Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat
Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Wersja do druku

+- Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat (http://www.gorskiswiat.pl/forum)
+-- Forum: Wyprawy, relacje, opisy (/forumdisplay.php?fid=18)
+--- Forum: Tatry (/forumdisplay.php?fid=19)
+--- Temat: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach (/showthread.php?tid=2025)

Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Sylwester - 27-05-2009 09:12 AM

Jak sie okazało troche ludu bedzie w Bożociałowy weekend w Tatrach, a więc zadaję tamat spotkaniowy, coby jasne było kto kiedy i gdzie napije sie ze mną browca ...
10/11 i 11/12 MOKo
12/13 i 13/14 5-ka
w planie łażenie w pionach, ale przecież powroty do miejsc gdzie poziome blaty pozwalają postawić na sobie kolorowe szkło ...
Zainteresowani proszeni są o zgłaszanie się, zobaczymy ile nas będzie - pozdrawiam.

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Pablo - 27-05-2009 09:24 AM

To ja - już wiadomo, a z tego co nie wiesz jeszcze to przybędę z całym tałatajstwem ceprów, czyli to to mówilem plus jeszcze kolega z dziewczyną (Jak mi gdzieś wcześniej nie pospadają po drodze Big Grin )

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Sylwester - 27-05-2009 09:43 AM

No dobra, a teraz kolej na zbrojne ramię armii ...

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Pedro - 27-05-2009 03:34 PM

Wygląda na to że się zobaczym więc... 13 czerwca przybywam Wink

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - mar.an - 27-05-2009 04:07 PM

I ja gdzieś tam pewnie będę...CoolWink

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Rycho - 27-05-2009 05:47 PM

witam! jeżeli szukacie wariatów to my się piszemySmile od 11 maja do 13 jesteśmy w Chochołowskiej, nocleg z 13 na 14 jesteśmy w piątce ... oj się będzie działo !!!
" wariaci wszystkich krajów łączcie się "

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Sylwester - 27-05-2009 06:12 PM

mar.an napisał(a):

"gdzieś"? - to miejsce nazywa się "koniec liny" cholera ...

Pedro napisał(a):
Wygląda na to że się zobaczym więc... 13 czerwca przybywam

Rycho napisał(a):
jeżeli szukacie wariatów to my się piszemy

Pablo napisał(a):
To ja - już wiadomo

Jak Na Razie Same Tuzy, Tuzy i Sikorka z pazurkami Toungue zapowiada się interesująco ... no kto jeszcze zostanie uczestnikiem spotkania ?

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Mallaidh - 27-05-2009 06:42 PM

Ja też chcę być Wariatem, a nie "normalnym" człowiekiem, który 11 i 12.06 spędzi w pracy!!! kwasnylove pc

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - mar.an - 27-05-2009 06:53 PM

Sylwester napisał(a):

ło matko, nie krzyczećScary
...lekko szalony asekurant powiadasz Wink

Sylwester napisał(a):
(...)Sikorka z pazurkami Toungue zapowiada się interesująco ...

Zapomniałeś dodać, że z pomalowanymi pazurkamiToungue

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Sylwester - 27-05-2009 06:54 PM

12/13 i 13/14 masz szansę na integrację w 5-ce

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - mar.an - 27-05-2009 07:08 PM

Mallaidh napisał(a):
Ja też chcę być Wariatem, a nie "normalnym" człowiekiem, który 11 i 12.06 spędzi w pracy!!! kwasnylove pc

Chrzań pracę!
Zostań wariatemTongue2

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Pablo - 27-05-2009 07:16 PM

Zachowujcie się, ja będę z dziećmi Toungue

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Hella - 27-05-2009 08:19 PM

Sylwester napisał(a):

mar.an napisał(a):

Pedro napisał(a):
Wygląda na to że się zobaczym więc... 13 czerwca przybywam

Rycho napisał(a):
jeżeli szukacie wariatów to my się piszemy

Pablo napisał(a):
To ja - już wiadomo

Jak Na Razie Same Tuzy, Tuzy i Sikorka z pazurkami Toungue zapowiada się interesująco ... no kto jeszcze zostanie uczestnikiem spotkania ?

Eeeee wariaty - to się narobiło w00t !
A miało być tak pięknie - samotne spacery, rozmyślania, a tu jakieś spotkanie się szykuje giggle

No, dziś bilet na PKS kupiony, więc:
10/11, 11/12 Chochołowska,
12/13, 13/14 Piątka

A więc kto jeszcze się dopisuje?

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Sylwester - 27-05-2009 08:25 PM

Brawo Magda - nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę z tego spotkania Smile

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Hella - 27-05-2009 08:40 PM

Sylwester napisał(a):
Brawo Magda - nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę z tego spotkania Smile

Smile ja też.

