10-03-2009, 11:02 AM
10-03-2009, 11:06 AM
Obecnie Wielki Kack, bo kiedyś Oksywie
magda.s.77
10-03-2009, 11:09 AM
To i tak i tak po sąsiedzku
U mnie Witomino, bo kiedyś B.Doły
U mnie Witomino, bo kiedyś B.Doły
10-03-2009, 11:19 AM
Pablo napisał(a):
Propozycja na sobotę wieczór, to Irish Pub albo Kontrast na plaży albo obie cuzamen
Edyta, jak Ty przejezdżasz?
Edyta, jak Ty przejezdżasz?pewnie jakoś rano w sobotę bo zechce jeszcze trochę trójmiasto pozwiedzać w ciągu dnia. Macie może namiar na jakiś niedrogi nocleg,bo byćmoże uda mi się załatwić klucze do mieszkania znajomych ale w razie czego wolę się zabezpieczyć
10-03-2009, 11:25 AM
Acha, no z Babich to na Oksywie było blizej niz z W. Kacka na Witawę 

10-03-2009, 11:30 AM
Mamy takie namiary
koszt to flaszka wina np. hehehehhh
koszt to flaszka wina np. hehehehhh10-03-2009, 11:37 AM
tylko nie pokieujcie mnie do jakiejś speluny 
podaj mi namiary na PW

podaj mi namiary na PW
19-03-2009, 10:48 AM
Hej! Odświeżam temat w związku ze zbliżającym się terminem
Planujecie jakieś spotkanie w sobotę, czy tylko w niedzielę na Kolosach?
Jeśli uda mi się przyjechać (a chyba uda się)-to w grę wchodzi niedziela ok. godz.15.
O której Wy będziecie???
Jeśli miałby kto ochotę w sobotę na jakieś spotkanie integracyjne na Starym Mieście w Gdańsku-to też chętnie przybędę, ale zdaję sobie sprawę, że większość z Gdyni, a większość rządzi

Planujecie jakieś spotkanie w sobotę, czy tylko w niedzielę na Kolosach?
Jeśli uda mi się przyjechać (a chyba uda się)-to w grę wchodzi niedziela ok. godz.15.
O której Wy będziecie???
Jeśli miałby kto ochotę w sobotę na jakieś spotkanie integracyjne na Starym Mieście w Gdańsku-to też chętnie przybędę, ale zdaję sobie sprawę, że większość z Gdyni, a większość rządzi

magda.s.77
19-03-2009, 11:16 AM
Agnieszko, spróbuj w nd ciut szybciej bo cała impreza kończy sie o 16:30. Jeśli dobrze przeczytałam program. Więc na wiele sie byś nie zalapala.
19-03-2009, 11:21 AM
Będę od godziny 9.50. prezentacje sa do 16stej potem przerwa, koncert i rozdanie Kolosów 
Magda? też chyba na cały dzień. Edyta - musi sie określić co jak i kiedy??
Bogusia, jest niedysponowana tak w skrócie mówiąc, ale postaram się ją dotransportować choćby na chwilę, żeby się po prostu spotkać w sympatycznym większym gronie.
Agnieszka nie zapomnij o swoim wiiieeelkim aparacie

Magda? też chyba na cały dzień. Edyta - musi sie określić co jak i kiedy??
Bogusia, jest niedysponowana tak w skrócie mówiąc, ale postaram się ją dotransportować choćby na chwilę, żeby się po prostu spotkać w sympatycznym większym gronie.
Agnieszka nie zapomnij o swoim wiiieeelkim aparacie

19-03-2009, 02:20 PM
Ja na cały dzień
tylko będe musiała jakoś na miejsce trafić, ale jak to mawia moja mama koniec języka za przewodnika
więc powinnam dotrzeć
mam taki fajny pośpiech 04:45 z Warszawy, przyjazd do Gdyni Głównej o 10:06, także kwestia dotarcia z dworca na miejsce. Powrót mam o 18:08 także idealnie
tylko będe musiała jakoś na miejsce trafić, ale jak to mawia moja mama koniec języka za przewodnika
więc powinnam dotrzećmam taki fajny pośpiech 04:45 z Warszawy, przyjazd do Gdyni Głównej o 10:06, także kwestia dotarcia z dworca na miejsce. Powrót mam o 18:08 także idealnie

19-03-2009, 03:53 PM
Dobra, podjadę po Ciebie na dworzec, to w sumie nie daleko od Kolosów (piechotą daleko) jakby cos się zmieniło dam znac
...to co nikogo nie namowiłas z Forumowiczów warszawskich... czy może jaka niespodzianka sie trafi.
ps, sprawdz promocje, bilet weekendowy itp.
...to co nikogo nie namowiłas z Forumowiczów warszawskich... czy może jaka niespodzianka sie trafi.
ps, sprawdz promocje, bilet weekendowy itp.
19-03-2009, 03:55 PM
Pblo ja mam 80% zniżki na pkp, już chyba większej promocji nie trafię 

19-03-2009, 03:59 PM
załatw mi taką proszęęeeęę
częstotliwość bycia w górach zwięszyła by sie u mnie dwa razy
częstotliwość bycia w górach zwięszyła by sie u mnie dwa razy19-03-2009, 04:01 PM
nie ma tak dobrze, musisz mieć poniżej 26 lat i kogoś z rodziców w pkp