Schronisko Szwajcarka
|
Autor |
Wiadomość |
Pumelka

Grupa: Zarejestrowani
Status:
|
Schronisko Szwajcarka
Kochani w maju chcę zobaczyć Rudawy Janowickie i mam w planach kwaterować w Szwajcarce...czy ktoś z Was był w tym schronisku?
Słyszałam już różnie opinie o nim i już sama nie wiem kto ma rację.
Piszcie o swoich odczuciach co do tego miejsca.
Z góry dziękuję .
Mam nadzieję,że w dobrym dziale zamieszczam temat, a jeśli nie to przepraszam i proszę o wyrozumiałość i przeniesienie do odpowiedniego .
|
|
05-04-2013 07:38 PM |
|
 |
Sylwester

Status:
|
RE: Schronisko Szwajcarka
napisz czego oczekujesz od schroniska, będzie mi łatwiej udzielić Ci odpowiedzi ...
|
|
05-04-2013 09:58 PM |
|
 |
Pumelka

Status:
|
Cóż wiadomo,że schronisko to nie hotel i nie ma co oczekiwać standardu jak w hotelu ale naczytałam się że wyrzucają turystów gdy nie mają miejsca, że właściciele są nie przyjemni itd.
Nie jestem pieskiem francuskim więc te warunki nie są dla mnie priorytetem ale jestem ciekawa czy rzeczywiście obsługa jest tak fatalna?
|
|
06-04-2013 07:08 AM |
|
 |
Sylwester

Status:
|
Obsługa się zmieniła jakiś czas temu, więc nie wiem kiedy Twoi znajomi mieli mieć "te jazdy" z prowadzącymi schron, ale o ile wolisz np schronisko na Hali Kondratowej, od Kalatówek i Roztokę od nowego MOKa, czy tego czegoś fastfoodowego na Kasprowym to pewnie Ci się spodoba, myślę co jeszcze ... Szwajcarka jest w rejonie gdzie "kwitnie" agroturystyka, a np miejscówka "U Kudłatego" w Trzcińsku, albo Tabor Pod Krzywą w Sokolikach /baza treningowa Sudeckiego Klubu Wysokogórskiego/ na pewno Cię nie wystawią do wiatru, bo jak nie prycza, to przynajmniej materac pod dachem, albo namiot dostaniesz ... w te miejsca o których piszę jest możliwość kontaktu telefonicznego i doinformowania się w sprawie wolnych miejsc, tak samo zresztą jak i do Szwajcarki, więc ... dobrego pobytu w moich stronach życzę.
Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-04-2013 10:11 AM przez Sylwester.
|
|
06-04-2013 10:09 AM |
|
 |
Pumelka

Status:
|
|
|
06-04-2013 01:42 PM |
|
 |
tealover

Status:
|
|
|
28-09-2015 09:26 AM |
|
 |
wdrodzeja

Status:
|
Czy ktoś wie jak nazywa się nowy Chatkowy? Polecam wszystkim Szwajcarkę, jest super miło i smacznie(szarlotka!!!) klimat jak za dawnych lat Dziękujemy, na pewno wrócimy na niejeden Koncert!
|
|
18-06-2016 04:42 PM |
|
 |
No Name

Status:
|
Schronisko bez piwa to jak kobieta, która nie robi....
|
|
02-03-2017 05:24 PM |
|
 |
Jarek Fox

Status:
|
|
|