|
Wycieczka do ZOO z Julią-22.06.2008 r.
|
| Autor |
Wiadomość |
Rycho
i Tymek

Grupa: Zarejestrowani
Status:
|
RE: Wycieczka do ZOO z Julią-22.06.2008 r.
taaaaal Pablo może czas????? ja chciałem dodać że kiedy moja rodzinka się świetnie bawiła na wycieczce moje biedne kości bielały na parkiecie hali sportowej AWF-u, dobrze że później przyszli po mnie .... miał mnie kto zbierać
... i będą mi grały wiatry na organach turnii...
|
|
| 27-06-2008 02:51 PM |
|
 |
Sylwester

Status:
|
cyt. z Agnieszki.S:
"Co prawda mamy za oknem bociany, fruwające jastrzębie, krowy, konie, lisy, zające, sarny, dziki itd.-ale zawsze fajnie by zobaczyć słonia, wilka i inne egzotyczne zwierzątka"
- jak ja bym miał za oknem np fruwającą krowę, to wcale nie jechał bym do ZOO, bo atrakcja większa na miejscu i niebezpiecznie bez stalowego parasola na pole wychodzić 
cyt. z Pabla:
"z Bogusią... mimo że nie mamy jeszcze dzieci ... akurat powinna już sie pojawić żyrafka"
- a żyrafka jak będzie miała na imię, że o ojca chrzestnego nie zapytam, bo pewnie już wiem 
Jak ja cholera kocham tych Gdyńsko-Gdańskich Kaszubów ...
|
|
| 27-06-2008 04:34 PM |
|
 |
gosia3ek
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Status:
|
Aguś, dopiero teraz dopadłam Twoją relację i foteczki, wybacz
powiem tyle, - jakoś tam u Was nad morzem ciekawsze zwierzątka występują, żyrafy i inne take tam (że o latających krowach nie wspomnę żyrafy, ehhh, u nas w krakowskim zoo to tylko słonie są z takich większych i egzotycznych (z ciekawszych rzeczy to udało mi się zrbić focię, podczas pediukiuru słoniowego, który odbywał się za pomocą szlifierki kątowej z marketu - szacowana cena 29,90
ale zawsze w zoo mi szkoda zwierzaków niestety, zwłaszcza "kotków", niby wiem, że one innego życia nie znają, ale to człowiek im tę szansę je odebrał.. aż przykro myśleć jakie szczęśliwe by mogły być na wolności... a tak to siedzą w klatce o wielkości 10 m kwadratowych ehhh
|
|
| 15-07-2008 01:24 AM |
|
 |
Agnieszka.S
Aga

Status:
|
Gosiu-wybaczam Nasze ZOO jest naprawdę piękne-co zostało tu już potwierdzone. Ja mam podobne odczucia co Ty jeżeli chodzi o niektóre zwierzęta. Niektórzy mieszkańcy nawet pewnie nie wiedzą, że są w ZOO- jak różnego rodzaju ptactwo-które lata i wraca na swoje miejsce do parku, lub małe pływające żółwie, którym chyba nie jest źle, jednak biedne lwy, tygrysy i inne podobne zamknięte w małych klatkach, które tylko chodzą jak otumanione w tę i nazad-tym to chyba nie jest najfajniej, ale co zrobić..
Nie pamiętam w którym miejscu w Polsce, ale zdaje się, że gdzieś bardziej na południu jest park safari, gdzie zwierzęta, nawet te bardzo niebezpieczne chodzą na otwartym terenie, a podziwiać je można z samochodu..
"Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował, tego czego nie zrobiłeś niż tego co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślny wiatr.
Podróżuj. Śnij. Odkrywaj. "
|
|
| 15-07-2008 04:44 PM |
|
 |
Pedro
Administrator

Grupa: Administratorzy
Status:
|
|
| 15-07-2008 05:09 PM |
|
 |
Stasiu

Status:
|
Fajnie Pedrosie. W jakim ZOO były te foteczki zrobione?
Góry się nie zdobywa, góry nas wpuszczają.
|
|
| 15-07-2008 07:14 PM |
|
 |
Pedro
Administrator

Grupa: Administratorzy
Status:
|
Tatry/Alaska Peninsula/Denali National Park
Górskie Forum Internetowe - Górski Świat (http://www.gorskiswiat.pl)
|
|
| 15-07-2008 08:02 PM |
|
 |
|
|