Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat
Sławkowski Szczyt - Wersja do druku

+- Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat (http://www.gorskiswiat.pl/forum)
+-- Forum: Wyprawy, relacje, opisy (/forumdisplay.php?fid=18)
+--- Forum: Tatry (/forumdisplay.php?fid=19)
+--- Temat: Sławkowski Szczyt (/showthread.php?tid=2067)

Sławkowski Szczyt - Łukasz - 16-06-2009 01:23 PM

Ave.

7 czerwca wtoczylismy się z kolegą na Sławkowski. Pogoda zmienna, na szlaku parę płatów śniegu do trawersowania lub podchodzenia w górę ( ale bez żelastwa ). Poza nami na szlaku ( zamknietym wtedy ) spotkalismy dwóch Słowaków. Ogólnie pięknie było.

[attachment=22943] [attachment=22944] [attachment=22945] [attachment=22946] [attachment=22947] [attachment=22948] [attachment=22949] [attachment=22950] [attachment=22951] [attachment=22952] [attachment=22953] [attachment=22954]

RE: Sławkowski Szczyt - Achaja - 16-06-2009 01:28 PM

Gratuluję udanego "wtoczenia" i oczywiście chwalę zdjęcia.Pozdro

RE: Sławkowski Szczyt - dr.Etker - 16-06-2009 02:18 PM

Udana impreza !Smileok
Mam nadzieję, że uczciliście ! Smile

RE: Sławkowski Szczyt - Łukasz - 16-06-2009 06:00 PM

Taaaaaaaa, uczciliśmy ... 32 euro mandatu za 61 km przy dozwolonych 50. Słowacy dziurę budżetową łatają.

Co do pogody - najkrótszy pobyt na szczycie w życiu. Od Gerlacha zapieprzała na nas piękna chmura. Czerń wcielona. Jak pomkneliśmy na dół to zawróciła Big Grin:DBig Grin

RE: Sławkowski Szczyt - dr.Etker - 16-06-2009 06:06 PM

Łukasz napisał(a):
Taaaaaaaa, uczciliśmy ... 32 euro mandatu za 61 km przy dozwolonych 50. Słowacy dziurę budżetową łatają.

Łoszsz... to prawdziwe sk.....
Pomodlę się przy najbliższej okazji, aby Wasza pokuta poszła na właściwe cele.... Huh
Ps.
A i tak ---> na przekór <---- gratki za pomysł i realizację ok

RE: Sławkowski Szczyt - Łukasz - 16-06-2009 06:09 PM

To jeszcze nic. Po nas ( jak dowieźliśmy euro z bankomatu ) złapali tubylca. Kolega widział odczyt na radarze. 52 kilometry. I te ch*** też go skasowały.

Módl się. My w ramach nadpłaconego podatku pół lipca spędzimy na grani Bielskich. Filanców odeślemy do policji w Tatrzańskiej Łomnicy.

P.s. Thanks. Ładny szczyt prowokował to trzeba było zareagować.

RE: Sławkowski Szczyt - dr.Etker - 16-06-2009 06:24 PM

Łukasz napisał(a):
To jeszcze nic. Po nas ( jak dowieźliśmy euro z bankomatu ) złapali tubylca. Kolega widział odczyt na radarze. 52 kilometry. I te ch*** też go skasowały.

Módl się. My w ramach nadpłaconego podatku pół lipca spędzimy na grani Bielskich. Filanców odeślemy do policji w Tatrzańskiej Łomnicy.

P.s. Thanks. Ładny szczyt prowokował to trzeba było zareagować.

I tak czynię .Te....... nie mają miłosierdzia i dla swoich cyganów. Sad
Będę się modlił, a kto wie, jesienne ścieżki skrzyżują się w BielskichRolleyes

RE: Sławkowski Szczyt - paaulo - 16-06-2009 07:33 PM

Machałem Ci z Baraniej Przełęczy. Wink Fajne zdjęcia.
Gdzie Was niebiescy złapali?

RE: Sławkowski Szczyt - Łukasz - 17-06-2009 06:46 AM

Widziałem machanie. Thanks.

Tuż za Tatrzańską Łomnicą. Jest lekki zjazd z pagórka. Łapali tłumnie.

RE: Sławkowski Szczyt - Sokół - 17-06-2009 11:19 AM

Zbierają na wakacje...? fajne zdjęcia Łukaszu.

RE: Sławkowski Szczyt - Kasandra - 21-07-2009 12:17 PM

Zdjęcia superok
Widoków zazdroszczę, bo jak ja wchodziłam na Sławkowski Szczyt kilka lat temu to niestety mgła przysłaniała widoki, a na samym szczycie widoczność też była słaba.Smile

RE: Sławkowski Szczyt - Mordimer - 21-07-2009 02:33 PM

Fajny ten Sławek.
Ostatnio towarzyszył mi przy marszu i od czasu do czasu się tym bydlakiem zachwycałem.

Kiedyś też się wtoczę.
Gratki ok

RE: Sławkowski Szczyt - jacko - 21-07-2009 03:28 PM

Żmudne podejście na ten Sławkowski, ale widoki wynagradzają

Łukasz napisał(a):
Czerń wcielona. Jak pomkneliśmy na dół to zawróciła Big Grin:DBig Grin

Kto jak kto ale Ty Łukaszu uciekałeś przed czernią? uhm

RE: Sławkowski Szczyt - Łukasz - 21-07-2009 05:07 PM

A dlaczego to miałbym nie uciekać ? uhm

RE: Sławkowski Szczyt - jacko - 21-07-2009 07:53 PM

Nie lubisz czerni? Ja lubię. Piękna jest.

RE: Sławkowski Szczyt - yumeria - 29-07-2026 05:02 PM

ColuOpenDropSamuEnglLamaHeliKateCollKirs????Naso????????????Visi????????????Oliv????????3110
190.4????Nigh????????BrixGlisIwan????????Whil????????????Fran????????1920Zone????Rock????Nint
????MarcAgen????RamiJustBill????????GarySonyDani????Ista????????NTSCRECO????WarhJohnExpe????
????????????????XIII????????????VariSiem????????DD32MargSwar????Colg????Fisk????Mary????Cafe
????????TimomicrHenrWind????????HeroSieL????????KnutDrea????????????MistDisc????FELI????????
????240?KlauwwwmCats2009FranBoscKeviMinn????Pana????????????Barb????FuxiSergExpoDiacMirr????
????????NealSporAVTOSingGlisHumm????EstePETEHyun????Chic????Ameb????????Worl????????????????
????SomeCharWoodElse????ThomJeweCars????????????????NTSC????????AlfrNTSCZone????BlueWord????
Fion????????????????????????????????HenrNikiOreaThirSmobJack????ARAG????????Most????NTSCZone
Yeke????RobeJane????Moll????????tuchkasMasaCoun????????CONS????Refl