Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: tani Softshell
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.

paaulo napisał(a):
Nie Kasiu, tak sobie tylko narzekam. Smile Na tyle rzadko używam, że jeszcze trochę ponoszę.

Pablo napisał(a):
osobiscie przekonałem się do francuzów

Tfu, jak to brzmi. Toungue
Z Milletem raz miałem do czynienia. Skończyło się reklamacją łapawic i zwrotem kasy....

Kasia... no kup mu te vaude zeby przestał marudzić... tylko... zeby po niemiecku nie zaczął gadać Wink

a te rekawiczki to pewnie z polskiego sklepu Toungue
lepsza alternatywa to gdzieś z zachodu

Pablo, przecież to Agnieszka szuka kurtki. Może jakiś prezencik po sąsiedzku. Wink
Łapawice były z polskiego sklepu. Nowy model jest już poprawiony, oglądałem ostatnio w sklepie z ciekawości.
Masz jakieś sprawdzone zachodnie źródła? Domyślam się, że jakaś francuska sprzedawczyni jest w to zamieszana. Toungue

paaulo napisał(a):
Pablo, przecież to Agnieszka szuka kurtki. Może jakiś prezencik po sąsiedzku. Wink

Paaulo daj spokój, Paweł i tak będzie miał teraz mega wydatki związane z Potomkiem (najpierw wózki, łóżeczka, foteliki samochodowe, potem małe buty górskie, tudzież inne ekwipunki) a Ty Go tu na prezenty dla sąsiadki chcesz naciągaćWink Ja już mam upatrzonego jednego MikołajaRolleyes
A co do Milo, to opinie są podzielone, niektórzy chwalą, inni narzekają..Modzina nasza kochana ma Milo Lhasa z Gelantosem i z tego co pamiętam chwali sobie bardzo, chyba, że już nie..Wink
Pablo, te Twoje "francuzy" fajne..

Stron: 1 2 3
Przekierowanie