tanie noclegi w Zakopanem
|
Autor |
Wiadomość |
mirek
Grupa: Zarejestrowani
Status:
|
RE: tanie noclegi w Zakopanem
To zależy co kto lubi
Fakt,ale ja jestem starej daty i wolałbym do tego wygodne leże.
..To wódka? ? słabym głosem zapytała Małgorzata.(...) ? Na litość boską, królowo ? zachrypiał ? czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.?
Michaił Bułhakow - Mistrz i Małgorzata
|
|
10-03-2015 07:28 PM |
|
|
conti
Status:
|
Polecane noclegi w Zakopanem.
Znacie jakieś miejsca na noclegi w Zakopanem? Tym razem są wymagania. Pokój z łazienką i toaletą dla dwóch dorosłych osób z dzieckiem. Dlatego bardzo dobrze gdyby w pokoju był TV. Cena do 50 zł. za osobę. No i na dodatek nocleg musi być blisko Krupówek. Chodzi o to, żeby nie trzeba było daleko zasuwać z dzieckiem. Dziecko jest w wieku żłobkowym, niecałe 3 latka. Kumpel poprosił mnie o pomoc w wyborze miejscówki. Acha, Ci znajomi planują wyjazd do Zakopanego dopiero w wakacje. Ale chcą wcześniej wszystko dograć.
|
|
28-04-2015 06:55 PM |
|
|
mirek
Status:
|
RE: Polecane noclegi w Zakopanem.
Pensjonat Palace spełnia te wszystkie warunki,byłem tam kilka lat temu i byłem zadowolony,obecnych cen nie znam.
..To wódka? ? słabym głosem zapytała Małgorzata.(...) ? Na litość boską, królowo ? zachrypiał ? czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.?
|
|
28-04-2015 07:14 PM |
|
|
Pablo
pablo
Status:
|
Czekaj, był Dom Turysty, nie ma już... pomyślę... nie znam... ale może ktoś z forum był na jakiejś zakładowej wycieczce z noclegiem w centrum Zakopanego
Ale Krupówki i telewizor dla tego, że z małym dzieckiem tak?
Może na gruponie niech poszukają, tu raczej noclegi zaproponują bliżej gór.
Zaprzyjaźnij się z człowiekiem, który chodzi po górach
|
|
28-04-2015 08:47 PM |
|
|
conti
Status:
|
No właśnie chodzi o to, żeby dziecku włączyć w TV jakieś bajki. Blisko Krupówek, bo oni z maluszkiem w góry nie wybiorą się, a jak będą w Zakopanem chyba pierwszy raz, to Krupówki ciągnął ich najbardziej.
Mirek dzięki za podpowiedź. Poszukam informacji na temat tego pensjonatu.
Adminowi również dziękuję
|
|
28-04-2015 10:05 PM |
|
|
Łukasz
Status:
|
Bardzo przyjemne miejsce. Katownia Podhala.
"I będziesz źle spał dopóki nie zapłacisz podatku"
|
|
29-04-2015 08:02 AM |
|
|
mirek
Status:
|
Bardzo przyjemne miejsce. Katownia Podhala.
Była katownia,w piwnicy jest małe muzeum.A jakby tak patrzeć to w Zakopanem i w okolicy znalazłoby też inne takie przyjemne miejsca.Sam pensjonat jest świetnie wyposazony,dla dzieci znajdzie się cos ciekawego.
|
|
29-04-2015 08:20 AM |
|
|
Dapper
Status:
|
Witam, szukam jakiegoś taniego i przytulnego noclegu w Zakopanem. Możecie mi coś polecić? Najlepiej jak najdalej od centrum
http://enoclegi.biz/region/zakopane
|
|
29-05-2015 09:34 AM |
|
|
szewczyczek
Status:
|
Jak taniego i w którą stronę od centrum Zakopanego?
Hej ho, zwariowana przygodo!
Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-05-2015 03:48 PM przez szewczyczek.
|
|
29-05-2015 03:47 PM |
|
|
inanord
Status:
|
Baza Górołaza
|
|
29-05-2015 04:13 PM |
|
|
iLuminary
Status:
|
Wiem, że jest to straszne odkopywanie tematu, ale możliwe ze komuś się przyda ta wiedza na potem :-) W Zębie swego czasu na mojej pierwszej wyprawie, znajomy polecił bardzo fajny nocleg. Nie pamiętam dokładnie ceny ale było to chyba 25 zł we wrześniu. W sezonie chyba są inne ceny. Gdyby ktoś chciał, mogę wysłać numer.
|
|
19-12-2015 12:18 AM |
|
|
conti
Status:
|
A tam straszne. Jak jest coś rozsądnego do dopisania to można odgrzewać te kotlety
To ja poproszę o ten numer. Jeśli jest to coś wartego polecenia, to wrzuć numer i ewentualnie napisz coś na temat warunków. Czy toaleta jest dla każdego pokoju oddzielna, czy jest aneks kuchenny, czy właściciele nie są upierdliwi, czy zimą nie zamarza tam w pokoju w nocy nos? Wiesz, tak ogólnie napisz to co Ci się tam podobało i to co Tobie się nie podobało. Wiele osób może z tego skorzystać.
|
|
19-12-2015 04:54 PM |
|
|
iLuminary
Status:
|
A więc.
Położenie bardzo fajne, blisko PKS i Lewiatana. No i najważniejsze to blisko bardzo fajnej Karczmy gdzie można po ciężkim dniu usiąść na piwku, zjeść coś i się ogrzać. Do Lewiatana jest jakieś 4 minuty spacerem, do Karczmy i PKS z 8. Spokojnie można się z nudów też przejść na Gubałówkę pieszo.
Ceny to około 30 zł, ale w sezonie może być drożej, może coś koło 40?
Pokoje są bardzo ładne, dość nowe. Nam się trafił z balkonem i z widokiem na Giewont. Było tam łóżko dwuosobowe i jedno jednoosobowe coś ala wersalka.
Łazienka dla każdego pokoju, z prysznicem, toaletą. Kuchnia jest wspólna na samym parterze. Marznąć tam na pewno się nie marznie, kaloryfery nowe więc będzie ok. Ciężko mi w tym temacie więcej napisać, ponieważ byłem tam we wrześniu.
Można wychodzić o dowolnej porze i nie zastanie nas zamknięta furtka.
Właściciele są bardzo mili, jeśli ma się jakiś problem spokojnie można pogadać. Nie narzucają się, ani nic w ten deseń. Poza spontanicznymi przechodnimi spotkaniami, widzieliśmy się raz przy dostawaniu i zdaniu kluczy. Można rownież wykupić sobie obiady.
Ciężko mi się doczepić czegokolwiek, naprawde miejsce godne polecenia.
Jedyne co to warto się zaopatrzyć w ręczniki i rolkę papieru. Ręczniki akurat mieliśmy przywiezione, więc nie prosiliśmy o nie. Podejrzewam jednak, że są dla gości ręczniki no ale skoro byliśmy wyposażeni to nie pytaliśmy.
W pokoju jest telewizor oraz wifi.
Numer: 790 600 468
Suma sumarum, bardzo dobre miejsce w mojej ocenie i na pewno nie raz tam jeszcze sie zamelduje
O! Znalazłem nawet stronę.
http://ufirka.pl/
Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-12-2015 09:00 PM przez iLuminary.
|
|
19-12-2015 08:57 PM |
|
|
|