Odpowiedz  Napisz temat 
Marzenia się spełniają- Sylwester w Dolinie Pięciu Stawów.
Autor Wiadomość
Jakub_Kar

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Marzenia się spełniają- Sylwester w Dolinie Pięciu Stawów.

Witam.
Mam imie Kuba i jestem z Łodzi. Jestem nowy na tym forum więc prosze o wyrozumiałość ;-).
Od dziecka interesuję się górami- zwłaszcza Tatrami. Miłością do nich zaraziła mnie mama- i dzięki jej za to. Szczerze mówiąc gdybym miał możliwość to przeprowadziłbym się tam.......
W miare możliwości czasowych i finansowych staramy się z Kasią (żona) jeździć w Tatry. Zazwyczaj aby wędrować, wyjatkiem jest ostatni wyjazd podczas którego zamiast chodzić jeżdziliśmy na nartach i desce. Większość wyjazdów była poza sezonem zimowym. Wyjątkiem jest wypad kilka lat temu w listopadzie- śniegu było już dużo, warunki nie ciekawe, ale poszliśmy w Doline Białego. Byliśmy również w maju br; jednak pozostałości śniegu napotkaliśmy tylko idąc na Giewont.
Będzie to nasza pierwsza typowo zimowa "wyprawa".
Wiemy jaki zakupić sprzęt, jak się przygotować, ale mamy jeden dylemat. Nigdy nie nocowaliśmy w schronisku, zwłaszcza zimą i zastanawiamy się jakie mogą być wewnątrz budynku temperatury- zwłaszcza w nocy i nad ranem.
Planujemy spać w śpiworach, a skoro będziemy je dopiero kupować to chcielibyśmy dobrać jak najbardziej odpowiednie do panujacych warunków.
Bardzo prosimy o rady dotyczące samego noclegu i śpiworów, ale również całego wypadu.
Z góry dziękujemy.
Pzdr

30-07-2010 01:21 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Odpowiedz  Napisz temat 

Wiadomości w tym temacie
Marzenia się spełniają- Sylwester w Dolinie Pięciu Stawów. - Jakub_Kar - 30-07-2010 01:21 AM

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: