Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: Co sądzicie o firmie Quechua?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Jak w temacie. Co sądzicie o produktach tej firmy? Ja mam obuwie i jestem bardzo zadowolony, dosc przyczepne i wygodne w dobrej cenie.
Używacie sprzętu tej firmy?
Ja zakupiłam pare rzeczy z tej firmy i tk na przykład koszulki (podobno termoaktywne) są do niczego, spodnie rewelacja (praktyczne, dobrze uszyte, wygodne-bajka).
Ceny dość przystępne
Nie zaryzykowałabym z butami-wole sprawdzone firmy.
z butów jestem bardzo zadowolony
mają juz za sobą 2 wycieczki
czerwone wierchy (z kirów do kuźnic), oraz z kuźnic na zawrat przez kasprowy i świnice, a powrót przez doline gąsienicową i spisywały się dosc dobrze
spodnie tej firmy niedługo chyba zakupie
miał ktoś śpiwór tej firmy?

blaza napisał(a):
spodnie tej firmy niedługo chyba zakupie
miał ktoś śpiwór tej firmy?

mam worek, puchowy do -7 (extrema)
Wypróbowany-nada się Smile

A co do spodni, mają taki fajny model letni, odpinane -bardzo praktyczne
Kilka dni temu nabyłam zimówki, z szelkami-wyglądają na porządne, przejdą test w grudniu Wink

Witam!
Kupiłem co nieco: m.in. kaski narciarskie i gogle dla moich dzieciaków. Ciężko było im cokolwiek dopasować (za ciasne, za duże, cięzkie niekolorowe, niewygodne itp - jak to dzieci...). Gdy dostały Quechua - jeżdziły zawzięcie, bez słowa narzekania. Mniemam więc, że im odpowiadają. A przynajmniej ja mam spokój - więc, jak widzisz, WARTO BYŁO Big Grin
Firma w miarę tania.Sprzet klasowo z nizszej półki. Powiem szczerze ze wolę Quechue niż Campusa czy Alpinusa.

Teraz przymierzam sie do kupna worka-puch, temp. extr - 25 za 600zl.Cena atrakcyjna nie wiem jak bedzie z jakoscią.
Arktyczne plany Rob?
Tak tylko,trzeba być gotowym. Kolega ostatnio wróciół z fajnego miejsca
Marzenia , marzeniami ale trzeba je spełniac.

A w lipcu Gross i Mont Blanc więc worek sie przyda, a ta temperatura to tylko extremum , Komfort odczuwasz przy - 6.
Dlatego właśni zapytałem, no to realizacji planów, bo z moich zimowych extr. to tylko lodowy wspin i kilka nocy w śniegu, ale o tym później ...
Kiedy bedziesz w Tatrach?
w I połowie stycznia, a potem prawdopodobnie na przełomie lutego/marca
Terminy nam się nie pokrywaja. My bedziemy od 17-21 grudnia.

Do 6 stycznia jestesmy w kraju.

zaraz nas Admin potnie.Smile
o terminach wiem i liczę na to, że coś wsplnie zrobimy, ... a jeszcze jedna blizna na plecach niczego nie zmieni, ważny jest kierunek marszu, a nie dźwięk klaksonów
Także do zobaczyska
Stron: 1 2
Przekierowanie