Szukam miejscówki na niedrogie noclegi w Zakopcu. Niedrogie dla mnie to takie do około 25 - 35 zł za osobodobę. Najlepiej pokój dwuosobowy koniecznie z łazienką i toaletą. W zasadzie z wygód to tyle mi wystarczy. No jeszcze dobrze byłoby gdyby było to niedaleko centrum miasteczka. Aha, ważna informacja to planowany termin - od 07.04.2015 do 10.04.2015. Jeśli znacie coś godnego polecenia to bardzo proszę o podpowiedzi.
Do 35 zł w tej cenie coś znajdziesz i z łazienką trzeba będzie tylko poszukać. Termin spokojny, będzie łatwiej.
Ja mogę Ci polecić dwie chatki, niestety daleko od centrum Zakopanego - 6-7 km.
Niedrogie dla mnie to takie do około 25 - 35 zł za osobodobę. Najlepiej pokój dwuosobowy koniecznie z łazienką i toaletą. W zasadzie z wygód to tyle mi wystarczy. No jeszcze dobrze byłoby gdyby było to niedaleko centrum miasteczka.
Jak znajdziesz to wręczymy Ci Medal za Zasługi w Walce z Wyzyskiem Turystycznym.
Szewczyczku to ja poproszę adresy tych chatek. Może przekonam moją kobietkę. Ja osobiście, szczerze mówiąc wolę dalej od centrum. Ale nie jadę sam, więc muszę się troszkę dostosować.
Łukasz, roztapiaj sztabki, szykuj matryce. Mam nadzieję, że znajdę coś w tej cenie. W Bieszczadach w Ustrzykach Dolnych i to w sezonie ferii zimowych mieszkałem za 25 zł za osobodobę i to w bardzo fajnych warunkach
Darmowa herbatka i kawka ile dusza zapragnęła. W pokoju telewizor, łazienka z toaletą. Do dyspozycji piłkarzyki, stół do pingla i bilard. Zatem mam nadzieję, że znajdę coś w tej cenie rownież w Zakopcu.
Dobrze że był telewizor
Dobrze że był telewizor
Telewizor to podstawa,bo cóż by tam robić w długie wieczory.
bilard
Mirku !! Jak się jedzie z kobietką to bilard jest podstawą a nie tv
A wiedziałem, że jak troszkę rozwinę temat, to będziecie się nabijać Hahaha...
Ależ skąd. Ja od lat jestem podróznikiem ceniącym wygodę.
A nie lepiej np w Chochołowskiej w schronisku pokój z łóżkiem małżeńskim i łazienką, w góry bliżej.
W tym pokoju leżakuje się minimum w 7 osób.
No właśnie problem w tym, że jest tak, że muszę chcieć blisko centrum. Tego nie przeskoczę chyba. Jedyne rozwiązanie jest takie, że jak nie znajdziemy nic blisko centrum, i tu jest nadzeja, to poszukamy dalej
bilard
Mirku !! Jak się jedzie z kobietką to bilard jest podstawą a nie tv
A z kobitką? To nie jest wygodniej w łóżku a nie na stole bilardowym?
To zależy co kto lubi