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - przemo - 27-05-2009 10:32 PM

wiecie co... to ja też sie zastanowie mocno czy w tatry nie wpaśćSmile

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - gosia3ek - 28-05-2009 08:01 AM

hmmm uhm
chociaż na jeden dzień...
uhm
pomyślimy Smile

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - maciek - 28-05-2009 03:36 PM

No ja też chętnie powariuję w Tatrach w00t, ale dopiero w lipcu Big Grin

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - mar.an - 28-05-2009 04:30 PM

przemo napisał(a):

Już się zastanowiłeśToungueBig Grin - nie ma odwrotuSmile

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - przemo - 28-05-2009 05:52 PM

mar.an napisał(a):

przemo napisał(a):

Już się zastanowiłeśToungueBig Grin - nie ma odwrotuSmile

ano nie ma...
przybywam 11 czerwca rano...Cool
już się nie moge doczekać, ale bedzie górski balet w piątce...Danceclap

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Edyta85 - 28-05-2009 10:28 PM

łooo matko, faktycznie trochę luda się zbierze

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - IwonaS - 29-05-2009 09:16 AM

He, he, super. A już martwiłam się o brak towarzystwa dla Madzi. Nie przepadam za jej samotnymi wędrówkami...
Fajnie, a mnie ominą Taterki (jejku kiedy ja byłam w Taterkach).
No to chodziaż wypijcie zdrowie tych co w pracy lub na egzaminach (vide 14.06.09 start o 9:00)...
I grzecznie tam wszyscyinnocent

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Pablo - 01-06-2009 02:06 PM

Cos ta pogoda nieciekawa do poniedzialku śnieży przelotnie kwasny
co ja mam sprzęty brać jakie czekany raki

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Hella - 01-06-2009 07:16 PM

Pablo napisał(a):
Cos ta pogoda nieciekawa do poniedzialku śnieży przelotnie kwasny
co ja mam sprzęty brać jakie czekany raki

Noooo... to nie jest śmieszne Sad

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Sylwester - 01-06-2009 07:24 PM

spoko ludzie, nie zapeszać, grunt to pozytywne myślenie i ... wszystko się ułoży

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Sokół - 01-06-2009 07:29 PM

Prawdziwego turysty nie zrażą nawet zdechłe żaby lecące z nieba. Devil

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Hella - 01-06-2009 07:31 PM

Sokół napisał(a):
Prawdziwego turysty nie zrażą nawet zdechłe żaby lecące z nieba. Devil

Baaaaaa giggle

Będzie dobrze, będzie sucho, będzie SUPER!

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Sylwester - 01-06-2009 07:38 PM

ej czarownica [attachment=22549], zamieszaj w kotle ...

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Sokół - 01-06-2009 07:39 PM

Dokładnie, skrzydła nietoperza się przypalają... Devil

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - mar.an - 01-06-2009 07:56 PM

Sylwester napisał(a):
ej czarownica , zamieszaj w kotle ...

HeheheToungue, już namieszałam - śnieg stopnieje, skała będzie sucha, słonko przyprażySmile.
Pogoda zamówiona

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Sylwester - 01-06-2009 08:09 PM

a co to za traumatyczne ruchy, mieszanie wygląda zazwyczaj tak ... [attachment=22550][attachment=22551][attachment=22552][attachment=22553]

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - mar.an - 01-06-2009 08:16 PM

Wybieram tą drugą - zielonąWink

Czego mi tam jeszcze do tego kociołka brakuje...uhm, chyba mrówek, skrzydełek muchy, paznokcia św.Jakuba, słomy chocholej, kociego ogona i gadziej łuski (odstąp no jakąś GadzinkoToungueWink ). To chyba wsioinnocent - powinno się udać, o ile nie wykipi.

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Stasiu - 01-06-2009 08:26 PM

No, po takiej miksturze to będzie naprawdę w górach czarcie wesele Devil. Głowa do góry. Wtedy na kopczykach i w schronach będą prawdziwe górołazy. Toungue

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Sylwester - 01-06-2009 08:29 PM

Stasiu nie przesadzaj, po takiej miksturze to przede wszystkim będzie sraczka, a nie czarcie wesele, choć życzył bym sobie by skutkiem ubocznym była też sucha skała Toungue

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Sokół - 01-06-2009 08:39 PM

To lepiej mieć dużo srajtaśmy w tych tatrach.....

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Pablo - 01-06-2009 08:52 PM

Dobrze mieszacie - wypogadza się... tzn. prognozy się poprawiły... a liczyłem, że Sylwek tradycyjnie bibowego bałwana ulepi Wink

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Sylwester - 01-06-2009 08:53 PM

bałwana to ja Ci ulepię, ale z serków topionych, a nie ze śniegu ...

