Litwinka Grapa, Łapszanka, Głodówka i Wielki Kopieniec w jeden dzień
Tatrzańska zima, grudzień, krótki dzień. Wycieczka szlakiem miejsc widokowych u podnóża Tatr, od wschodu słońca na Litwince Grapie po zachód słońca na Wielkim Kopieńcu, wszystko w najnowszym wpisie na blogu:
sebastianslota.blogspot.com - Miejsca widokowe u podnóża Tatr

Litwinka Grapa

Przełęcz nad Łapszanką

Głodówka

Wielki Kopieniec
Super pokazałeś te miejsca. Mnie nigdy nie udało się tam zrobić aż tak ładnych zdjęć. A można wiedzieć czym robiłeś zdjęcia?
Natomiast w tej okolicy "widokowej" jest jeszcze kilka fajnych miejsc dostępnych samochodem. Jednym z nich jest Gliczarów Górny-Stołowe. Miejsce dostępne jest i latem i zimą, a widok na całe Tatry. [
attachment=84402]
Super pokazałeś te miejsca. Mnie nigdy nie udało się tam zrobić aż tak ładnych zdjęć.
No i nic dziwnego.
Dopiero po chwili
odkryłam że jesteś fotografem. (wiwat spostrzegawczość)
a ja dopiero się uczę.
Dzięki

Będę pamiętał o tym Gliczarowie Górnym przy okazji kolejnych wyjazdów. Jestem fotografem amatorem i do tego samoukiem. Fotografuję dla własnej przyjemności i satysfakcji. Mój zestaw fotograficzny to:
- Nikon D7100
- Nikkor 18-105 f:3.5-5.6
- Nikkor 70-210 f4:-5.6
- filtr polaryzacyjny
- filtr szary połówkowy ND 0.9
- filtr czerwony
- statyw
Jestem fotografem amatorem i do tego samoukiem. Fotografuję dla własnej przyjemności i satysfakcji.
to podobnie jak ja, tylko ja dopiero od niedawna mam lustrzankę, której jeszcze za dobrze nie ogarniam 
A sprzęt:
Nikon 5300 i Nikkor 18-140 f:3.5-5.6 plus filltry, i statyw który mi na razie strasznie zawadza 
Wcześniej miałam Nikona p900
Inanord to robot niestety, już się tu nie pojawi.
Inanord to robot niestety, już się tu nie pojawi.
Nie on pierwszy i niestety nie ostatni.Można stworzyć anty-robota?
Oczywiście ze co roku Tatry, kilka dni morza Bałtyckiego. A poza tym dalsze destynacje, Grecja, Czarnogora, cos ciekawego do zwiedzania. Takze cały rok cos robimy, jeździmy, zwiedzamy.
Od siebie mogę tez polecić termy w Szaflarach
https://www.termyszaflary.com/ Świetne miejsce.