Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: Wideoteka zakręconego górołaza
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Zaje..sta ta ferrata! musimy kiedyś spróbować ... ok

Stasiu napisał(a):
I mamy kolejne szykowne ruchome obrazki:
Ferrata Kysel
https://www.youtube.com/watch?v=e6LusFXyKXM

Aż się chce w góry!

Pięknie Stasiu, to są dobre czasyok
Super Stasiu!!! Pięknie było. Dzięki Smile Kolejna nieoceniona pamiątka. ok
X raz Filipka.. niedługo pamięć będzie zawodzić co gdzie z kim i kiedy, dobrze, że można wrócić tutaj ok
Aż się łezka w oku kręci. Dzięki. Big Grin
Można już oglądać nasze zimowe wędrowanie:

https://www.youtube.com/watch?v=vu-TNTzRUnY
Cudnie Stasiu ok, clap Dzięki wszystkim jeszcze raz, było wybornie Wink

a BAGIENKA to uśmiech numer 1 Big Grin od ucha do ucha Big Grin - Kochana nie przestawaj !!!
Tak miło ale do następnej jeszcze milej przyjacieleBig Grin
No całkiem ładny film Smile
Problem w tym, że te dramatyczne sceny nie udało się uchwycić. Sad
Trati, jak tu się nie uśmiechać skoro- po pierwsze jest się w górach, po drugie- w tak doborowym towarzystwie. Albo na odwrót- w takim towarzystwie i na dodatek w górach Big Grin

Stasiu, widocznie te wszystkie dramatyczne momenty muszą pozostać jedynie w naszej pamięci.
Dzięki za film! Super pamiątka ok Smile
Ten wiatr widać jedynie w scenie na Małym K. Nawet widać jak z Fazikiem zamiata. Smile

Bogusia napisał(a):
Trati, jak tu się nie uśmiechać skoro- po pierwsze jest się w górach, po drugie- w tak doborowym towarzystwie. Albo na odwrót- w takim towarzystwie i na dodatek w górach Big Grin

Bogusia... ale czy ja mówię, że to źle??? NIE Kochana, wręcz odwrotnie!, uśmiechaj sie jak najwięcej i nie musisz mi się tłumaczyć, ja doskonale o tym wiem, u mnie jest podobnie , tylko u mnie raczej tego tak nie widać Wink Big Grin
Serducho się raduje w takich chwilach.

Rozsiewaj te usmiechy na wszystkich i wszędzie, a szczególnie W takim towarzystwie i w Górach Big Grin :*

Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Przekierowanie