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Pablo - 03-06-2009 10:57 AM

Im blizej tym prognoza pewniejsza Smile na ten weekend ciut deszczowo a od poniedziałku słoneczko Wink

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Hella - 03-06-2009 12:32 PM

Pablo napisał(a):
Im blizej tym prognoza pewniejsza Smile na ten weekend ciut deszczowo a od poniedziałku słoneczko Wink

Oby Dance

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Pedro - 03-06-2009 02:32 PM

Z moich wstępnych planów wynika że powitam Was z samego rana w sobotę - tzn. jak wstaniecie Toungue

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Sylwester - 03-06-2009 03:04 PM

Nie wstaniemy, bo nie pójdziemy spać, czarownice czas mieszać w kotłach - do roboty - zróbcie porządek z pogodą

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Hella - 03-06-2009 08:47 PM

Sylwester napisał(a):
czarownice czas mieszać w kotłach - do roboty - zróbcie porządek z pogodą

Cholerka robię, co mogę, ale po ostatnich opadach na Mazowszu:
- kot przeziębiony,
- nietoperze się pochowały,
- kociołek łapie wodę z cieknącego dachu...
i taka atmosfera nie sprzyja pracy twórczej Sad

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Pablo - 05-06-2009 12:15 PM

Big Grin Pogoda

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Sylwester - 07-06-2009 09:02 PM

No kto jeszcze dojedzie w Tatry, z moich obliczeń wynika, że: Czarownica z Żyrandola-czyli Hella, czyli Magda, Gosia3ek-znaczy Beskidzki Anioł, Rychu z małżonką - z Anettą znaczy, Misiu - mój friend nadmorski, szanowny Admin Bartek , Przemo, którego jeszcze nie poznałem w realu-choć wiem, że dobrze wciąga, Ruda Wróżka - hehe i ja jako Wielki Dziewiąty, a może nie dziewiąty, bo jakby dobrze policzyć, to inny wynik wyjdzie Toungue

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - mieciur - 07-06-2009 09:47 PM

No jeśli o mnie chodzi, to prawdopodobnie pojawie się razem z gosia3kiem w czwartek w Chochołowskiej. No a dokładniej to jeszcze sie okaze Smile

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Sylwester - 07-06-2009 10:16 PM

w Chochołowskiej to raczej się nie spotkamy - to nie to miejsce, 11-go czarci kocioł będzie kipiał w MOKu

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Dariusz - 08-06-2009 07:42 AM

mam być w Tatrach ok, może bym dołączył uhm, gdzie Was szukać Rolleyes

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - przemo - 08-06-2009 08:09 AM

jeszcze tylko 2 dni....Dance i w drogę

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Pablo - 08-06-2009 08:17 AM

Dariusz napisał(a):
mam być w Tatrach ok, może bym dołączył uhm, gdzie Was szukać Rolleyes

Jakos tak na poczatku róznie i wszędzzie, miedzy innymi moko, sabat jest zaplanowany w piątce 13stego (szkoda,że nie piątek 13stego w piątce Wink )

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Pablo - 08-06-2009 08:20 AM

przemo napisał(a):

u mnie jest tak fajnie ze zawsze sie pakuje dzien wcześniej przed wyjazdem, czyli jutro już będzie odpowiedni klimat Smile

POGODA

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Hella - 08-06-2009 08:28 AM

przemo napisał(a):

Już jutro w00t, już jutro!
Zapakować się trza dziś, bo jutro w pracusi wery important miting i nie wiem o której będę mogła się ewakuować kwasny
No, ale myślami jestem już nie w Żyrandolu Toungue

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Nikko - 08-06-2009 11:09 AM

Hella napisał(a):

przemo napisał(a):

Już jutro w00t, już jutro!
Zapakować się trza dziś, bo jutro w pracusi wery important miting i nie wiem o której będę mogła się ewakuować kwasny
No, ale myślami jestem już nie w Żyrandolu Toungue

Helaszka się tak nie ciesz, bo jak mnie zazdrość uderzy to się zatnę i z Jury konno do Was przyjadę giggle

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Sylwester - 08-06-2009 11:45 AM

Przyjedź Nikuś - przyjedź, rad bym Cię poznać, zresztą konia też Smile
A co do miejsc bytowania /uśmiech w stronę Stasia/ to w moim przypadku /i przynajmniej jednej takiej Rudej, choć nie tylko/ to zaczynamy 10-go w MOKu, 12-go przejście wieczorem do 5-ki i tam pobyt do niedzielnego /14.06/ popołudnia

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - przemo - 08-06-2009 02:52 PM

normalnie tak mnie nosi po chałupie... że już bym się pakować chciał, tylko za wcześnie jeszcze...

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Stasiu - 08-06-2009 07:39 PM

Nie wiem co postanowiliście, ale mam obawy, że Piątka po weekendzie przestanie istnieć. Będzie z niej maksymalnie szopka na drewno giggle

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Pablo - 09-06-2009 08:57 AM

Pogoda się dupuje

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Edyta85 - 09-06-2009 09:01 AM

niektórzy szczęśliwcy już jutro się pakują w góry, a niektówrz pozostają na stanowiskach pracy na nizinach i pomorzach (co nie Madziu Sad )

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - przemo - 09-06-2009 08:32 PM

patrząc na pogode w tatrach, to czy jest sens brać raki?? ktoś bierze??
powiedzcie bom niedoświadczonyShy

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - mar.an - 09-06-2009 08:41 PM

Tak, ktoś bierze.

