Korzystając z tego, że styczeń jeszcze w kalendarzu, zapraszam więc na konkurs na
zdjęcie miesiąca grudnia. Święta Świętami, ale chyba na górki też czas znaleźliście?
A więc, zdjęcia wrzucamy od teraz do
2 lutego włącznie. Głosujemy od
3 do
10 lutego.
Każdy forumowicz może umieścić jedno zdjęcie konkursowe, a w głosowaniu każdy ma do rozdzielenia 10 pkt.
Zapraszam do wrzucania zdjęć i głosowania!
Nie mam nic lepszego:
[
attachment=72683]
W pokoju na chacie na Szerlichu. W Orlickich była mgła i nic nie było widać.

U mnie też krucho z grudniowymi fotkami.
Taki zamglony Chopok, ale na nartach już się dało jeździć

.
[
attachment=72703]
Tylko zupełnie nie wiem skąd wzięło się po lewej stronie zdjęcia jakieś "coś" jak z Matrixa

. Fotka była robiona normalnie telefonem na stoku

Bo to Matrix

Czy ja mam jakieś zdjęcia z grudnia?

[
attachment=72720]
Widok na Niżne Tatry z Małej Fatry.
Tylko zupełnie nie wiem skąd wzięło się po lewej stronie zdjęcia jakieś "coś" jak z Matrixa

. Fotka była robiona normalnie telefonem na stoku

Prawdopodobnie matryca ma już dosyć. Też tak miałem w aparacie cyfrowym zanim padł.
Reinhold ,a przed ładna grań W.Fatry od Rakytova po M.Brdo

wróciłeś wspomienia pewnej biby super fotka

Możliwe, że widać też Veporske Vrchy na prawo od Niżnych, ale głowy nie dam

Reinhold, mógłbyś to zapisać jako zagadkę i może się dowiemy. No i dokładniej skąd foto było robione.

Tak, na Wielkiej były już trzy biby.
Na prawo najwyższy to Rakyto
Reinhold, mógłbyś to zapisać jako zagadkę i może się dowiemy. No i dokładniej skąd foto było robione.

Tak, na Wielkiej były już trzy biby.
Zdjęcie jest zrobione ze Stoha. Symulacja panoramy (http://www.udeuschle.selfhost.pro/panora...ight%3A728) sugeruje, że szczyt który wystaje za Niżnymi to Predna Polana.
Będę musiał użyç starej dobrej metody. Mapa i linijka. Sprawdzę co może wystawać między Praszywą (Niskie T) a Smrekowicą (Wielką F). Mój PeakFinder ten kopczyk nie mianuje nawet w przybliżeniu.

Może to być nawet Bukowina.