Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: mała uwaga
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
'Grskie Forum Dyskusyjne - Grski wiat Mailer'
Gdy przychodzi powiadomienie właśnie tak to widzę w temacie. Coś tam ukrada polskie litery. Czy tylko ja tak mam? I czy to tak ma być?

Kaś napisał(a):
'Grskie Forum Dyskusyjne - Grski wiat Mailer'
Gdy przychodzi powiadomienie właśnie tak to widzę w temacie. Coś tam ukrada polskie litery. Czy tylko ja tak mam? I czy to tak ma być?

Kaś no nie ma tak być Big Grin
Poczekam jednak jeszcze na opinie kilku osób - proszę o ustosunkowanie się do tego Smile

Ja nie zauważyłem nic takiego, u mnie wszystko jest ok.Smile
Pozdrawiam.
Sprawdzone dzisiaj 4x i wszystko oki
Mam pomysł: sprawdzę to sobie na innym @.
u mnie tez w porzadku...
(moze to jakas kwestia ustawien programu pocztowego, ktorego uzywasz?)

marycha napisał(a):
u mnie tez w porzadku...
(moze to jakas kwestia ustawien programu pocztowego, ktorego uzywasz?)

pewnie tak jak mówisz, albo skaner poczty przychodzącej, najlepiej go wyłączyć albo te wszystkie blokowania,
WYłąCZYć WSZYSTKO!!! LUDZISKA OTWóRZCIE SIę NA śWIAT ToungueBig Grin

To u mnie w kablach gdzieś skrada te litery Rolleyes
GŚ i serwisy pocztowe są niewinne.
chyba temat pokrewny, wiec tu pisze, zeby nie tworzyc kolejnego watku... - ktos zjadl polskie znaki na forum?? Rolleyes hmm.. gdzie nie wleze, tam tylko pytajniki albo inne dziwolagi.. help..
no ja się zgodzę z poprzedniczką,po odświeżeniu zniknęły mi polskie literki...
uhh...wyczyscilam wszystkie ciastka, odswierzam i nic.. :-/
hmm.. czyli to nie moj komp, skoro u Ciebie Dzienciol tez cosik nie tak

tak to u mnie wyglada:
Pewnie coś serwer nie tegs mam nadzieję że to zaraz minie :-|
Może to jakiś pierwszo-kwietniowy wybryk..

Na chwilę obecną ja widzę wszystko z polskimi literami, więc albo zostało naprawione.. albo to tylko potwierdzenie, że u mnie jak zwykle wszystko na odwrót.
qrcze, Admin nam robi prima aprolis i zjada literki? no no no, nie ladnie! Toungue
Ekhm... no wiec ja bym to ujal tak Rolleyes

Pierwszy kwiecien wiaze sie z tradycja, tak wiec postanowilem w ramach zartu pozbawic Was polskich literek Toungue
W chwili jednak kiedy mnie przejrzeliscie postanowilem przywrocic to co zle dziala na forum, teraz powinno byc juz ok, tak wiec temat uwazam za zamkniety Toungue
Stron: 1 2 3
Przekierowanie