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - paaulo - 09-06-2009 08:44 PM

Ja bym wziął, lepiej mieć. W piątek i sobotę w nocy ma być poniżej zera. Zawsze możesz w schronie zostawić.
Ja w tą niedzielę nie skorzystałem z żelastwa.

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - przemo - 09-06-2009 08:55 PM

Ok, w takim razie wezmę
Jak sie spakowałem przed chwilą to na oko wyszło chyba ze 20 kg... masakra, oby tylko do schronu z tym dojść, tam się połowe zostawi

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Sylwester - 09-06-2009 08:57 PM

http://www.pogodynka.pl/miasto.php?miasto=Zakopane&gmina=Zakopane&powiat=tatrza%F1ski&wojewodztwo=ma%B3opolskie&czas=&model=

i ani słowa o pogodzie

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - magda.s.77 - 09-06-2009 09:05 PM

Jak dla mnie, bomba Toungue
Jak dla Was, na najlepsze będziecie w drodze powrotnej Smile

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - paaulo - 09-06-2009 09:21 PM

Weatheronline ma trochę mniej optymistyczną prognozę - http://www.weatheronline.co.uk/weather/maps/city?PLZ=_____&PLZN=_____&LANG=en&CEL=C&SI=mph&CONT=euro&LAND=PL®ION=0001&WMO=12650&LEVEL=52&R=0&NOREGION=1

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Pablo - 09-06-2009 09:27 PM

paaulo napisał(a):

Wiadomo, Kasprowy to nie Zakopane Smile
Ostatnio mi się sprawdziła, ale ta 4dniowa, na 8 jeszcze się trochę zmienia w miarę upływu dni.

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - przemo - 09-06-2009 09:47 PM

kto wie od której rano działa wypożyczalnia rowerów w chochołowskiej?

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Pablo - 09-06-2009 09:53 PM

przemo napisał(a):
kto wie od której rano działa wypożyczalnia rowerów w chochołowskiej?

Pewnie gdzieś od 8smej, ale tylko się domyślam.

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Dariusz - 10-06-2009 12:49 PM

to spadam i ja, myslę uhm że najpóźniej w sobotę zawiatam do piątki ok

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - przemo - 10-06-2009 06:54 PM

łodjasssd!!Smile

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Sokół - 10-06-2009 07:05 PM

Na wariata to jest mój wyjazd..... włażę do auta o 23, jak tylko wytrzeźwieję.... i wio. A co mi tam....

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Hella - 15-06-2009 06:37 AM

Dzień dobry Wariaci Smile
Wracamy do rzeczywistości - niestety. Meldować się wędrowcy!

W paru słowach, bo każdy napisze własny rozdział - cztery pory roku przeżyliśmy w DPSP.
Śnieg, deszcz, grad i oczywiście cudne słońce. A do tego boska atmosfera i grono wspaniałych ludzi. Głowa boli od wrażeń, wiatr jeszcze szumi w uszach...

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - przemo - 15-06-2009 07:02 AM

no... odpowiadam ze żyje
jakoś tam udało mi się zejść przez Zawrat do Gąsienicowej,
choć łatwe to nie było, wrażeń co nie miara

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Sylwester - 15-06-2009 07:44 AM

Pozdrawiam - dojechałem pół godziny temu, przepraszam Wszystkich że się nie pożegnałem z każdym oddzielnie, ale sądziłem, że się spotkamy jeszcze pod ścianą ...

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Hella - 15-06-2009 08:37 AM

Sylwester napisał(a):
.... przepraszam Wszystkich że się nie pożegnałem z każdym oddzielnie, ale sądziłem, że się spotkamy jeszcze pod ścianą ...

Z mojej strony też parę osób przepraszam, że nie pożegnałam się przed wyjściem ze schronu Sad
- Przemo, Dariuszu, Kasiu: ściskam wirtualnie.
Smoku, Mar.an Hug - delegacja Rycha z Anettą chyba dobrze nas reprezentowała pod Zamarłą?

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Dariusz - 15-06-2009 08:55 AM

przemo napisał(a):
no... odpowiadam ze żyje

Przemek dobrze że dałeś radę, czekałem na Ciebie, godz nad czarnym, tam dowiedzałem się że zeszłeś, potem w Kolibeczce, gratuluję ok

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Pedro - 15-06-2009 09:08 AM

Witam i ja. Mi także wczoraj Tatry zaserwowały jeszcze trochę atrakcji, najpierw Szpiglasowy ze Stasiem, a później już samotnie Wrota Chałubińskiego - hm, zejście na pierwszym odcinku było dość ...ciekawe Rolleyes

Dzięki wszystkim za biesiadę pięciostawiańską Smile

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Pablo - 15-06-2009 09:12 AM

kto wie co Z Tomtura kostką??

