Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: Zmiany w administrowaniu na GŚ
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Czas na pewne ogłoszenie innocent

W związku z moimi prywatnymi powodami, a także podejmowaniem przeze mnie w miesiącu maju nowej wymagającej dużo czasu pracy - doszedłem do wniosku, że w najbliższym a zarazem ciężkim do określenia jak długim okresie, nie będę w stanie pełnić roli jedynego administratora Górskiego Świata.

Oczywiście ogromną szkodą byłoby zaprzepaścić pracę Was Wszystkich i pozostawić to miejsce całkiem samemu sobie (choć w ostatnim czasie i tak trochę tak to mogło wyglądać z mojej strony). Forum to miejsce w którym wiele osób ma swój wielki wkład, za który to Wam Wszystkim w tym miejscu bardzo dziękuję.

Szukając rozwiązania starałem się znaleźć kogoś kto mógłby mnie wesprzeć a właściwie nawet niejako poprowadzić dalej GŚ, przy okazji wnosząc swoje nowe siły, pomysły i motywację do miejmy nadzieję dalszego jego rozwoju. Dotyczy to zarówno forum jak i ewentualnych zmian w treści strony znajdującej się bezpośrednio pod adresem gorskiswiat.pl.

Nowym administratorem zostanie Krzysiek. Od razu chciałbym zaznaczyć, że ja się nie wycofuję z forum i wtedy kiedy będę mógł to oczywiście będę się starał być dalej administratorem. Chciałbym jednak abyście w pełni zaakceptowali, że wszelkie decyzje związane z działalnością forum jak i treścią stron dostępnych gdziekolwiek pod adresem gorskiswiat.pl - Krzysiek również może podejmować i ma na to moją pełną zgodę.

Pozostaje mi życzyć w tym miejscu powodzenia Krzyśkowi ok
Krzysiek-dużo entuzjazmu, pomysłów i cierpliwości w nowej roli. ok
Pedro-sukcesów na niwie zawodowej i prywatnej, ale także górskiej. Do zobaczenia w Tatrach. ok
I dzięki za dotychczasowy wkład pracy w rozwój strony.
Myślę, że to słuszna decyzja. Smile Co dwie głowy, to nie jedna. Smile Wink

Powodzenia życzę obu Administratorom. Smile

Krzysiek, do twarzy Ci w zielonym. Smile
Krzysiek - gratulacje! Smile
Gratki Krzysiek! Życzę obu Adminom weny i cierpliwości do Nas Smile
Problem w tym, że już będę musiał do Krzycha zwracać się z całą swą powagą. Wink
Powodzenia w dalszej ciężkiej pracy życzę. ok
Przekierowanie