Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: IV rocznik spotkania na Filipce
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.

Pablo napisał(a):
Będziemy lać wosk?? wróżby jakie?

Oooooo - to panienki będą poszukiwały mężów ?????? blink Huh Toungue

Miałem nadzieję -że uda mi się dotrzeć w Beskid Śląski i cieszyć Waszą obecnością. Niestety przed chwilą się dowiedziałem-że płonne to nadzieje.Sad
Niemniej-bawcie się należycie.Smile
Przewiduję że w piątek między 9.30 a 10.00 dojadę do Wisły Jurzykowa a dalej z buta,czy ktoś lub ktosia też bedzie tam o tej porze ?
Fidelio ma być w Wiśle około 11:30, Pablo trochę wcześniej i może pójdą razem, TomaszRT + 1 jedzie autkiem chyba aż na Filipkę (już tu był), ja z Tomturem od 10:00 do 11:00 będziemy odbierać prowiant z drugiej strony kopczyków w Kolibiskach, Mirek około 11:30 będzie drałował od strony Olzy, pozostali przyjeżdżają później.
Teee maka, Ty coś o sobocie mówiłeś. Ja wiem, Ty masz stracha, że Ci gulaszu do soboty nie zostawimy. giggle
O sobocie tak ale i o piątku też.Staś,coś z twoją pamięcią nie tak może czegoś za dużo w twojej diecie uhm .Gdyby gulaszu zostało to korzenie zapuszczę do niedzieli Rolleyes
Dawno mnie tu nie było ale na Filipce będę Smile
Mój plan dojazdu się nie zmienił więc potwierdzam to co napisał Stasiu:
ok. 11:15 będę w Wiśle (11:13 Dziechcinka, 11:20 Głębce - jeszcze nie wiem którą trasą idę ale może uda się kogoś spotkać na szlaku.
Jak zaśpię to może sie spotkamy fidelio Smile
... i jak PKP da radę na czas Smile
Czyli na dworcu wypatrywać ciebię z ekipą tragarzy giggle
... no jakoś trzeba sobie radzić z toną wacików Wink
Ja będę przelatywał przez Dziechcinkę.
Z Dziechcinki planowałam iść niebieskim żeby nie dreptać po asfalcie ale to jak będzie to zależy też od pogody.
To do zobaczyska .

Stasiu napisał(a):
TomaszRT + 1 jedzie autkiem chyba aż na Filipkę (już tu był)

Planuję wyjechać od siebie ca 0900 czyli między 1400 a 1500 spodziewam się być na Filipce.. Stasiu, rezerwuję miejsce parkingowe przy chacie.. Big Grin A Marta przyjedzie później tzn wieczór, jeszcze nie wiem o której..

Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Przekierowanie