Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: Kolosy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.

magda.s.77

No to Kontrast pewnie na finisz, bo Donegal aby do 3 działa.
Pablo, nie mogę nie zapytać... Z jakiej jesteś dzielnicy?
Obecnie Wielki Kack, bo kiedyś Oksywie

magda.s.77

To i tak i tak po sąsiedzku Smile
U mnie Witomino, bo kiedyś B.Doły

Pablo napisał(a):
Propozycja na sobotę wieczór, to Irish Pub albo Kontrast na plaży albo obie cuzamen Wink Edyta, jak Ty przejezdżasz?

pewnie jakoś rano w sobotę bo zechce jeszcze trochę trójmiasto pozwiedzać w ciągu dnia. Macie może namiar na jakiś niedrogi nocleg,bo byćmoże uda mi się załatwić klucze do mieszkania znajomych ale w razie czego wolę się zabezpieczyć

Acha, no z Babich to na Oksywie było blizej niz z W. Kacka na Witawę Smile
Mamy takie namiary Wink koszt to flaszka wina np. hehehehhh
tylko nie pokieujcie mnie do jakiejś speluny giggle
podaj mi namiary na PW
Hej! Odświeżam temat w związku ze zbliżającym się terminemWink
Planujecie jakieś spotkanie w sobotę, czy tylko w niedzielę na Kolosach?
Jeśli uda mi się przyjechać (a chyba uda się)-to w grę wchodzi niedziela ok. godz.15.
O której Wy będziecie???
Jeśli miałby kto ochotę w sobotę na jakieś spotkanie integracyjne na Starym Mieście w Gdańsku-to też chętnie przybędę, ale zdaję sobie sprawę, że większość z Gdyni, a większość rządziWink

magda.s.77

Agnieszko, spróbuj w nd ciut szybciej bo cała impreza kończy sie o 16:30. Jeśli dobrze przeczytałam program. Więc na wiele sie byś nie zalapala.
Będę od godziny 9.50. prezentacje sa do 16stej potem przerwa, koncert i rozdanie Kolosów Smile
Magda? też chyba na cały dzień. Edyta - musi sie określić co jak i kiedy??
Bogusia, jest niedysponowana tak w skrócie mówiąc, ale postaram się ją dotransportować choćby na chwilę, żeby się po prostu spotkać w sympatycznym większym gronie.
Agnieszka nie zapomnij o swoim wiiieeelkim aparacie Wink
Ja na cały dzień Big Grin tylko będe musiała jakoś na miejsce trafić, ale jak to mawia moja mama koniec języka za przewodnika Big Grin więc powinnam dotrzeć

mam taki fajny pośpiech 04:45 z Warszawy, przyjazd do Gdyni Głównej o 10:06, także kwestia dotarcia z dworca na miejsce. Powrót mam o 18:08 także idealnie Big Grin
Dobra, podjadę po Ciebie na dworzec, to w sumie nie daleko od Kolosów (piechotą daleko) jakby cos się zmieniło dam znac Wink
...to co nikogo nie namowiłas z Forumowiczów warszawskich... czy może jaka niespodzianka sie trafi.

ps, sprawdz promocje, bilet weekendowy itp.
Pblo ja mam 80% zniżki na pkp, już chyba większej promocji nie trafię Toungue
załatw mi taką proszęęeeęę fiuuuu częstotliwość bycia w górach zwięszyła by sie u mnie dwa razy
nie ma tak dobrze, musisz mieć poniżej 26 lat i kogoś z rodziców w pkp Big Grin
Stron: 1 2 3 4 5 6 7
Przekierowanie