Odpowiedz  Napisz temat 
Strony (2): « Pierwsza < Poprzednia 1 [2] Ostatnia »
Anioł Stróż
Autor Wiadomość
Sokół
Brak aktywacji konta

RE: Anioł Stróż

Mordimer napisał(a):
mam pytanie - jak wygląda z tą wymianą mostu za Chochołowem?

Gdzie, co i jak to wygląda? uhm

Most jest wymieniany w Witowie. Przejazdu nie ma. Oczywiście oznaczen tez nie, nagle jest zakaz...

Jesli jedziesz od jablonki to najlepiej śmignąć objazd przez Miętustwo, Nowe Bystre i do Poronina.

Mój skrót to droga przez Dzianisz, wjazd na Butorowy i zjazd do Kościeliska. Droga dziurawa, ale da się jechać - i nie nadrabiasz kilometrów.

23-06-2009 02:41 PM
Zacytuj ten post w odpowiedzi
Krecik
.
**

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline

Również - wyrazy szacunku ! Dla Ciebie i Twojego kumpla, który mimo pogody i braku doświadczenia porównywalnego do Twojego, zaufał Ci i postanowił iść dalej Big Grin bardzo ciekawa relacja ! Oby więcej takich Smile Zdjęcia ciekawe. Najbardziej podobało mi się to z łańcuchem Big Grin Pomyśleć, że ludzie o tej porze roku już tam na dole śmigają w krótkich spodenkach Smile
Dobrze, że upadek a raczej 'szkoła latania' skończyła się tylko obitym kolanem Smile
Pozdrawiam !

23-06-2009 02:59 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Stasiu

Mordimer napisał(a):
mam pytanie - jak wygląda z tą wymianą mostu za Chochołowem?

Gdzie, co i jak to wygląda? uhm

Mordimerze, my jechaliśmy z Tomturem z akcji kontrolnej do domu. Miejscowi poradzili nam, że trzeba w Witowie skręcić w prawo kiedy na lewo widać wyciąg narciarski. Potem trochę pod górkę i wciąż w lewo. Dostaniemy się na Dzianisz i potem do Chochołowa już za mostem ok

Góry się nie zdobywa, góry nas wpuszczają.
23-06-2009 04:27 PM
Mordimer
Madderdin

Dzięki - ja będę w Cichym koło Chochołowa od 7 lipca przez tydzień dlatego pytam.

Już sobie w głowie poukładałem trasę planowanych objazdów ok

23-06-2009 06:12 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Hub

Na jednym tchu się czytało Smile

Przedmówcy chyba wszystko napisali... myślę że Anioł Stróż, Aniołem Stróżem ale umiejętności, doświadczenie i racjonalne myślenie zrobiły swoje... osobie mniej obytej z warunkami i charakterem trasy nawet cały hufiec niebieski by nie pomógł innocent No i trzeba by wspomnieć o koledze, który jak napisałeś pierwszy raz w Wysokich i na dzień dobry taka trasa w takich warunkach - brawo. No i trochę mogę się z nim utożsamiać bo w naszym teamie (Bartek 84 i ja) to ja pełnię rolę dziecka, któremu trzeba pokazać jak przejść, jak postawić nogę i na które trzeba mieć baczenie giggle

Filmik fajny, oba ujęcia robią wrażenie. Najważniejsze, że cało i zdrowo w domu.

Szczęśliwie zakochany... w górach Wink
24-06-2009 04:13 PM
yumeria
Zbanowani

Grupa: Zbanowani

29-07-2026 05:14 PM
Odpowiedz  Napisz temat 

Pokaż wersję do druku