nartki zakupione

myśle, że dobre zakupy zrobiliśmy dzisiaj i utargowaliśmy conieco na piwko

z niecierpliwością czekam na relację z pierwszych zjazdów.
Jak będzie śnieg to będą relacje

To najważniejsze, że się okupiłaś. Zmieściłaś się w granicach cenowych takich jak chciałaś?? A Ty Ustrik też zaopatrzyłeś się w sprzęt czy jeszczYk nieT??
ja sobie chciałem ski-toury poogladac, ale nie było niestety zbytniego wyboru. za to mam upatrzone patrę gadżetów które w styczniu sobie kupię

Z tego co się na nartach znam to myślę, że cenowo Halska powinna być zadowolona, a narty? szczerze mówiąc sam bym na nich parę razy się przejechał

Hehehe, zadowolona bardzo z zakupów

Ustrik może kiedyś Ci pozwolę

Hehehe. Pozdr.
No to do pełnego szczęścia potrzeba jeszcze tylko/albo/AŻ śniegu i będzie cacy

Nartki spisały się bez zarzutu, niestety buty fatalne

Muszę chyba kupic nowe, bo te są bardzo niewygodne, do tego stopnia że ostatniego dnia nie mogłąm już jeździć. Ale ogólnie spoko

Napisz kiedy masz czas na piwko, bo jeszcze nie podziękowałam za pomoc w zakupach

PS. Z nart skorzystała też koleżanka i też była zadowolona

hmmm, no z butami tak czasem jest. w sklepie wydały się dobre, ale dopiero pod naciskiem siły pokazują czym są. dobrze, że przynajmniej nie wydaliśmy na nie fortuny, ale z drugiej strony i tych groszy szkoda...
a piwka to ja już nie pijam. przestawiłem się na rum

to jest teraz mój znak rozpoznawczy jak u starego wilka morskiego

Nie ma problemu, kupi się rum

Ustrik a lubisz Szanty bo ja uwielbiam.Zresztą fale morskie to też takie góry
nie lubię szant, ale fale bardzo

[attachment=1423]Wczoraj po pracy wybraliśmy się na narty do czech,śnieg jest ale bardzo mokry ,temperatura w + ,3 h w tych warunkach i rano ciężko wstać .Ale mimo tak Uroczej zimy jak się poszuka można znaleść stoki do jazdy.
Ja już niedługo.
W czwartek Wielka Racza.
Będę jeździł do upadłego.
Życzę udanego wypadu .Ach żeby tak dało się przenieś wyciągi z raczy na małe skrzyczne.Już widzę 6 os. ławkę z czyrnej na sam szczyt małego.Może kiedyś.