Zbieramy ekipę??
6 Sierpień, Stadion Śląski (Chorzów)
ceny??... zobaczymy, bilety do nabycia od 20stego marca...
trochę mi to koliduje z planami górskimi ale może je przesuniemy jak sie da??
Super! Byłem ciekawy kogo ściągną w tym roku. Rok temu byłem na The Police, wczesniej na Pearl Jam.
Chętnie bym się wybrał.
U2 i legenda z gen Powers znad ZSRR ,,,,,,,,,,tez bym chętnie pojechal ale te tlumy mnie straszą............
Nie bójsja, my Cię obronimy, ma być raptem ok 60 tyś luda, chyba trzeba będzie jakieś GPSy poprzyczepiać do namierzania

,,,,,,,,,,tez bym chętnie pojechal ale te tlumy mnie straszą............

Ja tam pójdę na nogach w kapciach i w szlafroku
Koło 20-tego pójdę poszukać biletów (i popatrzeć na ceny).
Ceny biletów zostaną podane do wiadomości w ciągu najbliższych paru dni, kiedy zostaną one ostatecznie zatwierdzone. Sprzedaż odbywać będzie się za pośrednictwem Livenation.pl, Eventim.pl oraz Ticketpro.pl
[onet.pl]
Powiem tyle, że zachęcająco to te ceny nie wyglądają. Przy obecnym kryzysie

Ojoj.
Tanie nie są, ale pewnie na jakąś Madonne itp tez by tak wyglądały, powiem tak przy "światowych gwiazdach" to teraz taka norma... niestety.
Tak myśle o tych za 190 na płycie (stojące)
taką widaomość dostałem w pracy na maila:
17 Marzec - 19 Marzec sprzedaż dla fan clubów;
20 Marzec, od godziny 00:01 sprzedaż tylko za pośrednictwem stron internetowych Live Nation, Eventim oraz Ticketpro;
od 27 Marca, od godziny 09.00 sprzedaż w Empikach za pośrednictwem aplikacji Eventim
nie no 190 zł. na płytę???!!!
to na Metallice po 120, na Gilmoura w stoczni chyba 165
przesadzili
no cóż... santyment mam, nie wiele jest grup gdzie bym dal tyle kasy, raz juz jechałem na U2 i sie nie udało

a taka okazja moze sie wiecej nie powtórzyć.
Cena jest duża (komercja) kasy im nie brakuje, kolejny rekord padnie, nowy rodzaj sceny, otwarty na wszystkie strony. wszytko nie ważne.
Ja bym chciał zobaczyc dobry koncert
http://www.youtube.com/watch?v=gbNuIqiVPbU
A tak w ogóle to czy nowa płyta tylko mnie nie zachwyca jakoś specjalnie? Bo mam jakieś wrażenie, że wszystko tam jakieś takie nijakie. Stare U2 było o niebo lepsze.