Forum Expedition Tatra - January 2008
|
Autor |
Wiadomość |
Fazik
Kierowca TYRa

Grupa: Zarejestrowani
Status:
|
Jako że spontaniczne spotkania są zawsze najbardziej udane ten styczniowy wypad Sylwestra w Tatry zmienia się w Forumową bibe w styczniowych Tatrach czemu nadałem groźnie brzmiącą nazwę:
Pierwszy z uczestników zawitał do schroniska w Murowańcu dziś, jest nim Pablo, w godzinach popołudniowych dołączy do niego nasz szanowny administrator Pedro, jutro oraz w następnych dniach dojadą inni uczestnicy wyprawy o czym niezwłocznie Was poinformuję 
Już niebawem będzie można tu przeczytać relację ze spotkania oraz exploracji Tatr i zobaczyć zdjęcia.
Pozdrawiam.
Wyrwać się z miejskiego betonu, choć na dzień, choć na chwilkę, Żeby nie zwariować...
Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-01-2008 04:25 PM przez Fazik.
|
|
12-01-2008 03:51 PM |
|
 |
Fazik
Kierowca TYRa

Status:
|
RE: Forum Expedition Tatra - January 2008
Najświeższe wieści z expedycji, ekipa exploratorów jest na Bobrowcu, ze zdjęcia wynika że są tam Sylwek, Rycho, Aneta, Pedro i Pablo, ostatniego uczestnika nie rozpoznaję ale z tego co wiem wczoraj z Pedrem do Zakopanego powinna dojechać KasiaA i nie widzę Gosi, chyba robi zdjęcie.
Jak dostanę nowew wiadomości zaraz je zamieszczę.
Wyrwać się z miejskiego betonu, choć na dzień, choć na chwilkę, Żeby nie zwariować...
|
|
13-01-2008 01:47 PM |
|
 |
marycha
~ netoperek ~

Status:
|
"Tam na dole zostało wszystko to, co Cię męczy,
Patrząc w góry w około świat wydaje się lepszy..."
Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-01-2008 01:57 PM przez marycha.
|
|
13-01-2008 01:56 PM |
|
 |
Fazik
Kierowca TYRa

Status:
|
Aktualności będę zamieszczał do jutra wieczora, potem będę z drugiej strony 
Nie jestem pewny czy to Kasia, dostałem tylko zdjęcie że z Bobrowca bez szczegółowego opisu. Sylwek wspominał coś o swoim znajomym Grześku z Krakowa, może to Łon
|
|
13-01-2008 02:05 PM |
|
 |
maciek
Moderator

Grupa: Moderatorzy Forum
Status:
|
Widzę Faziku, że masz bzpośrednią łączność z ekspedycją. Więc proszę pozdrów wszystkich i życz wielu fantastycznych wrażeń. Osobiście z tęsknotą spoglądam na południe Polski, na Tatry zimowe.
|
|
13-01-2008 03:48 PM |
|
 |
Fazik
Kierowca TYRa

Status:
|
Dziękuję.
Pozdrawiam za każdym razem jak się odzywają a we Wtorek popołudniu zrobię to osobiście 
Czemu ten czas tak powoli leci, a od Wtorku będzie zasuwał jak diabli do przodu, to niesprawiedliwe!!
|
|
13-01-2008 03:54 PM |
|
 |
Agnieszka.S
Aga

Status:
|
Hej! Wydaje mi się,że ten stojący w jasnej kurtce -to właśnie Grzesiek z Krakowa,Sylwek jak był u mnie,to wspominał,że Grzesiek ma do niego dzwonić i najprawdopodobniej dołączyć do ekipy )
Pozdrawiam i czekam na wieści i zdjęcia
"Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował, tego czego nie zrobiłeś niż tego co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślny wiatr.
Podróżuj. Śnij. Odkrywaj. "
|
|
13-01-2008 10:23 PM |
|
 |
Fazik
Kierowca TYRa

