Piekne macie te zdjecia na konkurs, ogladam i zachwycam sie! Juz nie moge doczekac sie glosowania
"Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował, tego czego nie zrobiłeś niż tego co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślny wiatr.
Podróżuj. Śnij. Odkrywaj. "
Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-11-2008 08:08 PM przez Agnieszka.S.
Chciałem poinformować, że ze względów iż co najmniej jeden z naszych Forumowiczów bardzo chce wziąć udział w konkursie kalendarzowym, a techniczną możliwość będzie mieć dopiero w dniu jutrzejszym, przesuwam termin nadsyłania zdjęć do kalendarza o jeden dzień - czyli można do jutra do północy
Zapraszam wszystkich co jeszcze się nie zdecydowali do wzięcia udziału w "kalendarzach"
Moi drodzy jest jeszcze jedna sprawa odnośnie terminu zakończenia nadsyłania zgłoszeń do konkursu. Dostałem SMS od Fazika który to jest w Niemczech i bardzo prosi o to abym się wstrzymał do niedzieli, kiedy to wróci do Polski i będzie mógł zamieścić swoje propozycje. Myślę że 3 dni nie wpłyną na terminowość realizacji kalendarza (czyli aby każdy go miał przed świętami u siebie), więc jeszcze raz przesuwam termin nadsyłania zgłoszeń do niedzieli. To już jednak ostateczny termin, obiecuję.