Super filmik! Ale chetnie bym tam wrocila i to natychmiast!
jej... ja się obawiam... jak Stasiowi taka muzyka w czasie chodzenia po górach... to trochę profanacja

ale faktycznie, wizja z fonią nie może iść tu razem, nie da rady tego wytrzymać...

choć... żeby nie było, że narzekam: Stasiu, pięknie dziękuję za kompletną dokumentację oraz wszystkie etapy, których nie dano mi było z Wami przejść

Czym dłuższy film, tym gorsze możliwości muzyczne proponują.

Może być

Każdy może ściszyć i swoja muzykę w podkładzie włączyć

Ale w ogóle to bym się nie szczypał i coś z kompa dorzucił, jak film nie jest publiczny, tylko na link to YT raczej się nie czepia.
Ale obraz się liczy i jest

Stasiu... to mnie trochę swoją wypowiedzią uspokoiłeś... martwiłam się, że w takiej gustujesz i że to właśnie to chodzi Ci po głowie w górach...

kto idzie w Tatry Niżne w ten weekend?

... kto idzie w Tatry Niżne w ten weekend?

Beskidnisko, nie prowokuj. Ja jestem do sierpnia ukurodomowiony.
Jednak potem daję czadu i wierzę, że pogoda nareszcie będzie pielgrzymowa.
Dobra muzyka, nie ma się co uskarżać. Może dadzą taką ścieżkę dźwiękową do filmu z Gruzji - będzie pasowała

Dla mnie tez lepsza niż te poprzednie disco

Dobra muzyka, nie ma się co uskarżać. Może dadzą taką ścieżkę dźwiękową do filmu z Gruzji - będzie pasowała

Taka trochę gruzińsko - mongolska. Daje klimat. W połączeniu z taką wizją... 
Bardzo fajny film Stasiu

Jedyne co to zauważyłem, że straszny apetyt miałem pierwszego wieczoru przy stole

Bardzo fajny film Stasiu

Jedyne co to zauważyłem, że straszny apetyt miałem pierwszego wieczoru przy stole

Apetyt, apetyt. A tyle żarcia do domu zabraliśmy!
Musimy zacząć chodzić po trasach bez możliwości kupienia obiadu, to wszystko noszone
Wojtek, raczej odwrotnie. Nie nosić niczego i polegać na to, co po drodze dadzą.