Status:
|
Ten stojący w jasnej kurtce to Pedro, nasz szanowny admin chodzi mi raczej o osobe w granatowej kurtce po lewej stronie obok Anety i Rycha.
|
|
13-01-2008 11:03 PM |
|
 |
KasiaA
KrakowiankA

Status:
|
Przyznaję się, to byłam ja ale na zdjeciu sama się nie poznaję. I jestem w czarno-beżowej kurtce.
Miłego dnia dla Wszystkich
"[Tatry]...Przeto stałyście się marzeniem, tęsknotą ludzi spragnionych modlitwy bezsłownej i słońca"
|
|
14-01-2008 09:09 AM |
|
 |
Agnieszka.S
Aga

Status:
|
Ten stojący w jasnej kurtce to Pedro, nasz szanowny admin  chodzi mi raczej o osobe w granatowej kurtce po lewej stronie obok Anety i Rycha.
A to przepraszam za pomyłkę-krótkowzroczność daje się we znaki
Wiem,że Grzesiek miał tam być, szkoda,że to zdjęcie nie jest bardziej wyraźne.
Ciekawe co ekipa dziś zdobywa
Pozdrawiam
"Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował, tego czego nie zrobiłeś niż tego co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślny wiatr.
Podróżuj. Śnij. Odkrywaj. "
|
|
14-01-2008 09:49 AM |
|
 |
spoko
rock spires hunter
Grupa: Zbanowani
Status:
Niedostępny
|
No to Fazik przekaż tam również ode mnie życzenia całej ekipie.
A po tych wyjaśnieniach w sprawie zdjęcia dalej mam mętlik w głowie .Fazik pisze że w jasnej kurtce to Admin .Z kolei KasiaA ma beżowo czarną kurtkę .A ja widzę tylko jedną osobę w jasno beżowej kurtce ? Kurcze małe to zdjęcie
KasiaA napiszesz co nieco o tym spotkaniu ?
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Aby wędrować po górach nie wystarczy mieć tylko dobre nogi ale także dobre oczy aby ich piękno podziwiać oraz dobre serce aby je pokochać.... .
|
|
14-01-2008 11:28 AM |
|
 |
dzienciol313
okrzyknięty stukaczem

Status:
|
"Góry są wyzwaniem, prowokują istotę ludzką do wysiłku, do przezwyciężania samych siebie." J.P.II
|
|
14-01-2008 11:46 AM |
|
 |
spoko
rock spires hunter
Grupa: Zbanowani
Status:
Niedostępny
|
nie chcę podważać nikogo zdania ale porównując z tym zdjęciem: http://www.gorskiswiat.pl/forum/attachme...d=7391 to ta kucająca osoba z lewej to właśnie jest Pedro. To jest tylko moje zdanie. Z Pedrem widziałem się na razie tylko raz więc mogę się mylić 
Zgadza się kolor kurtki
Wiesz Fazik ale narobiłeś zamieszania z tym zdjęciem .Chyba byłeś po głębszych .To KasiaA będzie zastępcą Admina
Aby wędrować po górach nie wystarczy mieć tylko dobre nogi ale także dobre oczy aby ich piękno podziwiać oraz dobre serce aby je pokochać.... .
|
|
14-01-2008 11:52 AM |
|
 |
KasiaA
KrakowiankA

Status:
|
"[Tatry]...Przeto stałyście się marzeniem, tęsknotą ludzi spragnionych modlitwy bezsłownej i słońca"
|
|
14-01-2008 01:42 PM |
|
 |
dr.Etker

Status:
|
nie chcę podważać nikogo zdania ale porównując z tym zdjęciem: http://www.gorskiswiat.pl/forum/attachme...d=7391 to ta kucająca osoba z lewej to właśnie jest Pedro. To jest tylko moje zdanie. Z Pedrem widziałem się na razie tylko raz więc mogę się mylić 
Nie mylisz się Potwierdzam.Potwierdzam i to że po paru głębszych świat się staje bardziej kolorowy i stąd być może ta debata.
Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-01-2008 02:02 PM przez dr.Etker.
|
|
14-01-2008 02:01 PM |
|
 |
|