Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: Zdjęcie miesiąca - czerwiec'08
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Zapraszam do nadsyłania zdjęć w czerwcowym konkursie na zdjęcie miesiąca.

Regulamin dostępny pod adresem (brak zmian w stosunku do konkursu majowego):
http://www.gorskiswiat.pl/forum/showthread.php?tid=833

Pozdrawiam,
Pedro

EDYTOWANO (01.07.2008):

Zapraszam do głosowania, ponumerowane zdjęcia (kolejność według terminu nadesłania) biorące udział w konkursie można zobaczyć pod adresem:
http://www.gorskiswiat.pl/foto/zdjecie_m...onkurs.php

Ankieta oczywiście w niniejszym wątku powyżej Smile

Nie odkładać głosowania na później Smile

Ankieta zostanie automatycznie zamknięta po 7 dniach trwania, czyli w dniu 08.07.2008.

Miłych dylematów przy wyborze zdjęć Smile
Pierwsze dwie propozycje:
[attachment=12260][attachment=12261]

Nie wstydzić się swoich zdjęć - przesyłać, zgłaszać, wygrywać Smile
I jeszcze jedna Smile
[attachment=12262]
To i ja dorzucę staw i kawał góry,w trochę ponurszej konwencji bo pogoda różna...
Wszystkie ładneBig Grin
A ja niestety straciłam moją cykajkęSad W zeszłe wakacje odeszła pod Siklawicą, niefortunnie upadając na obiektyw. Ładne miejsce na "odejście":D
Teraz niestety póki co zostaje mi tylko aparat w telefonieSad ech.. trzeba pieniążki zbierać. Albo zgłosić się do rodziców po zapomogęWink giggle

B-B napisał(a):
To i ja dorzucę staw i kawał góry,w trochę ponurszej konwencji bo pogoda różna...

B-B nie przeczytało się regulaminu Big Grin
No ale oczywiście nic się nie dzieje, aczkolwiek 2 foty zostać nie mogą. Musisz coś wybrać Smile

B-B napisał(a):

O skądś mi znajomy widokToungueok.Ciekawie wyglada Żabi Mnich z tego ujęcia .A ta "prawa strona " na pierwszym zdjęciu budzi szczególne moje zainteresowanie .Widzę ,że już prawie nie ma śniegu .Trzeba będzie pomyślećuhm

To i ja zamieszczę swoją propozycję tutaj ponieważ wysłana na podany adres wróciła jako niedoręczona
[attachment=12265]

spoko napisał(a):
To i ja zamieszczę swoją propozycję tutaj ponieważ wysłana na podany adres wróciła jako niedoręczona

Dziwne Spoko że te maile to jakoś tylko od Ciebie do mnie nie dochodzą. Ale oczywiście zamieszczaj propozycje, nie będę nikomu bronił zamieścić ich osobiście. Pozdrawiam.

Po byłych doświadczeniach z problemami technicznymi nie sugeruję , że jest to związane umyślną Twoją ingerencją .Gdzieś tkwi problem .Nie wiem gdzie .Prawdopodobnie Twój program pocztowy uznał moje wysyłki za spam.Tak było za poprzednim razem.Wysyłałem chyba 7 razy tak było i tym razem.(Na marginesie dodam że wysyłane gdziekolwiek indziej nie wracały) Mam jeszce drugie konto z kolei z tego II konta gdy wysyłam do jednego z moich znajomych też wraca,a gdy wysyłam z tego co do Ciebie to dochodzi.Takie to są dziwactwa tztymi kontami i programami pocztowymi.
Jeśli masz Spoko jeszcze mail zwrotny ode mnie to prześlij mi go proszę na PW.
Nie mam przeszukiwałem już rano ponieważ chciałem dołączyć print screen z wysyłki i z zwrotu .Ale niedawno czyściłem kosz poczty i przy tym zostało usunięte.
spróbuję przesłać to samo zdjęcie z drugiego konta .

spoko napisał(a):
spróbuję przesłać to samo zdjęcie z drugiego konta .

I dotarło.

A więc dziękuję będę wysyłał z tego konta .Pozdrawiam
Jeszcze jedno nadesłane zgłoszenie:
[attachment=12285]
Stron: 1 2
Przekierowanie