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - przemo - 15-06-2009 09:34 AM

Dariusz napisał(a):

przemo napisał(a):
no... odpowiadam ze żyje

Przemek dobrze że dałeś radę, czekałem na Ciebie, godz nad czarnym, tam dowiedzałem się że zeszłeś, potem w Kolibeczce, gratuluję ok

no właśnie głupio tak trochę, żeśmy się nie dogadali gdzie się spotkamy potem,
ale muszę powiedzieć że emocje naprawde były przy schodzeniu, teraz wiem jak tam jest przynajmniej, nie taki już Zawrat straszny - jak niektórzy mówią
zacząłem bokiem schodzić a potem zupełnie przodem i już było wiele łatwej

w 1 godz. doleciałem z Murowańca do Kuźnic, i potem w sam raz na expres do wawy

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Dariusz - 15-06-2009 12:12 PM

Pablo napisał(a):

spodkaliśmy się w Kolibie, powinno być ok
dostarczył mnie i Kaśkę autem do Kir, za co mu dziękuję Smile

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Pablo - 15-06-2009 01:12 PM

Dariusz napisał(a):
...spodkaliśmy się w Kolibie, powinno być ok
...

Dzięki Darek
ps. jak Twój wypaśny kanjon ?? Wink robi fotki?

Jako piewszy pozwolę sobie zapodać dwie panoramy z sobotniej wycieczki na Kozi. Jakby kto nie wiedział, to pierwsza jest na DPSP a druga na Świnicę Big Grin
[attachment=22868][attachment=22869]

Pięciostawiańskie Spotkanie GŚ - mar.an - 15-06-2009 02:35 PM

Słów kilka o spotkaniu forumowym w DPSP, które miało miejsce dnia 13.czerwca (w sobotę), a większa część jego uczestników spała w schroniskowej izbie z numerem 13 (zbieg okoliczności?Cool Wink).

W piątek poprzedzający walny zjazd Forumowiczów w schronisku urzędowali: Kasia(przyszła userka) i Dariusz, Hella, Sylwester i ja. Wieczorową porą dotarł Przemo. Biesiadowaliśmy sobie korzystając z brzydkiej pogody (deszcz co chwila), a jednocześnie z konieczności, bo trza było "zaklepać" sobie kawałek podłogi do spania - w jadalni.
[attachment=22872][attachment=22873][attachment=22874]

Rozpierzchliśmy się po prawie całej wnęce w jadalni. Podłoga była naszaok, toteż rozbiliśmy sobie na niej tabór, prawie cygańskiWink
[attachment=22875]

Dnia następnego, popołudniowa porą, docierają do nas: Pablo z Agnieszką i Łukaszem (sympatyzująca familiaWink ), a tuż po Nich....niespodzianka!!!!w00t - Stasiu z TomturemBig Grin. W następnej kolejności nadciągają Anetka i Rycho oraz Admin we własnej osobie - czyli Pedro. I w tym oto - 14osobowym gronie - rozpoczyna się biesiada dnia drugiego

Furorę robi pigwówka produkcji Anety - mistrzostwo świata!Smile
A oto kilka zdjęć z tego popołudnia/wieczoru, który aurą bardziej przypominał zime niż początek lata:
[attachment=22876][attachment=22877][attachment=22878][attachment=22879][attachment=22880][attachment=22881][attachment=22882]

W międzyczasie pomniejsze grupy Forumowiczów eksplorowały różne tatrzańskie zakamarkiSmile

Dziękuję Wszystkim za spotkanie!Smile
Nowopoznanym - Anetce i Ryśkowi, Kasi i Darkowi oraz Agnieszce i Łukaszowi - za możliwość uściśnięcia Waszych łapekSmile

Do następnego!

P.S. O relację poproszę kogoś z profesjonalistów w tym względzie (Stasiu, Hella?Smile ).

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - dr.Etker - 15-06-2009 04:07 PM

Widzę, że stworzyliście malowniczą i b.imprezową enklawę na terenie jadalni w DPSP Smile

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - mar.an - 15-06-2009 04:18 PM

dr.Etker napisał(a):
Widzę, że stworzyliście malowniczą i b.imprezową enklawę na terenie jadalni w DPSP Smile

Nawet nie wiesz Doktorze ile czasu zajęło nam "uwolnienie" większej ilości miejsc przy jadalnianym stoleHuh. Tam było istne mrowie!innocent

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - dr.Etker - 15-06-2009 04:39 PM

mar.an napisał(a):

dr.Etker napisał(a):

Nawet nie wiesz Doktorze ile czasu zajęło nam "uwolnienie" większej ilości miejsc przy jadalnianym stoleHuh. Tam było istne mrowie!innocent

Eeeeeeech Mar.an--> pamiętam to czarowne miejsce(schron w DPSP) z niesamowitych noclegów-gdzie miejsce na stole uchodzi za "luksus", a są miejscówki wykorzystywane we wnękach okiennych czy na schodach ! blink
Tym większe uznanie dla Was za wygospodarowanie stosownego miejsca dla tak miłej integracji Smile
Pozdrowienia dla imprezowiczów ! Smile

