O ile zdjęć moich

Fajnie tak wrócić myślami do białych Tater
No i przyłączam się do pochlebnych opinii dla fotki dwa post numer jeden (eh, że też nie mogłem na czas dojechać żeby to zobaczyć

)
Drugie zdjęcie - pełne uznanie ( a narzekałeś na aparat...)
pozdrawiam
No i przyłączam się do pochlebnych opinii dla fotki dwa post numer jeden
Ja również! A tak w ogóle-to pięknie spędzony czas Sylwku, reszta zdjęć tyż cudowna-to z Emerykiem-budzi miłe i sentymentalne wspomnienia
Nie mogę się doczekać kiedy i ja zobaczę w końcu góry!
Pozdrawiam!!! Ps. Często myślałam o Tobie- jak spędzasz czas w Taterkach-jak widzę wybornie!
Gratuluję udanego wyjazdu.
Szkoda, że nie dane nam było się tym razem spotkać.
Sylwku... szacunek - za plan, za wykonanie...za fotki też (za relację nie bo troszq za krótka

)
jednym słowem - wyrazy uznania (z nutką zazdrości za ten zimowy inny tatrzański świat...)

Sylwek, moge tylko Ci pogratulować - takie wyprawy to dla mnie jak narazie marzenia. No i piękne te zdjęcia !
pozdrawiam

Sylwestrze gratuluję wyprawy, zdjęcia ... nieeeeeeeesamowite, a teraz usiądę i się rozpłaczę, bo ja też bym tak chciała buuuuuuuuuuu, pozdrawiam gorąco
pozdrawiam pochlebcy i ... dziękuje bardzo
Ja się do pochlebców z reguły nie zaliczam, ale.... cóż, warunki Ci sprzyjały do robienia zdjęć. Będzie co wrzucać do konkursów. Zdjęcia są dobre i bardzo dobre.
Co do samego wyjazdu... nie napisałeś zbyt wielu szczegółów, ale trasy ciekawe. Z pewnością na więcej nie pozwalała pogoda.
Cóż, przyszła Ci ochota na Alpy... życzę powodzenia i szybkiej realizacji planów!
Pozdrawiam
No pięknie , pięknie Sylwester -następny urlop w górach .. Ech..
Kolega Tort pokaże gościom

Dopiero teraz skończyłem napawać się widokami Twojego autorstwa - super! Gratuluję wypadu!
cieszę się, że się podobało - pozdrawiam serdecznie
Sądziłem, że będziesz w Morskim Oku w okolicach poprzedniego weekendu. Doczłapałem tam jakoś w nocy z piątku na sobotę, ale nic z tego- masa spacerowiczów, kilku solidnych łojantów.
to jeszcze nie koniec, jeszcze ścieżki się przetną ...