Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: Zdjęcie miesiąca - czerwiec'08
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
I jeszcze jedno Smile
[attachment=12286]
Propozycje numer 8 i 9:
[attachment=12288][attachment=12289]
"Głosowanie będzie trwało przez 7 dni od momentu uruchomienia ankiety - co będzie miało miejsce na początku następnego miesiąca niż ten, którego dotyczy głosowanie."
Zagłosowałbym już na jakieś foto bo minęło ponad 21 godzin nowego miesiąca niż ten, którego dotyczy głosowanie Smile
Pozdrawiam.

bios napisał(a):
"Głosowanie będzie trwało przez 7 dni od momentu uruchomienia ankiety - co będzie miało miejsce na początku następnego miesiąca niż ten, którego dotyczy głosowanie."
Zagłosowałbym już na jakieś foto bo minęło ponad 21 godzin nowego miesiąca niż ten, którego dotyczy głosowanie Smile
Pozdrawiam.

Rysiek prawdopodobnie jeszcze dzisiaj uruchomię tę ankietę. Proszę jednak o wyrozumiałość związaną z niektórymi terminami czy aktualizacjami. Po pracy w ramach wolnego czasu (którego naprawdę niewiele mi obecnie zostaje) staram się prowadzić GŚ tak jak potrafię, ale czasem coś się przedłuża, pomimo że chciałbym zrobić więcej, lepiej, częściej aktualizować. Proszę po prostu o wyrozumiałość. Ankieta z pewnością się wkrótce pojawi. Pozdrawiam.

Zapraszam do głosowania, ponumerowane zdjęcia (kolejność według terminu nadesłania) biorące udział w konkursie można zobaczyć pod adresem:
http://www.gorskiswiat.pl/foto/zdjecie_m...onkurs.php

Ankieta oczywiście w niniejszym wątku powyżej Smile

Nie odkładać głosowania na później Smile

Ankieta zostanie automatycznie zamknięta po 7 dniach trwania, czyli w dniu 08.07.2008.

Miłych dylematów przy wyborze zdjęć Smile
Przypominam tym co nie głosowali o aktualnej ankiecie na zdjęcie miesiąca czerwca Smile

PS. Coś mało póki co tych głosów uhm
Tym razem gratulacje dla Sylwestra za wykonanie zdjęcia miesiąca czerwca Smile

Wszystkie dotychczasowe zdjęcia miesiąca można obejrzeć tutaj:
http://www.gorskiswiat.pl/foto/zdjecie_m...odglad.php
Gratulacje Sylwku!!!!!!!!!!!
Sylwester jak zawsze górą Smile

Pedro napisał(a):
Pierwsze dwie propozycje:

Witam
Pedro, ta druga propozycja, gdzie to jest?

roman.d napisał(a):

Pedro napisał(a):
Pierwsze dwie propozycje:

Witam
Pedro, ta druga propozycja, gdzie to jest?

Witaj Roman. Ta druga propozycja (akurat moja Smile) to z zielonego szlaku na Przełęcz w Osobitej. Zrobiona jest w okolicy gdzie troszkę oddala się szlak od Ciepłego Żlebu dwoma (?) charakterystycznymi zakosami - wysokość około 1300 m npm. Widok w stronę Osobitej aczkolwiek nie jestem pewien czy widać jej główny wierzchołek.

Dziękuję Pedro. Coś mnie urzekło w tym zdjęciu...
Stron: 1 2
Przekierowanie