|
Kalendarz na 2009 rok - jakie zdjęcia?
|
| Autor |
Wiadomość |
Pedro
Administrator

Grupa: Administratorzy
Status:
|
Kalendarz na 2009 rok - jakie zdjęcia?
Witajcie. Do 2009 co prawda jeszcze sporo czasu, ale chciałem na chwilę obecną wyjaśnić jedną rzecz, która na dzień dzisiejszy nie jest całkiem rozstrzygnięta. Mam tutaj na myśli mianowicie to jakie zdjęcia trafią do kalendarza, a mam dwie propozycje:
1) Zdjęcia do kalendarza zostaną wybrane w konkursie kalendarzowym tak jak w poprzednich jego edycjach, przy czym wśród propozycji nadsyłanych do każdego miesiąca znalazłyby się także zdjęcia zwycięskie z odpowiednich konkursów na zdjęcie miesiąca.
2) Zdjęcia do kalendarza będą zwycięskimi fotografiami z konkursu zdjęcie miesiąca bez dodatkowego konkursu kalendarzowego.
Powyżej zamieszczam ankietę i proszę o udział w niej wszystkie osoby potencjalnie zainteresowane kalendarzem na 2009 rok. Oczywiście udział w ankiecie nie jest żadną deklaracją dotyczącą zakupu - o tym będziemy rozmawiać później 
Ankieta wygaśnie za 14 dni od dzisiaj, czyli 03.08.2008.
PS.Mając na uwadze nie najlepszą jakość druku kalendarza z roku 2008, nowy kalendarz będzie drukowany w innej niż dotychczas drukarni. Do rozważenia jest także opcja innego układu strony kalendarza niż dotychczas - np. większy format fotografii.
Pozdrawiam.
Górskie Forum Internetowe - Górski Świat (http://www.gorskiswiat.pl)
|
|
| 20-07-2008 02:07 PM |
|
 |
Fazik
Kierowca TYRa

Grupa: Zarejestrowani
Status:
|
RE: Kalendarz na 2009 rok - jakie zdjęcia?
Dla mnie opcja nr. 1 jak najbardziej, te fotki które zostały "wygrane" w poszczególnych miesiacach zapewne obronią się same a jeśli ktoś ma fotkę która jego zdaniem zasługuje na wybór to będzie miał taką możliwość.
Co do układu kalendarza to Pablo w zeszłym roku zaproponował układ zdjęć w poziomie drukowane na całej powieszchni strony z zarysem dni miesiąca na tle zdjęcia jako że ten element jest w zasadzie dla nas na drugim miejscu, po pierwsze walory fotograficzne, orientacja w czasie na drugim miejscu, jestem ZA tym rozwiązaniem.
Piszta ludkowie.
Wyrwać się z miejskiego betonu, choć na dzień, choć na chwilkę, Żeby nie zwariować...
|
|
| 20-07-2008 05:08 PM |
|
 |
Ewcia

Status:
|
Ja też jestem za tym aby więcje miejsca poświęcić zdjęciu a mniej na dni miesiąca
I znów dopada mnie tęsknota ...
|
|
| 21-07-2008 11:55 AM |
|
 |
Pablo
pablo

Status:
|
Jak Wy to i ja tyż jestem za big foto i klajne napisen
Zaprzyjaźnij się z człowiekiem, który chodzi po górach
|
|
| 21-07-2008 02:44 PM |
|
 |
margit
Putinowa

Status:
|
|
|
| 24-07-2008 07:09 AM |
|
 |
Snieshka

Status:
|
To dobry pomysł zeby kalendarz był wydrukowany w innej drukarni, miejmy nadzieje ze jakosc zdjec bedzie lepsza, bo o ile dobrze pamietam moj kalendarz był drukowany u Fazika(?) i bez bicia powiem ze wyglda ładniej niz np kalendarz Dzięcioła z drukarni- z wyjatkiem czerwcowej foty, bo troche rozmazana wyszla itp, ale mamy lipiec wiec strona odwrocona 
Fajnie by było jakby foto rzeczywiscie zjamowało prawie cała strone kalendarza, nie bedzie wygladał ze jest pusty. Logo forum mozna ewentualnie dac w dolnym rogu fotogragii- ani jej nie zasłoni, ani oszpeci, a jak damy logo z boku jak było do tej pory to na około jest pusto...- chyba ze ktos potrzebuje troche miejsca na notatki
"Gdy maja Cię wieszać poproś o szklankę wody - nigdy nie wiadomo co się stanie, zanim przyniosą"
|
|
| 24-07-2008 07:52 AM |
|
 |