http://www.operamini.com/download/sms/ Z tej stronie możesz przesłać na swój telefon komórkowy aplikację JAVA z darmową przeglądarką internetową Opera, jest prosta w obsłudze i bez problemów wchodzisz na wszystkie strony internetowe jakie chcesz a przede wszystkim masz mobilny dostęp do forum na którym możesz zdawać krótkie relacje codzienne, trzymamy kciuki, niezłe dystanse zaplanowaliście!!! Ja zrobiłem maksymalnie 145 km jednego dnia.
Wyrwać się z miejskiego betonu, choć na dzień, choć na chwilkę, Żeby nie zwariować...
Dzięki Fazik. Spróbuję z tą komórką Takie dystanse to ja często robię, ale nigdy dzień po dniu. Do tej pory najdłuższy dystans to 200 km. ale następnego dnia luzik, a tu trzeba będzie dalej pedałować. Trocheobawiam sie o kondycje Włodka,boon właśnie dopiero co z grypy wychodzi
Rosną skrzydła u ramion,
czas się w wieczność przemienia,
obłocznieją wszystkie ziemskie sprawy,
gdy zmierzamy do szczytu po kamieniach...
Jak poszło - hmm?
Gośka dostała puchar gdyż jako jedyna kobieta ukończyła dystans mega /wyszło nam tego 86,1 km po górkach, max wysokość 733m npm, suma przewyższeń-czyli całkowity wznios 1116m/, a ja - ja jako uczestnik imprezy opanowałem się przed wyrwaniem do przodu i byłem Jej /G/ pilotem i przewodnikiem.
Pozdrawiam
Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-04-2007 08:43 AM przez Sylwester.
W związku z moim wyjazdem do Gdańska; miałąm zamiar założyc temat i zdawać relacje przez komórkę. Jednak dzis zrobiłam próbę.i strasznie długo trwa zanim wreszcie wejde w odpowiedni dział i temat. Nie bedę miałam na to czasu, więc chyba pozostaje mi zdać relację po powrocie. Godzina "0" już jutro po południu......sie będzie działo
Rosną skrzydła u ramion,
czas się w wieczność przemienia,
obłocznieją wszystkie ziemskie sprawy,
gdy zmierzamy do szczytu po kamieniach...