Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: W poszukiwaniu samej siebie - czerwcowe Tatry 2009
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.

mar.an napisał(a):
Sztegier przychodził, przewracał się na psie plecki i "kazał" się głaskać po brzuszkuToungue.
Kochana psina!Smile

a to coś czarnego co leżało nam pod nogami w piątce i kazało się głaskać, to był ten sam co latał po górach???

spragniony głaskania ten pies, po tylu samotnych wędrówkachWink

Dzięki Hella za relację (w końcu w całości Rolleyes ) bardzo fajnie się czytało.
Dobrze się z Tobą wędruje i do następnego razu ok ... w sierpniu?? Wink

Pablo napisał(a):
... i do następnego razu ok ... w sierpniu?? Wink

W sierpniu na 99 % Smile Mój Misiulek chyba odda mnie pod Wasze opiekuńcze skrzydełka...

Hella-mam nadzieję, że nasze szlaki się kiedyś skrzyżują!!! Tak btw, kiedy jedziecie w sierpniu?Wink

Agnieszka.S napisał(a):
Hella-mam nadzieję, że nasze szlaki się kiedyś skrzyżują!!! Tak btw, kiedy jedziecie w sierpniu?Wink

Aga - napisz kiedy odwiedzisz Taterki, a będę w00t
A co do sierpnia to chowam się pod skrzydełka Pabla, Bogusi, Mar.an, Doktora i Gandzi. A gdzie poprowadzą? Byle tylko paszport był niepotrzebny, bo takiego już nie posiadam Toungue

Hella napisał(a):
...
A co do sierpnia to chowam się pod skrzydełka Pabla, Bogusi, Mar.an, Doktora i Gandzi. A gdzie poprowadzą? Byle tylko paszport był niepotrzebny, bo takiego już nie posiadam Toungue

Kawałek granią nielegalnie (bez paszportu) na stronę szwajcarską może się trafi Wink

Hella napisał(a):
A co do sierpnia to chowam się pod skrzydełka Pabla, Bogusi, Mar.an, Doktora i Gandzi. A gdzie poprowadzą?

Widzę-że ostro poszukujesz samej Siebie ! w00t
Jestem pod wrażeniem Cool
Tak trzym ! ok
Pozdrawiam Smile

Hella napisał(a):
A co do sierpnia to chowam się pod skrzydełka Pabla, Bogusi, Mar.an, Doktora i Gandzi...Toungue

No faktycznie zacne to Towarzystwo!!! Ja planuję chociaż 1 dzień w sierpniu lub wrześniu w Tatrach, coś przydługawa ta moja górska abstynencjablink Mam nadzieję, że uda nam się jakoś spotkaćinnocent

Hella-rewelacyjne te Twoje relacje i oby więcej takich !Smile

Stron: 1 2 3
Przekierowanie