Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: Europejska "wycieczka"
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Materhorn jak zwykle piękny ... jest On nadal w moim zainteresowaniu, więc Mój czas na Niego przyjdzie
pzdr
Podziwiam i gratuluję ok
Dzięki Panowie. Dla mnie to turystyczny wyjazd życia.

Podróżowalismy w 4 osoby. Dla trójki z nas Breithorn to rekord wysokości. Mnie osobiście najbardziej powalił widok na du Midi ze zboczy du Tacul.
Ściany na 9 zdjęciu post 4 to miejsce mojej przyszłorocznej wspinaczki, tam /na wypłaszczeniu pod nimi/ zamierzam biwakować i aklimatyzować się i stamtąd ruszyc na Blanca.
Mineliśmy sie o włos, za to na 9 focie są /hehe/ również i moje ślady gdy napierałem przez Tacul na Mt. Maudit
Smile
To kiedy szedłeś ? I gdzie kwaterowaliście ?
http://www.gorskiswiat.pl/forum/showthread.php?tid=2089
- koczowaliśmy na Planie pod Igłami
Toungue
Sporo tego Wink Po południu zagłębie się w treść.
Ja juz po wczesniejszej lekturze na TG... pozostaje mi tylko pogratulować... mam nadzieję, że i nam bedzie dane za niedługi czas, że łaskawe dla nas będą...
Z łaskawością tam różnie Wink. Przyuważ "widoki" jakie mieliśmy z Breithornu i widoki na otoczenie Materhornu. Dzień różnicy ... Ale nikt nie narzekał. O pogodzie to można toczyć wielodniowe, jałowe dyskusje a i tak się z nią nie wygra.
chyba muszę zabrać się za czytanie relacji na TG, bo mnie fotki mocno zainteresowły

Sylwester napisał(a):
http://www.gorskiswiat.pl/forum/showthread.php?tid=2089
- koczowaliśmy na Planie pod Igłami
Toungue

Przeczytałem. Piękny wyjazd, piękne bydlaki po bokach. Też nam się podobały Smile

P.s. A czy Szwajcaria nie jest w Strefie Schenegen i nie honoruje zwykłego dowodu osobistego? Pomijam juz to , że celnicy nawet nie spojrzeli na nasze auto.

P.s. 2 Też mieliśmy takie kloszardskie sniadania. Spożywaliście wina z 3 - litrowych kartonów czy bardziej dystyngowanie ? Wink

P.s. 3. Ta powietrzna grań z du Midi jest cudna ... Zwłaszcza przy przepuszczaniu zespołów idących z naprzeciwka. nam się trafił zespół ... 8 osobowy.

Stron: 1 2
Przekierowanie