Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: Igraszki z Mnichem
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Pierwsza część zdjęć z sobotnio-niedzielnej "działalności" w rejonie MOka, a dokładniej - na Mnichowych granitach.
[attachment=22085] sobotni poranek - chmurnie
[attachment=22088][attachment=22087][attachment=22086] w drodze pod ściany Mnicha
[attachment=22089] szykowny kawał skałyRolleyes
[attachment=22090] nasza trójca - znaczy się Sylwester, kolega Adrian i ja
[attachment=22091] Sylwester łypie okiem z góryWink
[attachment=22093] koncentracja
[attachment=22092][attachment=22094][attachment=22095] Wyżni Mnichowy Staw, Zadni Mnich i trochę błękitu nad Wrotami Chałubińskiego i Szpiglasową
[attachment=22096] Adrian w ścianie
[attachment=22098] [attachment=22099][attachment=22100]pięknie jestSmile
[attachment=22101][attachment=22102] zachód słońca, które przez cały dzień siedziało w chmurach...

I część pierwsza zdjęć z dnia drugiego.
[attachment=22103] Pajączek i Mięguszowieckie Szczyty
[attachment=22104] opalamy sięCool
[attachment=22105][attachment=22106][attachment=22107] przy strumieniu wesołoSmile
[attachment=22108][attachment=22109] w drodze pod Mnicha
...[attachment=22110]
[attachment=22111][attachment=22112][attachment=22113] Sylwester na granicie (na ostatnim zdjęciu "wzięty" w kółko Smile )
[attachment=22115][attachment=22114] ....

[attachment=22116][attachment=22117] spod schroniska
[attachment=22118][attachment=22119] orzechówka, która objadała się frytkamiblink

Sokół

Fajnie... Już wiadomo, dlaczego tylko siedem osób było na Fatrze. Reszta skusiła się na Tatry.
Gratuluję Wam, a w szczególności Marcie. Pewnie następny będzie Zadni Mnich. Szyszka. Fajnie, że się realizujesz. Cieszę się, że jesteś uśmiechnięta. Walcz o swoje cele tak wytrwale jak dotychczas, a pewnie i Matterhorn uda Ci się zdobyć. A ja, po cichu, będę trzymać za Ciebie kciuki.... Po cichu...
No toście sobie pięknego wspina zrobili, pięknie cholerka, ECH...
Gratulacje
Ps. A baner gdzie??
Gratuluję jeszcze raz Smile Fajne fotki, ładnie tam sobie poczynaliście ok mimo nie ciekawej pogody w sobotę.
tbc mam nadzieję... nieeee, ja to wiem Smile
Witam, no pięknie się bawiliście, Mar.an należą się szczególne gratulacje za odwagę i realizacje pasji, Panom również gratuluję roboty, piękne focieSmile))
cóż nowego rzecz...
szacunek dla Ciebie i chłopaków że robicie takie odwązne rzeczy
realizuj się w Górach jak możesz, nie zważając na różne przeciwnościok
PozdrówkaWink
PięknieSmile Marta odważna babka z Ciebie-gratuluję Ci, że realizujesz się w tym co kochasz, widać zacne Towarzystwo miałaś na wspinie-pozdrawiam całą EkipęSmile
pięknie, pięknie ,
że aż strach bierze, liny ,kostki i takie tam różności
Ładne foty.
Skrobnijcie coś więcej, bo ze zdjęć nie wiadomo czy to Metallica, Sprężyna czy inny Wariant R. Wink
Dzięki Ludkowie za dobre słowo!
Niektóre marzenia się spełniająRolleyes

I jeszcze raz dziękuję Współtowarzyszom za wspólne działanieSmile.

Paaulo, co do drogi to sięgnę po topo jeszcze i wtedy dokładnie napiszę, bo od górnych półek jakiś dziwny wariant obraliśmy - nie wiem dokładnie co to byłoinnocent.
Brawo Pani Marto. Widzę, że zmieniłaś życie na lepsze.
Hejka :) Z tej strony pragne również podziękować za wspólny wspin moim kompanom :) A przy okazji przywitać się z wszystkimi górolskim HEEEJ :D
Witaj Adrianie na forum Smile żeby nie zaśmiecać tematu to napisz tutaj, jak chcesz, gdzie tam w naszej Gdyni mieszkałeś? Smile
Stron: 1 2 3
Przekierowanie