Tomtur stwierdził, że to chyba zakończenie sezonu turowego 14/15 więc wrzucam krótki filmik - pod koniec można zobaczyć jak wykonałem swój numer popisowy http://www.youtube.com/watch?v=93ErNVfxgQo
"nie możemy się tu zatrzymać, to kraina nietoperzy !"
Jednak to nie był koniec sezonu ,koniec sezonu musiał być przy pięknym wschodzie Początek trasy trzeba było z buta bo śnieg po 2 tygodniach znikł ale na szczęście im wyżej tym lepiej,piękne gwiaździste niebo utwierdzało nas że będzie dobrze na szczycie.Po 1,5 godzinie mały odpoczynek w śpiącym schronisku na miziowej,myśleliśmy że spotkamy Faziego który też szedł na wschód,ale był jeszcze gdzieś na szlaku.Zaczynał się brzask i trzeba było się zbierać,jest to naprawdę wspaniały czas ,na szczycie jesteśmy grubo przed świtem.Nie da się opisać co sobie człowiek myśli w takiej chwili,ty razem wschód się odbył i z czystym sumieniem można było w moim przypadku zamknąć moherowy sezon zjazdem z Pilska.Pod schroniskiem spotkaliśmy Faziego tym razem nie zdążył
Osoby dramatu Tomtur,Fazi,Mateusz i Krzychu myślę że dołożą jakieś lepsze foty
Ja bym też chciała... Tylko najpierw muszę sobie skitury kupić - a jak się teraz wezmę za oszczędzanie, to może na przyszły sezon zdążę... Póki co to tylko pozostaje mi wziąć stare dechy na plecy i do góry