Odpowiedz  Napisz temat 
Strony (36): « Pierwsza < Poprzednia 31 32 33 34 [35] 36 Następna > Ostatnia »
rowerowe co nieco
Autor Wiadomość
tomtur

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
RE: rowerowe co nieco

Stanislaw i po kretowinach się jezdzi

Załączone pliki Miniatury

"Bo właśnie tam wiem po co żyję."
17-08-2020 05:47 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Stasiu

A ja myślałem, że będziesz całe dwa tygodnie gulasze w kociołku próbował i chłodzone piwko ze studzienki wyciągał. ok

Góry się nie zdobywa, góry nas wpuszczają.
17-08-2020 06:22 PM
tomtur

Jak sezon narciarski zakończylem ,to rowerowy by trzeba zaczac ,jakies proby juz byly ale jak dla mnie jeszcze zimno

Załączone pliki Miniatury

24-04-2021 06:19 AM
grizzly

tomtur napisał(a):
Jak sezon narciarski zakończylem ,to rowerowy by trzeba zaczac ,jakies proby juz byly ale jak dla mnie jeszcze zimno

Masz kilka mozliwosci w gorach narty w dolinach rowerBig Grin U mnie tak bywa.ok

24-04-2021 02:44 PM
szewczyczek

Uprzejmie informuję, że z dniem wczorajszym poznany przez niektórych forumowiczów na bibie w Niżnich Tatrach Bartek wczoraj o 7:00 rano ukończył Polish Bike Tour Wschód z Gdańska do Sanoka trasą o długości ponad 1000 km.

https://www.polishbiketour.pl/pakiety-st...schod-1000

Hej ho, zwariowana przygodo!
09-07-2021 05:57 AM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Stasiu

Fajnie. Ale zdjęć niet? Smile

09-07-2021 08:02 AM
szewczyczek

Takie tylko znalazłem, jak coś dostanę to wrzucę.

Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-07-2021 09:24 AM przez szewczyczek.

09-07-2021 09:24 AM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
szewczyczek

Stasiu, zdjęć nie będzie więcej. Bartek mówił, że nie bardzo miał sposobność myśleć o zdjęciachSmile

09-07-2021 09:14 PM
Stasiu

Ja myślałem, że inni będą myśleć. Smile

09-07-2021 10:16 PM
szewczyczek

No niestety, ale nie było komu kibicować, mało zawodników, rozciągnięta trasaSmile

Ze szczegółów tylko wiem, że jechał od 175 do 333 km dziennie i się za bardzo nie przygotowywał, w tym roku 1400 km w ramach treningu, a to raczej małoSmile

10-07-2021 05:37 AM
zdrowaagata

**

Danusia napisał(a):

spoko napisał(a):
Danusia .Jestem ciekaw całej planowanej Waszej trasy nad morze czy nad morzem . Czy możesz przedstawić planowane odcinki codzienne (trasę ) ? Pozdrawiam

1 dzień najkrótszy odcinek-wyruszamy po pracy z Gliwic (przez Tworóg, Koszęcin, Herby )na Kuleje. - 80 km. Tam pierwszy nocleg u teściów.
2 dzień- Kuleje -Panki-Krzepice-Lipie-(przepiękna jaskinia Szachownica)-Bobrowniki-Kochlew-Osjaków-Konopnica-Rychłocica-Burzenin -Pstrokonie Sieradz-Warta-Brodnia-Książęce Młyny - 177 km
3 dzień -Łęgi Piekarskie-Śpyciomierz-Uniejów-Koło-Ochle-Gąblin-Stary Licheń-Przewóz-i prawą stroną wzdłóż Gopła aż do Kruszwicy a potem w łojewie na niebieski szlak i do Inowrocławia - 142 km
4 dzień- Ściborze-Rojewo i żółtym szlakiem do Bydgoszczy-Osielsko-Maksymilianowo-Stronno-Serock-Swiętakowo-Błądzim- Wierzchucim-Trzebciny-Rosochatka-Szlachta (w lewo odbijamy nad Ostrowite na nocleg)- 165 km + 16 na zwiwedzanie Bydgoszczy
5 dzień-Czarna Woda-Odry-stary i Nowy Bukowiec-Dębogóry-Będomin-Wieżyca-Goęczyno-Kartuzy i przez Oliwę do Gdańska - 133 km
Po drodze dużo zwiedzania, przygotowałam sobie całą liste tego co po drodze mozna zobaczyć, ale na ile czas pozwoli to wyjdzie w przyslowiowym "praniu". podany spis jest oczywiście skrótowy. Drogę wybrałam tak, by jeździc po mało uczęszczanych szlakach, drogach bitych lub szlakach turystycznych. pewnie niejeden raz pobłądzimy albo zmienimy celowo bieg trasy. Jesli dojedziemy na czas i nie zużyjemy zapasowego dnia to jeszcze skoczymy z Gdańska na Hel przez Jastrzębią Górę i wszystkie atrakcje po drodze a z powrotem statkiem lub pociągiem w zależności co bedzie korzystniejsze.
Obszerną relację zdam po powrocie Big Grin tym czasem porsze o trzymanie kciuków, ruszamy juz w czwartek. Postaram się opanować łaczenei przez kom z forum i będę relacje skladać a jak nie to znajdę jakąś ofiarę i przez nią wieści bedę smsami przekazywać jeśli sa oczywiście jacyś zainteresowani Smile

Niezła trasa! Moje nie są tak spektakularne, ale staram się robić około 50 km tygodniowoSmile Ostatnio nawet kupiłam sobie stare gacie, bo zawsze brakowało mi dobrej jakości bezszwowej odzieży na rower. To teraz czas odkurzyć rower i przywitać sezon !Smile

30-03-2022 08:32 AM
tomtur

Sezon już trwa od dłuższego czasu Big Grin

30-03-2022 08:47 PM
SemmiMarder

*

Bardzo przydatne informacje, dziękuję!

10-08-2023 05:23 PM
SemmiMarder

*

Droga okazała się trudniejsza, niż się spodziewali. Kręte ścieżki i strome podejścia testowały ich wytrzymałość. Ale każdy oddech był uzasadniony, gdy zatrzymali się na otwartym odcinku. W oddali góry stykały się z niebem, a poniżej rozciągały się pola i lasy. Chcieli zrezygnować, ale sytuacja zmusiła ich do pójścia dalej. Słońce wschodziło coraz wyżej, a przyjaciele kontynuowali swoją wędrówkę. Ku ich radości odkryli strumień płynący cicho wśród skał. Po odpoczynku i ugaszeniu pragnienia znów ruszyli przed siebie. Wracając na dół, przyjaciele zabrali ze sobą nie tylko zdjęcia i wspomnienia, ale także lekcję, że prawdziwa zabawa tkwi w samej podróży

18-08-2023 12:50 PM
mirek

love pcTongue2w00t

..To wódka? ? słabym głosem zapytała Małgorzata.(...) ? Na litość boską, królowo ? zachrypiał ? czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.?
Michaił Bułhakow - Mistrz i Małgorzata
19-08-2023 07:33 AM
Odpowiedz  Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: