Jacek, nie tak szybko. Ta relacja, jak te inne z tegorocznych Dolomitów, na razie jest tylko w mojej głowie.

Na domiar od jutra jeszcze mnie nie będzie cztery dni.

Stasiu GENIALNIE!!! to zrobiłeś!

muzyczka rewelka

:ok

dzieki wlk!

i te motywy z cofaniem

Fajnie mieliście,czekam już na fatrę

Bardzo fajny filmik, ale muzyka tragiczna ;(. Oglądałem bez dźwięku.
Muzyka jest taka, jaką mi proponują na you tube. Muszę przestrzegać prawa autorskie i nie mogę sobie włożyć byle jaki hit.

Ja doskonale to rozumiem. Można jednak znaleźć w sieci darmową muzykę, która nie jest tak... Sam wiesz jaka. Zresztą po co rozmawiać o muzyce, skoro ona raczej nie jest najważniejsza w tym filmiku

A tak z ciekawości: czy zawsze jest tak, że nie możemy sobie podłączyć dowolnej muzy? Zakładam, że film jest tylko aby się nim pochwalić a nie po to, żeby zarabiać na nim.
Ja doskonale to rozumiem. Można jednak znaleźć w sieci darmową muzykę, która nie jest tak... Sam wiesz jaka. Zresztą po co rozmawiać o muzyce, skoro ona raczej nie jest najważniejsza w tym filmiku

Wiem, że mi już parę razy zablokowano film z powodu naruszenia praw autorskich. Będę musiał jeszcze popracować na tym. Nie jestem w tej dziedzinie aż tak obeznajmiony. 
Brawo Stasiu.
Bardzo taktowny i delikatnie ujmujący piękno przyrody filmik.
Dostrzegam stały postęp Twego kunsztu jako camermana.

(...)
Dostrzegam stały postęp Twego kunsztu jako camermana.

Doctore, nie przeginaj. Jeszcze pewno stąpam po ziemi i z dumy nie latam w obłokach. Na szczęście jeszcze u mnie działa dobrze samokrytyka.