Romantyka górskich kibelków
|
Autor |
Wiadomość |
Oliwka

Grupa: Zarejestrowani
Status:
|
RE: Romantyka górskich kibelków
Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-04-2019 06:25 AM przez Oliwka.
|
|
08-04-2019 06:18 AM |
|
 |
Stasiu

Status:
|
Próbowałem przeczytać co tam na szybie jest napisane, ale nie dało się. Ze dwa słowa "pohladom" i "v lásce".
Góry się nie zdobywa, góry nas wpuszczają.
|
|
08-04-2019 07:48 PM |
|
 |
szewczyczek

Status:
|
Gdzie odwiedziliśmy ten kibelek?
Hej ho, zwariowana przygodo!
|
|
09-04-2019 09:00 PM |
|
 |
Stasiu

Status:
|
Mnie się wydaje, że to jest na Andrejcowej.
A widoku z niegio nie masz.
|
|
10-04-2019 04:46 AM |
|
 |
mirek

Status:
|
W tym nie bylem i kibli nie fotografuje  ale.. ten z ostatniej biby, majówki, wiem ze masz widok z niego 
Paweł, ten też jest w programie. 
Mirek, nie ma proemu, żeby konkurencja podzieliła się swoimi zdjęciami. Widzę, że nie tylko ja mam takie zdjęcia.
Właśnie wysłałem wiadomość do Buby z prośbą o zgodę na zamieszenie linku z takiego tematu z Klubu Chimalajowego a także zaprosiłem ją do naszego forum, czekam na odpowiedź.
..To wódka? ? słabym głosem zapytała Małgorzata.(...) ? Na litość boską, królowo ? zachrypiał ? czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.?
Michaił Bułhakow - Mistrz i Małgorzata
|
|
10-04-2019 07:11 AM |
|
 |
grabarz
Adrian

Status:
|
W tym nie bylem i kibli nie fotografuje  ale.. ten z ostatniej biby, majówki, wiem ze masz widok z niego 
Paweł, ten też jest w programie. 
Mirek, nie ma proemu, żeby konkurencja podzieliła się swoimi zdjęciami. Widzę, że nie tylko ja mam takie zdjęcia.
Właśnie wysłałem wiadomość do Buby z prośbą o zgodę na zamieszenie linku z takiego tematu z Klubu Chimalajowego a także zaprosiłem ją do naszego forum, czekam na odpowiedź.
Chcesz połączyć dwa fora ...
I reklamować inne forum na naszym, Admin dał aprobatę
''(...) nigdy nie umiałem pogodzić się z tym, żeby wracać z niczym. Zawsze próbowałem jeszcze raz. Czasem nawet wbrew logice, ale zgodnie z jakimś wewnętrznym przekonaniem.'' (J.Kukuczka)
|
|
10-04-2019 07:48 AM |
|
 |
mirek

Status:
|
Nic nie mam zamiaru reklamować ,a kto Bubę zna to wie czemu warto ją tu zaprosić.
..To wódka? ? słabym głosem zapytała Małgorzata.(...) ? Na litość boską, królowo ? zachrypiał ? czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.?
|
|
10-04-2019 08:25 AM |
|
 |
grabarz
Adrian

Status:
|
Bo robi zdjęcia kibli
''(...) nigdy nie umiałem pogodzić się z tym, żeby wracać z niczym. Zawsze próbowałem jeszcze raz. Czasem nawet wbrew logice, ale zgodnie z jakimś wewnętrznym przekonaniem.'' (J.Kukuczka)
|
|
10-04-2019 11:03 AM |
|
 |
mirek

Status:
|
Bo robi zdjęcia kibli 
Ha żeby tylko, poleciłbym poczytać i pooglądać relacje Buby na tamtym forum ale wolę nie bo jeszcze ktoś mi zarzuci reklamę KONKURENCJI.
|
|
10-04-2019 12:29 PM |
|
 |
tomtur

Status:
|
Chciałem zwrócić Mirek uwage tobie na jeden szczegół my na forum nikogo osobiście nie zapraszamy .Zapraszamy wszystkich chetnych którzy chca tu z nami być i fajnie jak zostaja i sie z nami integrują
"Bo właśnie tam wiem po co żyję."
|
|
10-04-2019 12:47 PM |
|
 |
mirek

Status:
|
Ok, to nie zapraszam Buby,narka.
|
|
10-04-2019 02:01 PM |
|
 |
Stasiu

Status:
|
Nic nie mam zamiaru reklamować ,a kto Bubę zna to wie czemu warto ją tu zaprosić.
Mirek, nie trzeba specjalnie zapraszać. Każdy się może tutaj zapisać z własnej woli i podzielić się swomi przeżyciami górskimi. Rzecz jasna nie w stylu "tutaj macie jedno zdjęcie dla zachęty i reszta jest na innym forum".
|
|
10-04-2019 02:42 PM |
|
 |
mirek

Status:
|
Mirek, nie trzeba specjalnie zapraszać. Każdy się może tutaj zapisać z własnej woli i podzielić się swomi przeżyciami górskimi. Rzecz jasna nie w stylu "tutaj macie jedno zdjęcie dla zachęty i reszta jest na innym forum".
Powtórzę jeszcze raz,ten kto Buby nie zna może tak mysleć.Buba jest bardzo aktywna górsko i forumowo.Może po prostu nic nie wie o tym klubie.Wszak w turystyce górskiej jest ostra konkurencja.
|
|
10-04-2019 03:04 PM |
|
 |
szewczyczek

Status:
|
Jaka tam konkurencja, GŚ z żadnym forum nie konkuruje, albo ktoś tu chce zaglądać albo nie. Nikogo się nie szuka ani nie namawia, jak to ma miejsce w konkurencji
Hej ho, zwariowana przygodo!
|
|
10-04-2019 04:01 PM |
|
 |
tomtur

Status:
|
Mirek ty taki jakiś niegramatny nie rozumiesz co piszemy albo nie chcesz Jak ten Buba chce to niech pisze ale specjalnie nikt tu nikogo nie zaprasza
"Bo właśnie tam wiem po co żyję."
|
|
10-04-2019 04:04 PM |
|
 |
|