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - mar.an - 15-06-2009 04:52 PM

dr.Etker napisał(a):
Eeeeeeech Mar.an--> pamiętam to czarowne miejsce(schron w DPSP) z niesamowitych noclegów-gdzie miejsce na stole uchodzi za "luksus",

Na stole w jadalni miałam okazję spać ze środy na czwartek, po wcześniejszym przelezieniu przez pastucha elektrycznego ogradzającego schronisko (ale emocje!w00t Wink ), i jeszcze wcześniejszym marszu nocnym z Palenicy do MOka (niedźwiedzie śpią?uhm).
Faktycznie, na stole spało się całkiem dobrze do czasu, gdy w kuchni rano pojawili się ludzie z prowiantem i mnie obudzili po kilku krótkich godzinach snu. Ale nie było źleWink

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Sokół - 15-06-2009 04:54 PM

Nie tylko w Piatce tak było.

Chcialem coś zjeść na Ornaku. Kolejka była jak za srajtaśmą w czasach komuny.
Dałem sobie więc spokój i na czerwonej lampce przeciskalem się do wylotu Kościeliskiej.

Skończyło się na ośmiu seven days'ach ze stacji benzynowej w Jabłonce.
Precz z długimi weekendami.

RE: Pięciostawiańskie Spotkanie GŚ - paaulo - 15-06-2009 05:02 PM

Pablo napisał(a):
Jako piewszy pozwolę sobie zapodać dwie panoramy z sobotniej wycieczki na Kozi. Jakby kto nie wiedział, to pierwsza jest na DPSP a druga na Świnicę Big Grin

Świnica rewelacja! Świetny kadr. No i to stado kozic po lewej. Masz mój głos w konkursie.
Wink

mar.an napisał(a):
Furorę robi pigwówka produkcji Anety - mistrzostwo świata!Smile

Ajajaj. Przegapiłem. Sad

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Stasiu - 15-06-2009 06:04 PM

Pablo napisał(a):

Mnie szczęśliwie odwiózł do domu i potem wiem, że się odezwał na neciku.

mar.an napisał(a):
(...)
P.S. O relację poproszę kogoś z profesjonalistów w tym względzie (Stasiu, Hella?Smile ).

Mar.an, nie przeginaj Smile

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Pablo - 15-06-2009 08:31 PM

mar.an napisał(a):
...
Dnia następnego, popołudniowa porą, docierają do nas: Pablo z Agnieszką i Łukaszem ...

A mi się wydawało, że to rano było uhm Wink
... tak tak tak, może Hella... skrobnij coś Madzia plizzzzzz -byłaś tam dłużej Wink

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Dariusz - 15-06-2009 08:40 PM

Pablo napisał(a):
ps. jak Twój wypaśny kanjon ?? Wink robi fotki?

KOLOROWE giggle

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Mallaidh - 15-06-2009 08:41 PM

Ale fajnie tam mieliście...nic tylko żal d... ściska, że mogło mnie tam być. Wink

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Pablo - 15-06-2009 09:19 PM

Kilka ze schronu
Grupa lewicowa (czerwona)[attachment=22930]
[attachment=22931]
Reprezentacja Dzierzgonia [attachment=22932]
Zamyśleni słuchacze [attachment=22933]
[attachment=22934]
Dario G. Clooney Rolleyes [attachment=22935]

Jak Wam się nie podoba które, to pisać na PW -usunie się zdjęcie i już Smile

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Anetta - 15-06-2009 09:39 PM

Ja również chciałbym podziękować: mężowi - za wspólnie spędzone chwile w tak uroczych miejscach Smile, wspaniałej, forumowej ekipie, za, choć krótkie, ale niezwykle energetyczne, spotkanie; miło było móc znów Was widzieć i jak fajnie było poznać tych nieznanych jeszcze, Bartkowi to już tyle razy dziękowałam, że mój mąż powiedział, że jak podziękuję to On już będzie wiedział za co, Sylwkowi i Marcie mówię skromne, z serca płynące dziękuję za spełnienie marzenia z serii tych najskrytszych, aha to chyba nowy członek forumowej braci [attachment=22936],
PS. Kochani o pigwówkę się nie martwcie: się zrobi Big Grin

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - gosia3ek - 15-06-2009 10:03 PM

ehhhh Cry
fajnie Wam tam było:chlip: szkoda że mnie się nie udałoSad
(sugerowałam Maćkowi żeby się sam wybral na wesele a ja pojadę w Tatry ale nie uzyskalam pozwoleniaWink )

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - atanazybazakbal - 16-06-2009 06:07 AM

Witam!
Dzięki Wszystkim za ciepłe przyjęcie w schronie. Niniejszym ośmielam się wtargnąć w progi forum. Pozdrawiam serdecznie z Trójmiasta
łukasz

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Hella - 16-06-2009 06:20 AM

Pablo napisał(a):
... tak tak tak, może Hella... skrobnij coś Madzia plizzzzzz -byłaś tam dłużej Wink

Coś tam się napisze, ale nie z pracy Toungue

A tymczasem wspólne fotki niech przypominają ten szalony czas.

