Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: Aconcagua 2008
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Górski Świat objął swoim patronatem wyprawę Aconcagua 2008, organizowaną przez Klub Wysokogórski "Homohibernatus". Udział w wyprawie potwierdziła także znana polska himalaistka, pani Anna Czerwińska. Zapraszam na stronę zapowiedzi wyprawy:

http://www.gorskiswiat.pl/patronat/aconc...tronat.php
To ja pierwszy Smile
Bardzo fajnie się czytało, są tacy na forum - zapaleńcy, zresztą ja też Wink którzy chętnie by sie tam wybrali, cóż, dla chcącego... Big Grin
Po tej relacji widać że można... i warto Smile
Ciągle odkładałam relację z braku czasu, ale w końcu z wielką przyjemnością przeczytałam ją..Gratulacje dla zdobywców!
Cytat: "W końcu jest. Upragniony, wymarzony szczyt. Aconcagua zdobyta. Przez pierwsze parę minut nie dochodzi to do nas, rozglądamy się w około nie wierząc ze to już koniec naszej wspinaczki. Razem z nami jest parę osób, niektórzy reagują okrzykami, niektórzy całkowitą ciszą, jedno jest pewne, radość pokonania nie tylko góry ale i samego siebie, swoich słabości jest wielka. Seria zdjęć ."

Czytam już kolejny raz tę relację i czuję, że muszę tam kiedyś dotrzeć.
Czy ktoś ma ochotę dołączyć do mnie? To cudowne miejsce czeka...Tyle czasu się zbierałam żeby w końcu wyruszyć, ale ciągle było brak funduszy Sad Teraz już wiem - ona ciągle czeka! Aconcagua - wyprawa już latem, ktoś chętny? Zbieram ekipę !
Przekierowanie