Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: Narty :-)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.

Fatima

Dla mnie narty biegowe to największe odkrycie sportowe zaraz po Krav Maga i ketlebells. Powiedzmy sobie bowiem szczerze - tradycyjne narciarstwo jest fajne, ale na krótką metę (mówię tu za siebie ;d), a bieganie... no cóż, to dopiero jazda! Smile

Fatima napisał(a):
Dla mnieto największe odkrycie sportowe zaraz po Krav Maga i ketlebells. Powiedzmy sobie bowiem szczerze - tradycyjne narciarstwo jest fajne, ale na krótką metę (mówię tu za siebie ;d), a bieganie... no cóż, to dopiero jazda! Smile

A dla mnie to tu ukryta reklama sklepu.giggle

mirek napisał(a):

Fatima napisał(a):
(...) zaraz po Krav Maga i ketlebells.(...)

A dla mnie to tu ukryta reklama sklepu.giggle

Mirek, może Ty wiesz o czym ta Fatima mówi. Jesteś młodszy i może więcej wiesz. Ja się w tech nazwach młodych nie orientuję. uhm

Wystarczyło kliknąć w poście fatimy na słowo narty biegowe (reklama już usunięte) by wejść na stronę internetowego sklepu.giggle

Halska napisał(a):
Hej!
Widzę na forum kilku narciarzySmile Mam więc prośbę. Mam zamiar kupić sprzęt na zimowe szaleństwo na stoku. Właściwie niewiele wiem na ten temat. Pomocy!! Jakie narty, buty, wiązania??? Na co trzeba zwrócić uwagę przy wyborze sprzętu? Jestem początkująca, wiem że długość nart ma jakiś związek ze wzrostem. Ale jaki nie wiem :-) Pomożecie??? Smile
Pozdrawiam.

Dla początkującego narciarza najlepiej idź do wypożyczalni i wypożycz sprzęt - sama ocenisz czy narciarstwo to akurat passa w której się spełniasz. Kupowanie sprzętu nawet uzywanego (o nowym nie wspomne kwasny) jest dość kosztowne.

Taliowane narty +/- 5 cm do Twojego wzrostu najlepsze - Blizzard, Dynastar lub Fischer :-) Tak naprawdę z każdej firmy znajdziesz cos dla siebie. Ja swoją przygodę zaczynałam od Salomona

Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8
Przekierowanie