Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: Grupowe zakupy..
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
..bywają ciekawe oferty w internetowych sklepach górskich.. Weź 3- zapłać za 2.. Czasami warto wlasnie w 3 osoby zakupić trzy takie same rzeczy lub w podobnej cenie.. Wychodzi znacznie taniej.. Może przy okazji takich promocji uda się nam dokonać wspólnych zakupów.. ? Co o tym myślicie ?
No tak, ale popatrz na siebie i na mnie. Mnie się wydaje, że Tobą profanowane promocje są jednakowego rozmiaru. Smile
Nie, nie muszą być Stasiu, tylko np przeceniona czy za symboliczna 1zł jest zawsze ta tańsza rzecz.
Stasiu, a skąd! Jakiś czas temu dla siebie zamówiłam spodnie, koleżanka wzięła plecak, a kolega raki.. Każda z tych rzeczy kosztowała okolo 300 zł..
Zapłaciliśmy tylko za dwie czyli 600zl, a podzieliliśmy koszt na 3 osoby.. Każdy z nas zapłacił 200 zł ..
Myślę, że jest to bardzo fajna okazja do zaopatrywania się w wyposażenie. Trzeba tylko w danym momencie dać odpowiedni link, żeby można było sobie coś wybrać i uzgodnić co i kto chce kupić ok
Korzystaliśmy czasem z promocji "3 za 2" przy zakupie różnych rzeczy, warto czasem na to poczekać.

szewczyczek napisał(a):
Korzystaliśmy czasem z promocji "3 za 2" przy zakupie różnych rzeczy, warto czasem na to poczekać.

Właśnie o tym pisze : :-) Ja czekam.. i dam znać kiedy promocja się pojawi Smile

Takie promocje bywają też w tradycyjnych sklepach ze sprzętem turystycznym Smile, warto zaglądać od czasu do czasu.
Choć jak kupując raczej szukam wyprzedaży po zmianie kolekcji. W zasadzie wszystko prócz butów (i jednego polara co dostałem w prezencie) kupiłem własnie w taki sposób- n.p. kurtka z 700zł na 150, plecak w podobnych proporcjach ale ceny już nie pamiętam.
Normalnych cen w życiu by nie dał, bo są przesadnekwasny
Wprawdzie to nie grupowe, ale podobnie bo 40% taniej, Polarsport ma przecenę na puch i waciaki.
Jest promocja na fajną kuchenkę
http://www.e-horyzont.pl/zestaw-kuchenka...16515.html może nie tanio ale zawsze ciut taniej.
Cena regularna 130 euro
Co to za turystyczna kuchnia za 130 euro? uhm To chyba sama gotuje. giggle

Stasiu napisał(a):
Co to za turystyczna kuchnia za 130 euro? uhm To chyba sama gotuje. giggle

A już chciałem zamówić, nie musiałbym w aucie gotować a tu masz, obsługa we własnym zakresie Smile

Za darmo to sobie możecie krzesiwem ognisko rozpalić Toungue
A jak kto chce mało nosić i dużo gotować... trza zapłacić.
To ja wolę z tobą iść a ty noś i gotujgiggle
A Tobie zostanie niesienie napojów Wink
Stron: 1 2
Przekierowanie