![]() |
Zmiana cen wstępu - Wersja do druku +- Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat (http://www.gorskiswiat.pl/forum) +-- Forum: Górskie tematy (/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Dyskusje na górskie tematy (/forumdisplay.php?fid=10) +---- Forum: Tatrzańskie (/forumdisplay.php?fid=43) +---- Temat: Zmiana cen wstępu (/showthread.php?tid=3346) |
Zmiana cen wstępu - Łukasz - 22-12-2010 08:28 AM Tygodnik Podhalański napisał: "Obniżka i podwyżka cen biletów wstępu w Tatry W sezonie turyści zapłacą mniej za wejście do Tatrzańskiego Parku Narodowego, poza sezonem więcej. Ze względu na podwyżkę podatku VAT, która będzie obowiązywała od 1 stycznia, TPN musi wprowadzić korektę do ceny biletów za wejście na teren parku. Do tej pory ceny w sezonie i poza nim były zróżnicowanie. Teraz będzie obowiązywała jedna cena przez cały rok. Za bilet normalny trzeba będzie zapłacić 4 zł, a ulgowy 2 zł. Turyści, którzy dłużej zagoszczą w Tatrach będą mogli kupić bilet wielodniowy. Będą też bilety grupowe. Do tej pory w sezonie (16 czerwca- 15 września) bilety kosztowały 4,4 i 2,2 zł. Poza sezonem za wejście w Tatry trzeba było zapłacić 3,2 zł i 1,6 zł." Zapraszam do narzekania lub wyrażania radości. RE: Zmiana cen wstępu - maciek - 22-12-2010 08:31 AM Łukasz napisał(a): Zapraszam do narzekania lub wyrażania radości.
A jeśli jest mi to zupełnie obojętne, to mogę zabrać głos?
RE: Zmiana cen wstępu - Łukasz - 22-12-2010 08:34 AM Możesz. Tylko, że ma to być na temat a nie zwykłe nabijanie postów. RE: Zmiana cen wstępu - maciek - 22-12-2010 08:48 AM No to mówię: jest mi to zupełnie obojętne! ![]() Już więcej nie nabiję postów w tym temacie. ![]() RE: Zmiana cen wstępu - lilith - 27-12-2010 04:29 PM Łukasz napisał(a): że ma to być na temat a nie zwykłe nabijanie postów.
RE: Zmiana cen wstępu - lilith - 27-12-2010 05:32 PM Parys napisał(a): Czyli mamy ogladac: Gory z daleka,Koscioly z zewnatrz a Karczmy z wewnatrz
![]() ![]()
Cytat: - Nie będzie środków na paliwo. Nie będziemy mieć pieniędzy na Internet, więc nie wydamy komunikatu turystycznego. Nie wspominając o tym, że nie będę miał z czego zapłacić pensji pracownikom - mówi dr Paweł Skawiński, dyrektor TPN
|