Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: LIGA ZAGADEK TATRZAŃSKICH
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Doktorze? Rolleyes

Sokół

Doktór chyba zapomniał. Trza mu sprezentować Bilobil. Devil
Już zapodaję wyniki po IV rundach i rozwiązania prawidłowe zagadek:
16- Osobita
17-Kopa Lodowa
18-Mały Lodowy Szczyt
19-Kozia Turnia
20-Banówka

Tabela :
1.Pedro 16 pkt
2.Sokół 14 pkt
3.ma.ran 12 pkt
4.Pablo 7 pkt

Zapodaje zagadki(21-25) do V rundy (rozwiązania na PW do 11.01-niedziela-godz.24 )

Ps.
Jesteście bardzo dzielni ! w00t ok
Przypominam o lidze-odpowiedzi z V rundy-do jutra (godz 24) na PW Wink
Prawidłowe odpowiedzi do zagadek z V rundy:
21-Kaczy Szczyt
22-Młynarz
23-Zadni Kościelec
24-Sokola Turnia
25-Mała Wysoka
Sytuacja po V rundach w tabeli:
1.Pedro-20pkt
2-Sokół-17pkt
3-ma.ran-12pkt
4-Pablo-7pkt
W załącznikach fotki do ostatniej VI kolejki bierzącej edycji Ligi Zagadek Tatrzańskich-odpowiedzi na PW do 18.01(niedziela)-godz 24-włącznie.
Dobrej zabawy Wink
No i nie zdążyłam z ostatnimi zagadkami...

mar.an napisał(a):
No i nie zdążyłam z ostatnimi zagadkami...

Nie zamartwiaj się tym Consola
I tak zajmujesz miejsce medalowe Wink
Ps.
Nie bądźcie tacy nieśmiali-ta runda jest w zasięgu możliwości każdego z Was.
Całe hektary tatrzańskiego granitu !

Sokół

UUUUUUUUUUUUUUUUUU, pojechałeś z tą ostatnią rundką.... No.... jak nie strzelę sobie czekoladowego budyniu firmy Doktór oEtker to nie ma szans, żebym coś zgadl. Nie no, klęska, na pierwszy rzut oka jeden trafiony i cztery niewiadomoco... Ale jest szansa, że po budyniu....

Sokół napisał(a):
UUUUUUUUUUUUUUUUUU, pojechałeś z tą ostatnią rundką.... No.... jak nie strzelę sobie czekoladowego budyniu firmy Doktór oEtker to nie ma szans, żebym coś zgadl. Ale jest szansa, że po budyniu....

Nie płakuniać Consola
Powierzchnia Tatr Wysokich to jedynie 341 km kw( i to z przyległościami typu regiel,kosodrzewina) -dla porównania powierzchnia Krakowa to 326 km kw.
Zamiast budyniu-proponuję sporządzić dobrego fikołka,przymknąć oczy i wznieść się ponad Tatry na skrzydłach.... drinka !w00t

Sokół

Doktór napisał(a):
dpowiedzi na PW do 18.01(niedziela)-godz 24-włącznie.

Zwracam się z wielką prośbą o przedłużenie terminu zgadywania ostatniej edycji do poniedziałku do godziny 24.
Obecnie znajduję się w Łodzi i wątpie, czy będe jutro w stanie zgadywać szczyty. Natomiast chciałbym powalczyc o jakiś godny wynik w tej ostatniej serii. Wygrać z Pedrem nie wygram, ale Sokół bawi się do końca.

Dziekuję bardzo.

Smile Ok

Sokół napisał(a):
Wygrać z Pedrem nie wygram, ale Sokół bawi się do końca.

Ja bym tam jeszcze sprawy nie przesądzał Smile

Sokół

Musiałbyś nie wysłać odpowiedzi bądź też dać ciała i zdobyć powiedzmy jeden punkt, co przy Twoich średnich wynikach nie jest możliwe. Ja z kolei musiałbym mieć maksymalną ilość punktów, a jeszcze to mi się nie zdarzyło... Dlatego raczej już wszystko jasne. Ja postawiłem sobie iny cel. Ugrać 20 punktów.
Przypominam-dziś do 24.00 Wink
Chwilkę później ogłaszam wyniki (chyba-że wyłączą prąduhm )

Sokół

Spędziłem dwie godziny nad tymi pięcioma obrazkami. Efekt? Jeden pewniak i cztery totalne strzały na ślepo. Pedro, gratuluję Ci zwycięstwa. zasłużonego.

Doktorze, wielkie dzieki za wspólna zabawę. Mam nadzieję, że kolejny etap się odbędzie i też więcej ludzi weźmie udział.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8
Przekierowanie