Odpowiedz  Napisz temat 
Strony (8): « Pierwsza < Poprzednia 4 5 6 7 [8] Ostatnia »
Narty :-)
Autor Wiadomość
Fatima
Brak aktywacji konta

RE: Narty :-)

Dla mnie narty biegowe to największe odkrycie sportowe zaraz po Krav Maga i ketlebells. Powiedzmy sobie bowiem szczerze - tradycyjne narciarstwo jest fajne, ale na krótką metę (mówię tu za siebie ;d), a bieganie... no cóż, to dopiero jazda! Smile

04-08-2014 09:21 AM
Zacytuj ten post w odpowiedzi
mirek

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline

Fatima napisał(a):
Dla mnieto największe odkrycie sportowe zaraz po Krav Maga i ketlebells. Powiedzmy sobie bowiem szczerze - tradycyjne narciarstwo jest fajne, ale na krótką metę (mówię tu za siebie ;d), a bieganie... no cóż, to dopiero jazda! Smile

A dla mnie to tu ukryta reklama sklepu.giggle

..To wódka? ? słabym głosem zapytała Małgorzata.(...) ? Na litość boską, królowo ? zachrypiał ? czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.?
Michaił Bułhakow - Mistrz i Małgorzata
04-08-2014 10:07 AM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Stasiu

mirek napisał(a):

Fatima napisał(a):
(...) zaraz po Krav Maga i ketlebells.(...)

A dla mnie to tu ukryta reklama sklepu.giggle

Mirek, może Ty wiesz o czym ta Fatima mówi. Jesteś młodszy i może więcej wiesz. Ja się w tech nazwach młodych nie orientuję. uhm

Góry się nie zdobywa, góry nas wpuszczają.
04-08-2014 03:24 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
mirek

Wystarczyło kliknąć w poście fatimy na słowo narty biegowe (reklama już usunięte) by wejść na stronę internetowego sklepu.giggle

..To wódka? ? słabym głosem zapytała Małgorzata.(...) ? Na litość boską, królowo ? zachrypiał ? czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.?
Michaił Bułhakow - Mistrz i Małgorzata

Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-08-2014 05:22 PM przez mirek.

04-08-2014 05:21 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Madzior07

**

Halska napisał(a):
Hej!
Widzę na forum kilku narciarzySmile Mam więc prośbę. Mam zamiar kupić sprzęt na zimowe szaleństwo na stoku. Właściwie niewiele wiem na ten temat. Pomocy!! Jakie narty, buty, wiązania??? Na co trzeba zwrócić uwagę przy wyborze sprzętu? Jestem początkująca, wiem że długość nart ma jakiś związek ze wzrostem. Ale jaki nie wiem :-) Pomożecie??? Smile
Pozdrawiam.

Dla początkującego narciarza najlepiej idź do wypożyczalni i wypożycz sprzęt - sama ocenisz czy narciarstwo to akurat passa w której się spełniasz. Kupowanie sprzętu nawet uzywanego (o nowym nie wspomne kwasny) jest dość kosztowne.

Taliowane narty +/- 5 cm do Twojego wzrostu najlepsze - Blizzard, Dynastar lub Fischer :-) Tak naprawdę z każdej firmy znajdziesz cos dla siebie. Ja swoją przygodę zaczynałam od Salomona

08-07-2016 10:41 AM
yumeria
Zbanowani

Grupa: Zbanowani

29-07-2026 03:40 PM
Odpowiedz  Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu