Wszystkie ładne
A ja niestety straciłam moją cykajkę W zeszłe wakacje odeszła pod Siklawicą, niefortunnie upadając na obiektyw. Ładne miejsce na "odejście":D
Teraz niestety póki co zostaje mi tylko aparat w telefonie ech.. trzeba pieniążki zbierać. Albo zgłosić się do rodziców po zapomogę
To i ja dorzucę staw i kawał góry,w trochę ponurszej konwencji bo pogoda różna...
O skądś mi znajomy widok.Ciekawie wyglada Żabi Mnich z tego ujęcia .A ta "prawa strona " na pierwszym zdjęciu budzi szczególne moje zainteresowanie .Widzę ,że już prawie nie ma śniegu .Trzeba będzie pomyśleć
Aby wędrować po górach nie wystarczy mieć tylko dobre nogi ale także dobre oczy aby ich piękno podziwiać oraz dobre serce aby je pokochać.... .
To i ja zamieszczę swoją propozycję tutaj ponieważ wysłana na podany adres wróciła jako niedoręczona
Dziwne Spoko że te maile to jakoś tylko od Ciebie do mnie nie dochodzą. Ale oczywiście zamieszczaj propozycje, nie będę nikomu bronił zamieścić ich osobiście. Pozdrawiam.
Po byłych doświadczeniach z problemami technicznymi nie sugeruję , że jest to związane umyślną Twoją ingerencją .Gdzieś tkwi problem .Nie wiem gdzie .Prawdopodobnie Twój program pocztowy uznał moje wysyłki za spam.Tak było za poprzednim razem.Wysyłałem chyba 7 razy tak było i tym razem.(Na marginesie dodam że wysyłane gdziekolwiek indziej nie wracały) Mam jeszce drugie konto z kolei z tego II konta gdy wysyłam do jednego z moich znajomych też wraca,a gdy wysyłam z tego co do Ciebie to dochodzi.Takie to są dziwactwa tztymi kontami i programami pocztowymi.
Aby wędrować po górach nie wystarczy mieć tylko dobre nogi ale także dobre oczy aby ich piękno podziwiać oraz dobre serce aby je pokochać.... .
Nie mam przeszukiwałem już rano ponieważ chciałem dołączyć print screen z wysyłki i z zwrotu .Ale niedawno czyściłem kosz poczty i przy tym zostało usunięte.
spróbuję przesłać to samo zdjęcie z drugiego konta .