Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: Sylwester w Tatrach
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Lina miała być na wszelki wypadek... gdyby nas naszło np. na zejście przez Stoły do Tomanowej albo może na Rohacze... Nie znamy za bardzo zimowych warunków, więc wzięliśmy na zapas.

A tu taka fotka w oknie między jedną mgłą a drugą - Bober zdążył z wyciągnięciem aparatu. Zobaczyliśmy dwóch gości podchodzących pod Wołowiec:
[attachment=18449]
Zdjęcie umieszczam tu, bo nie zmieściło się do ostatniego posta.
Widzę, że mieliscie udanego sylwestra tatrzańskiego. Dobre miejsce na świętowanie.
Nie ma to jak dobre rozpoczęcie roku Wink i rozrywkowe Cool
Super opis, super fotki, czekam na panoramy! Nie ma to jak aktywne spędzanie czasu!!!Smile Ciekawe gdzie wybierzecie się na Sylwestra w tym rokuWink Pozdrawiam obu Panów serdecznie!Wink
Bardzo ładny koniec roku i przywitanie Nowego ok dajecie przykład panowie... tak trzymać.
A i ochota mi przyszła na boberowe specyfiki.
Boberku zachowaj kapkę na luty a i ja coś znajdę w barku nietypowego Wink
pozdrawiam biwakowiczów Smile
No pięknie, pięknie
nigdy jeszcze nie spałam w namiocie w górach... Eh.... cudna przygoda

Pablo napisał(a):
Boberku zachowaj kapkę na luty

to i ja się dopiszę na Boberkowy specyfik Big Grin

Edyta85 napisał(a):

Pablo napisał(a):
Boberku zachowaj kapkę na luty

to i ja się dopiszę na Boberkowy specyfik Big Grin

Spoko Edytko, jeden tel do Taty i zrobi specyfiku więcej ihihihi

a tak w ogóle Galleahad masz talent do pisania. Przyjemnie się czytało relację spod Twojego pióra.
Czekam na więcej fotek Big Grin
Dzięki Edytko, a w ogóle to zapraszam do oglądania nowych dodanych do relacji zdjęć Smile

Pierwsza część w relacji, a kolejne już się nie zmieściły. Oto kolejne zdjęcia autorstwa Bobra:
[attachment=18440] [attachment=18443] [attachment=18435] [attachment=18442] [attachment=18444] [attachment=18445] [attachment=18436] [attachment=18446] [attachment=18447]
[attachment=18448]
Też bym tak chciał ,moze nie zima ale letnią pora cos wymyslęBig Grin SPER POMYSł .
A tu filmik z warunków z powodu ktorych zawrócilismy spod Wolowca - http://pl.youtube.com/watch?v=xNksFLa4P0...annel_page
ok panowie gratuluję odwagi

Super wyprawa i opis jej godny... Big Grin
Sylwester - Pierwsza Górska Klasa, tak rozpoczęty Nowy Rok musi być udany!! A jak zostało to przedstawione... Rolleyes
i te fotki... innocentw00tBig Grin

Wspomnienia z takiego wyjazdu to prawdziwy skarb
kapitalna wyprawa. Okropnie Wam zazdroszczę. STrasznie mnie tęsknota w dołku ściska. Choć jak zobaczyłam filmik to zwątpiłam, czy mój organizm zeswoimi problemami da mi szansę na choćby próbę wyprawy w zimowych Taterkach. W każdym razie - piękny poczatek 2009 roku mieliście ok
Stron: 1 2 3
Przekierowanie