Mnich
|
Autor |
Wiadomość |
Sokół
Brak aktywacji konta
|
RE: Mnich
Idź się leczyć na nogi. Bo na głowę za późno.
Z pozdrowieniem.
Sokół
|
|
02-06-2010 08:59 PM |
|
 |
Stasiu

Grupa: Zarejestrowani
Status:
|
No Rafale, w takim przypadku to my Ci chyba nie poradzimy. Na kopczyki można wyłazić i trochę inaczej i nie tak masochistycznie.
Góry się nie zdobywa, góry nas wpuszczają.
Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-06-2010 09:37 PM przez Stasiu.
|
|
02-06-2010 09:36 PM |
|
 |
Rafał.L

Status:
|
dzięki Stasiu
|
|
02-06-2010 10:23 PM |
|
 |
Rafał.L

Status:
|
Sokół za takie rady typu (lecz się ) przykro mi z twojego powodu że jesteś takim ludkiem góry ciebie nie pokarały ?
|
|
02-06-2010 10:30 PM |
|
 |
bober37

Status:
|
Idź się leczyć na nogi. Bo na głowę za późno.
Z pozdrowieniem.
Sokół
Tego już trochę za dużo a MODERATORZY wraz z Adminem jak zwykle śpia...
Jest kolejny przybysz na forum i znów go taki kudłaty opier...na czym świat stoi...
PEDRO na Ciebie czas....strzel po kudłatym łbie komu trzeba...Ludzie nie śpijcie....a za chwile będziemy mieli wszyscy do wielu pretensję że się klnie i opier...na forum publicum......Zamknijcie nie wyparzoną gębę Sokołowi....
Natomisat Pana Rafała.L zapraszam do tematu ,,Przedstaw się,, do napisania kilku słow o sobie.
Dziękuję )
Życie jest za krótkie....więc po cholerę być przeciętnym człowiekiem.... Kazimierz Kutz
Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-06-2010 12:50 AM przez bober37.
|
|
03-06-2010 12:39 AM |
|
 |
PiotrekDz
...

Status:
|
Rafale, tak formułujesz swoje wypowiedzi, że sprawiają wrażenie jakbyś sobie żarty robił albo założył temat dla zabawy, żeby się pośmiać.
I nie chodzi mi o treść pytania ale sposób rozmowy, wypowiedzi.
I dlatego nie dziw się, że niektórzy traktują ten temat z przymróżeniem oka
Teroz w kazdym domu tranzystory grajom
Lejom wode lejom, ludzi ogłupiajom
|
|
03-06-2010 06:43 AM |
|
 |
Santo

Status:
|
Ludzie zachowujecie się jak dzieci ,wpada taki "nowy " ewidentnie prowokuje a tu zaraz będą kłótnie pytam się po co ? .Za chwile na innym forum ktoś będzie miał beke że po raz kolejny GŚ się za łby wziął .I mam też wrażenie że od pewnego czasu parę osób się tu naprawdę nie lubi i tylko czekają na okazję aby dowalić "Przeciwnikowi ".
"W życiu tak naprawdę ważne jest tylko, to co szalone, ale pod jednym warunkiem - trzeba to szaleństwo przeżyć"
|
|
03-06-2010 07:25 AM |
|
 |
Gandzia1
@@@@@@@@@@@@@@

Status:
|
Ten temat to się raczej nadaje do : Dziwne ludzie czasem w góry łażą
|
|
03-06-2010 07:31 AM |
|
 |
Sokół
Brak aktywacji konta
|
Ech, wygląda na to, że dałem się sprowokować. Wybaczcie...
|
|
03-06-2010 08:54 AM |
|
 |
magda.s.77
Brak aktywacji konta
|
PEDRO na Ciebie czas....strzel po kudłatym łbie komu trzeba...Ludzie nie śpijcie....a za chwile będziemy mieli wszyscy do wielu pretensję że się klnie i opier...na forum publicum......
A gdzie tu jakieś przekleństwo padło?
|
|
03-06-2010 09:27 AM |
|
 |
Łukasz

Status:
|
Przekleństwo za raz może paść. Ostatnio spory wysyp debili się zrobił. kaczyks, a teraz ten powyżej. Takim to trzeba od razu rzeknąć, żeby oddalili się gwałtownie a nie słodzić im. Amen i ave.
P.s. Te, mnichozdobywco, podaj może jeszcze całe nazwisko kolegi. Rzewniej wtedy zapłaczemy.
"I będziesz źle spał dopóki nie zapłacisz podatku"
Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-06-2010 06:51 AM przez Łukasz.
|
|
04-06-2010 06:51 AM |
|
 |
kocur

Status:
|
Ale niemiło się zrobiło Nie rozumiem po co doprowadzać do takich sytuacji? Jeśli ktoś założył temat dla żartu( wnioskuję,ze tak,ale jeśli się mylę to przepraszam autora) a co poniektórzy zaczynają traktować go bardzo serio. Przecież wystarczy sie nie podpisywać , prawda?
|
|
10-06-2010 12:35 PM |
|
 |
Sokół
Brak aktywacji konta
|
te, Kocur, wszystko już ucichło, więc nie ma sensu odgrzewać starego kotleta.....
|
|
10-06-2010 12:37 PM |
|
 |
PiotrekDz
...

Status:
|
Odgrzewany jest jedynie dobry bigos
Teroz w kazdym domu tranzystory grajom
Lejom wode lejom, ludzi ogłupiajom
|
|
10-06-2010 01:06 PM |
|
 |
viking

Status:
|
Witam
Ale faktycznie ktoś tu sobie jaja robi, zrobic drogę miedzy Sadusiem a wariantem R - to, każdy choć ciut sie wspinał ew zrobił kurs taternicki i przeszedł kilka dróg m.in na Mnichu - to wie dobrze, że Sokól ma rację - może faktycznie - ujął to mniej dyplomatycznie, jednak w naszym kraju - do tej pory nie urodził się osobnik co ma w rekach i stopach klej?. Na tym odcinku nie ma szans zrobić nic nowego a juz solo to, to popieram Sokoła. Czy jest w obecnych czasach mozliwe przebiec 100m w 5 sek ? , wg mnie NIE .
Apropo Sadus ma wycene IX/X a wariant R VIII/IX (w zalezności od wariantu).
Mam propozycję do Rafała, czy mógłbys przenieść ten swój cudowny wątek o nowej solowej drodze pomiedzy Sadusiem a Wariantem R na forum Brytana?
Tam dostaniesz odpowiedz, szybciej niż zdązysz nawet pomyśleć.
A swoją drogą, Rafał jaki masz ukryty cel, aby pisać takie bzdury na górskim forum?
Rafał, skoro jestes taki jajcarz to mam propozycję: wez drabinę (chyba wiesz jakiej długości) i zrób solówke na niej, mozliwe , ze sie wstrzelisz miedzy Sadusia i Wariant R - hiii, jednocześnie spróbuj nagłośnic w mediach swoje solowe wejście.
"Góry są silniejsze niż obawa o siebie. Dla mnie jest to tak silne, że czuję potrzebę ciągłego bycia w górach". "Napał"
Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-06-2010 08:55 PM przez viking.
|
|
10-06-2010 05:31 PM |
|
 |
|