Możesz przez pierwsze 240 minut licząc od napisania posta.
Powyższa zmiana została wprowadzona bodaj po to by zapobiec pladze "seryjnych samobójstw" (tak jak w przypadku ostatniego tematu Vikinga). 
Próba mikrofonu:
[attachment=45083]
Próba emotikonek tym razem.

Przy pełnej edycji -to się udaje.Patrz mój post wyżej 
Ps.
Może trafiłeś na jakąś "specjalną " listę użytkowników ze skłonnościami do "autodestrukcji" (vide Viking) ????

I stąd mniejsze uprawnienia w edycji.
Ale jak znam Ciebie-przeca uwielbiasz uroki życia. 
No to że nie możesz dodać zdjęć do wcześniej napisanego posta-to faktycznie porażka. 
Z brakiem emotikonków można sobie radzić wstawiając odpowiednie wyrażenia słowne w nawiasach. 
Ale co tam pisz nowego posta-i wstawiaj zdjęcia na bieżąco. Z opisu wynika, że niezłe balangi tam uskutecznialiście/koszyczki piknikowe i te inne/. Rad byłbym ujrzeć to na zdjęciach. 
A u mnie to działa (patrz wyżej próbną edycję). Wybieram opcję "Pełna edycja" ( nie "szybka edycja").
Może mój komputer więcej "może" niż mi się wydawało ? 
Tak na poważnie-podejrzewam-że jeśli występuje problem-administrator rychło się z nim upora.
Nie zauważyłam jakichś problemów z dodawaniem zdjęć lub emotów 
Test:
[attachment=45092] U mnie gra 
Ale faktycznie, Andrzej ma rację, post można edytować do 4h.
Łukasz, może ktoś podczas Twojego urlopu pozakładał Ci w pracy oprogramowanie blokujące strony w komputerku? 
Wygląda na to, że można edytować posty 
Łukasz czy jesteś w stanie sięgnąć pamięcią do czasu kiedy problem się pojawił? (najlepiej konkretny dzień)