Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: Orla Perć
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Rafał - osobiście uważam, że jednak nie tak w 100% było wszystko przemyślane. Wysokie Taterki potrafią nie raz wytknąć nieprzygotowanie, obieranie OP jako pierwszy cel to też niezbyt rozsądne (wiem coś o tym, u mnie kiedyś tam były trzecim giggle ), a tym bardziej skoro nie znamy swojej kondycji, nocna wędrówka przy świetle komórek też jest dowodem, że sporo rzeczy trzeba jeszcze dopracować. Niemniej powodzenia Smile

Co widziałeś to Twoje, myślę że coś ta wycieczka Ciebie/Was nauczyła ok

Co do paskudnej pogody i OP. Trochę inaczej to wygląda niż przy lampie. Ale też ma swój urok Big Grin

Cytat:
Co do paskudnej pogody i OP. Trochę inaczej to wygląda niż przy lampie. Ale też ma swój urok Big Grin

Miałem na myśli sytuację, w jakiej można się niespodziewanie znaleźćSmile

Niespodziewanie to nie polecam Smile

Spodziewanie jak ktoś przygotowany i świadomy na co się piszę to inna historia - taka mrocznie interesująca Cool

Pedro napisał(a):
Niespodziewanie to nie polecam Smile

Spodziewanie jak ktoś przygotowany i świadomy na co się piszę to inna historia - taka mrocznie interesująca Cool

... jak z dramatu obyczajowego Michała JagiełłyCool

Sokół

Rafi, a mieliście chociaż duże wyświetlacze w tych komórach?

Devil

Jakoś trzeba zacząć. Najważniejsze, że nikomu się nic nie stało. Obyś wyciągnął wnioski na następny raz.
Rafi, wrzucaj dalsze zdjęcia, lubimy ten rejon ok

A ten facet na Zmarzłej to TY uhm ?

pozdr
p.
Stron: 1 2
Przekierowanie