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - tomtur - 16-06-2009 07:05 AM

Tak i ja sie melduje fajnie było chociaz w moim przypadku troche sie powikłało mam jak narazie pamiatkę z wypadu, gipsior po kolanoBig Grin

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Dariusz - 16-06-2009 07:25 AM

tomtur napisał(a):
Tak i ja sie melduje fajnie było chociaz w moim przypadku troche sie powikłało mam jak narazie pamiatkę z wypadu, gipsior po kolanoBig Grin

a nie wyglądało tak żle, to co teraz przymusowy urlop ?

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Pablo - 16-06-2009 08:02 AM

atanazybazakbal napisał(a):
Witam!
Dzięki Wszystkim za ciepłe przyjęcie w schronie. Niniejszym ośmielam się wtargnąć w progi forum. Pozdrawiam serdecznie z Trójmiasta
łukasz

CZeśc Łukasz Smile

tomtur napisał(a):

Eeeeeee... co ta buśka ma znaczyć?? zadowolony z gipsu, bo pewnie do pracy nie trzeba chodzić Toungue

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Hella - 16-06-2009 08:44 AM

Dzięki Wszystkim za ciepłe przyjęcie w schronie. ...łukasz

Serdeczne pozdrowienia z mazowieckich nizin Smile
Język sobie łamię na Twoim avatarze Toungue

tomtur napisał(a):
gipsior po kolanoBig Grin

kwasny to aż tak poważnie?

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - maciek - 16-06-2009 10:58 AM

Ale nadokazywaliście w tych Tatrach przez te kilka dni! Smile

Witam!
łukasz

O!... i nowego Forumowicza znaleźliście.

Witaj Atanazy.
Pozdrów Helę Bertz. Smile

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Sylwester - 16-06-2009 11:46 AM

Hella napisał(a):

Dzięki Wszystkim za ciepłe przyjęcie w schronie. ...łukasz

Język sobie łamię na Twoim avatarze Toungue

Hella jaki problem - uprość sobie Łukasza do "Anastazego" i po sprawie, a po 3 kolejce i tak nikt nie pozna co i jak ... Wink

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - atanazybazakbal - 16-06-2009 02:31 PM

maciek napisał(a):

Witaj Atanazy.

Witam również.

A dzięki dzięki. Czem prędzej uczynię co w mej mocy ok

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - maciek - 16-06-2009 02:40 PM

maciek napisał(a):

Witaj Atanazy.

Witam również.

A dzięki dzięki. Czem prędzej uczynię co w mej mocy ok

Przy okazji spytaj ją o szanownego tatusia. giggle

Atanazy, Twoje demoniczne spojrzenie jest mi szczególnie bliskie. ok
Tym bardziej, raz jeszcze Ciebie pozdrawiam. Smile

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Smyk - 16-06-2009 05:58 PM

Cytat:
...tam dowiedziałem się, że zeszłeś...

...no, nieźle to brzmi,
chwała najwyższemu, że to tylko "gra słów"
Congratulations

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - dr.Etker - 16-06-2009 06:29 PM

Smyk napisał(a):

Cytat:
...tam dowiedziałem się, że zeszłeś...

...no, nieźle to brzmi,
chwała najwyższemu, że to tylko "gra słów"
Congratulations

uhmAmbicja -to czasem trudna do okiełznania sprawa....
Ale dzięki niej brniemy naprzód....

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - przemo - 16-06-2009 07:02 PM

no o tej tzw. ambicji to sobie pare rzeczy uswiadomiłem podczas tych Tatr

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - magda.s.77 - 16-06-2009 07:25 PM

Żal mi niezmiernie, że ten mój urlop przeniesiony został z czerwca na maj... Z wielką chęcią wpadłabym w ten Wasz bajzel, choć na chwilę... Taka ekipa Rolleyes
Tylko, gdzie są relacje?? uhm

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Stasiu - 16-06-2009 08:31 PM

przemo napisał(a):

Czy można wiedzieć konkretnie albo to jest Twoja tajemnica?

magda.d.77 napisał(a):
Żal mi niezmiernie, że ten mój urlop przeniesiony został z czerwca na maj... Z wielką chęcią wpadłabym w ten Wasz bajzel, choć na chwilę... Taka ekipa Rolleyes
Tylko, gdzie są relacje?? uhm

Te Magda, my też musimy robić co innego. pokey Nie możemy wałęsać się po kopczykach i potem wysiadywać przed kompem pisać relacyjkę dla niecierpliwych Devil

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Agnieszka.S - 17-06-2009 07:02 AM

No w końcu doczytałam ten temat do końca i fotki z Waszymi buźkami obejrzałam! Super naprawdę i mam nadzieję, że i ja w końcu dołączę do spotykających się na górskich bibachWink
Pozdrawiam wszystkich Uczestników spotkania i pędzę czytać zaległe tematy!

