Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: LIGA ZAGADEK TATRZAŃSKICH
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.

Sokół

Trwa zacięta walka pomiędzy Dr. Etkerem i Pedrem. Reszta jakby umilkła, nie odpowiadając w temacie w ogóle, tak jakby sie poddali lub też nie chcieli przeszkadzać w pojedynku o miejsce 1.

Walka trwa i potrwa dzisiaj do północy.
Ja za swojej strony zachęcam do udziału Dzięcioła, który ma jeszcze realne szanse na Podium w Lidze.

Cóż....
Jutro wyniki Smile
Trzemu sokół leci w góry?............................................................................bo góry do niego nie przylecom!giggle

Sokół

Junior1 napisał(a):
Trzemu sokół leci w góry?............................................................................bo góry do niego nie przylecom!giggle

Słuchaj no Przyjacielu!

Może i byłeś na Świnicy i na Kościelcu, a w planach masz Rysy. M
Ale to temat zagadek a nie śmiecenia. Więc nie zaśmiecaj tego tematu!

Jak znasz odpowiedzi to wyslij na PW. Jak nie znasz to przemyśl, albo poczytaj inne tematy, w których ewentualnie masz coś sensownego do powiedzenia, choć póki co nie zauważyłem, żebyś choć raz cokolwiek sensownego napisał.

I zamiast tracić czas na nabijanie sobie postów, które niczego nie wnoszą, może lepiej zainwestuj w słownik ortograficzny, bo co jak co, ale tyle błędów co Ty, nikt nie robi.

Sokół

No to mamy koniec ligi. Ciekawe, kto poprowadzi drugą edycję. Może Zwycięzca?

a jest nim....

Doktór Etkerrrr

Gratuluję!

Ostateczne wyniki:

Doktór giggleEtker 28
Pedro 27
Pablo 22
Stukacz drzewny Big Grin 16
Mordimer 9
Arrow 1

No i odpowiedzi.....

26 Sucha Czuba - trasa Kuźnice - Kasprowy. Wydało się, że tylko Pedro nie jeździ kolejką... Devil

27 Kamienista z Iwaniackiej
28. Żółta Ściana
29 Jaworowy ze Strzeleckich Pól
30. Opalone ze szlaku Łysa Polana - Polski Grzebień.

Zwycięzcę zapraszam przy najbliższej okazji po odbiór nagrody z pianką.

dziękuję wszystkim za udział i wspólną zabawę!
Gratuluje Doktorze:O
Obawiam się,że jeżeli Etker poprowadzi kolejną edycjeBig Grin ligi to możemy mieć problemy ze znalezieniem odpowiedziBig Grin

Stukacz drzewny niestety nie odpowiedział w ostatniej rundzie, mimo chęci wyrwany ząb utrudniał logiczne myślenie...Big Grin
Brawo Doktorre Smile

Jestem przekonany, że to w pełni zasłużona wygrana. Wielkie gratulacje za zwycięstwo, a przede wszystkim za Twoją wielką wiedzę topograficzną Tatr!

Smacznej nagrody pozostaje mi jeszcze życzyć Smile

PS. Wszystkim którzy próbowali także gratulacje, myślę że najważniejsza w tym konkursie jest zabawa i to w dodatku mająca charakter dydaktyczny.
Miło ! Smile
Dziękuję Wszystkim Zawodnikom- tu szczególne gratulacje do Pedra ( do końca nie byłem pewny wygranej w00t )
Tomek-wielkie gratki za przygotowanie edycji.Zdjęcia nie dość , że ładne to i niektóre o nieczęsto publikowanych ujęciach Taterek ok
Przy nadarzającej się okazji z przyjemnością odbiorę nagrodę i myślę , że będzie fajnePiwko

Sokół napisał(a):
No to mamy koniec ligi. Ciekawe, kto poprowadzi drugą edycję. Może Zwycięzca?

Postaram się coś przygotować Wink

Czas zacząć kolejną edycję "Ligi Zagadek Tatrzańskich".Zasady już znacie -sześć rund, w każdej pięć zdjęć, odpowiedzi wyłącznie na PW- do 14 grudnia(niedziela )włącznie.
Należy podać nazwę obiektów zaznaczonych strzałkami na zdjęciach Smile
Miłej zabawy Cool
O jak fajnie Doktorze Smile

Zaraz się zabieram do odgadywania tego co poukrywałeś na fotografiach w nietypowych ujęciach. Ciekawe czy się uda innocent uhm
Zdjęcie nr 2 to ja chyba skądś znam, Doktorze. Wink

maciek napisał(a):
Zdjęcie nr 2 to ja chyba skądś znam, Doktorze. Wink

O !
To już punkt masz zagwarantowany w konkursie. Zachęcam do uczestnictwa Smile
Ps.Tytułem informacji dla zawodników.Nie wszystkie zapodawane zdjęcia będą wykonane ze szlaków turystycznych Wink

Znajdę czas i się zabiorę za zgadywanie Wink
No, Doktorze! Albo moja pamięc do miejsc się pogarsza, albo zagadka jest tak trudna. Będę musiał nad nią trochę czasu spędzić. Z marszu rozpoznaję tylko ostatnie (a też nie wiem, czy dobrze).
Ale żeś mi Doktorze zadał ćwieka z tą pierwszą zagadkąuhm
Przypominam drogim Forumowiczom - że zostało 30 h do końca pierwszej rundy.
Zagadki nie są za trudne. Zachęcam Smile
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8
Przekierowanie