesz dodać zdjęć do wcześniej napisanego posta-to faktycznie porażka. Sad
Z brakiem emotikonków można sobie radzić wstawiając odpowiednie wyrażenia słowne w nawiasach. Toungue
Ale co tam pisz nowego posta-i wstawiaj zdjęcia na bieżąco. Z opisu wynika, że niezłe balangi tam uskutecznialiście/koszyczki piknikowe i te inne/. Rad byłbym ujrzeć to na zdjęciach. ok

gabi82 napisał(a):
U mnie tak samo od dłuższego czasu, zero możliwości dodawania emotek (chyba, że znakami wpiszę) i zero możliwości jakiejkolwiek edycji nawet zaraz po napisaniu posta...

A u mnie to działa (patrz wyżej próbną edycję). Wybieram opcję "Pełna edycja" ( nie "szybka edycja").
Może mój komputer więcej "może" niż mi się wydawało ? Huh

Tak na poważnie-podejrzewam-że jeśli występuje problem-administrator rychło się z nim upora.

Nie zauważyłam jakichś problemów z dodawaniem zdjęć lub emotów Smile

Test:
[attachment=45092] U mnie gra ok

Ale faktycznie, Andrzej ma rację, post można edytować do 4h.

Łukasz, może ktoś podczas Twojego urlopu pozakładał Ci w pracy oprogramowanie blokujące strony w komputerku? Big Grin

dr.Etker napisał(a):
Tak na poważnie-podejrzewam-że jeśli występuje problem-administrator rychło się z nim upora.

Wygląda na to, że można edytować posty Shy

Jutro przyglądnę się problemowi...

Łukasz czy jesteś w stanie sięgnąć pamięcią do czasu kiedy problem się pojawił? (najlepiej konkretny dzień)
Dnia nie pamiętam. Ale trwa to minimum od 10 dni.
Test - bla, bla, bla <powiedziała znudzona >
Wygląda na to, że jednak nadal nie można edytować, po kliknięciu na edycję nic się nie rozwija. Łukaszu Ty mówiłeś , że pod F Fox'em Ci działa?
Zaraz sprawdzę,bo mam F,Foxa.Sprawdzałem ,u mnie z edycją ok.ok
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Przekierowanie