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - przemo - 17-06-2009 07:36 AM

Stasiu napisał(a):

przemo napisał(a):

Czy można wiedzieć konkretnie albo to jest Twoja tajemnica?

a tak trochę w teorii i praktyce sobie rozmyslałem o tym podczas wędrówek

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Stasiu - 17-06-2009 04:20 PM

Przemo, teraz już nie wiem nic unsure

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - przemo - 17-06-2009 04:52 PM

Stasiu napisał(a):

Stasiu dowiesz się jak napiszę relacje, a jest w drodzeSmile

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Dariusz - 18-06-2009 09:46 PM

przemo napisał(a):

Stasiu napisał(a):

Stasiu dowiesz się jak napiszę relacje, a jest w drodzeSmile

Przemek dawaj, sam jestem ciekawy tej relacji Wink

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - przemo - 18-06-2009 09:58 PM

Czytaj Darek: ambicja...itd w wyprawach tatrzańskich

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Pablo - 24-06-2009 06:17 PM

Taki mały "fotoplastykon" by nie zanudzać słowami Wink jak to cepry znad morza najechały Tatry Big Grin

Siostra moja podziwia (jak wszyscy) landszafty
[attachment=23223]

Przytrzymuję siostrzeńców by nie latali Wink
[attachment=23224]

Piękny widok na Żółtą T.
[attachment=23225]

Atanazy, Aga i trochę świeżutkiego śniegu
[attachment=23226][attachment=23227]

ścieżka i kilka widoczków
[attachment=23228][attachment=23229][attachment=23230][attachment=23233]

Jaworzynka i burza (zaraz nas dorwie Wink )
[attachment=23231][attachment=23232]

c.d.n.

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Pablo - 24-06-2009 06:27 PM

Jak i co - każdy widzi, nawet tęcza się załapałaRolleyes
[attachment=23234][attachment=23235][attachment=23236]

I kilka fotek z sympatycznego wyjścia na Kozi, w przyjemnej otulinie chmury, rześkim wiaterku i opadzie śniegu Smile
[attachment=23237][attachment=23238][attachment=23239][attachment=23240]

Wieczorne zdjęcia ze schroniska już były...

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Pablo - 24-06-2009 06:46 PM

I ostatni dzień, piękny dzień w otoczeniu DPSP
[attachment=23241][attachment=23242]

Na zdjęciach Hella, Atanazy, Rycho, Anetta, Perdo, Stasiu & me
[attachment=23243][attachment=23244][attachment=23245]

Rycho z Anetta idą pod ścianę
[attachment=23246]

[attachment=23247][attachment=23248][attachment=23249]

Hella Aga i Atanazy
[attachment=23250]

THE END

ps. Część fotek wykonała Aga

ps.2 wklejam linki do tego naszego "wielowątkowego" spotkania Wink
http://www.gorskiswiat.pl/forum/showthread.php?tid=2069
http://www.gorskiswiat.pl/forum/showthread.php?tid=2063
http://www.gorskiswiat.pl/forum/showthread.php?tid=2070
http://www.gorskiswiat.pl/forum/showthread.php?tid=2073

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Stasiu - 24-06-2009 07:24 PM

Kurcze, łezka się w oku zakręciła Cry. Czy nadaży się okazja powtórzyć takie spotkanie uhm

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - Dariusz - 24-06-2009 07:34 PM

Stasiu napisał(a):
Kurcze, łezka się w oku zakręciła Cry. Czy nadaży się okazja powtórzyć takie spotkanie uhm

Stasiu ja tam patrze przed siebie i nie ogladam się wstecz ok
lecz uhm no nie, maratonczykiem się czuję za przeszłość
a tam, tak czy tak jestem za POWTÓRKĄ Smile

RE: Na wariata, albo czerwcowe spotkanie w Tatrach - yumeria - 29-07-2026 04:47 PM

AngeNIRVPote????????Zima????????????????WindRondEver????HopkDigi????????WindCurtBegi????Fuxi
181.8????????RETA????NikiGarn????????????JohnVideWitc????Sony????Alia??????12????????????????
????TungOLAYJagdDavoGrisRoge????RollThie????????????????Rich????NTSC????????Oxfo????FresChou
Joan????????MihaHarr?-??????????OZONProl????????????PublFuxiThomPatr????ThisLNSFPrak????????
871-C126Edga????????WindJean????SkinSEME????????????Trav????thre????????Coto????Feli????????
RHIN????EmbrFastMonAYorcChriSiemPoulSepa????Siem????????DolbPercAntaSwarBria????????NDFEMeta
????????BackVersARAGColeTimo????????????????Bosc????Faro????6118????RaouWorl????????????????
????Spec????GiglElse????????DeepXVII????????CartMichNTSC????????????NTSCZone????Blue????Will
DereEvge????7006????????JamiXVII????Iris????ShinclasBrya????????ARAG????Tire????HorrNTSCZone
????????????ErleFran????KrisChartuchkasZhen????JameGrahCONSRobeFUND