Celu podróży pozytywnie zazdroszczę
Ale samej podróży współczuję.. Ponad 37h w podróży przez 11 stref czasowych w klasie Y w ciasnym 777.. Nie będziesz wiedział jak się nazywasz.. Nie lepiej było sobie poskładać podróż na przykład z dwudniowym stopem w Bangkoku?

Wszystko ma swoje plusy i minusy. Szukaliśmy połączeń, by nie było za dużo przesiadek. A poza tym, będziemy szybciej w NZ i się odpocznie po podróży

Chociaż tak długa podróż na pewno będzie męcząca i nużąca.
Ja tego biletu nie rozumiem

A co Ty tam chłopie będziesz tyle czasu robił?
Ja tego biletu nie rozumiem

To na samolot z Warszawy do Dubaju, a następnie do Christchurch w Nowej Zelandii. Taki podobny jak na pociąg czy autobus z jedną przesiadką 
A co Ty tam chłopie będziesz tyle czasu robił?
Dziecko bawił i denerwował ludzi zdjęciami z końca świata 
Też by się pojechało. Na razie zostaję w sferze zazdrosnej.
To na samolot z Warszawy do Dubaju, a następnie do Christchurch w Nowej Zelandii. Taki podobny jak na pociąg czy autobus z jedną przesiadką

No tak, ale tam napisane dwa różne dni. Zmienia się dzień w sensie strefy czasu? Bo tyle leciał to chyba nie będziesz
Wg map google Dubai -> Christchurch to 14000 km. Dodatkowo różni je 8 stref czasowych. Pewnie to wszystko będzie grało
A poza tym kto zabroni Aniołowi tyle latać w powietrzu

Cała podróż 37h20m.. 24h05m w powietrzu wg czasów blokowych, w praktyce wyjdzie pewnie nieco mniej.. reszta to ponad 10h stopover w Dubaju i dwa międzylądowania kolejno w Bangkoku i Sydney..
Po ortodromie WAW-DXB-BKK-SYD-CHC jest 18'697km..
No tak, ale tam napisane dwa różne dni. Zmienia się dzień w sensie strefy czasu? Bo tyle leciał to chyba nie będziesz

Trochę lotu to jednak mam, ponad 37h wychodzi łącznie z przesiadkami, ale dokładniej opisał to TomaszRT:
Cała podróż 37h20m.. 24h05m w powietrzu wg czasów blokowych, w praktyce wyjdzie pewnie nieco mniej.. reszta to ponad 10h stopover w Dubaju i dwa międzylądowania kolejno w Bangkoku i Sydney..
Wg map google Dubai -> Christchurch to 14000 km. Dodatkowo różni je 8 stref czasowych. Pewnie to wszystko będzie grało
A poza tym kto zabroni Aniołowi tyle latać w powietrzu

Z Wrocka jest to ponad 18000 km
No właśnie, kto mi zabroni