14-01-2011, 10:16 PM
Proponuję Wam nowy konkurs... i mam nadzieję że będą chętni
Plan jest taki:
Będę wrzucać seriami zdjęcia, każda seria będzie miała swoją "myśl przewodnią". Zadaniem uczestników konkursu jest rozpoznać co znajduje się na zdjęciu.
Żeby nie było łatwo zdjęcia będą przerobione "troszkę" w programie do obróbki. Odpowiedzi/propozycje piszemy normalnie w wątku.
Po uzyskaniu pierwszej prawidłowej odpowiedzi - wrzucam następne zdjęcie. Wiadomo, trafią się łatwiejsze i trudniejsze zagadki - czekam na odpowiedzi do skutku.
Jedna tura konkursu to 10 zdjęć. Tur będzie tyle na ile starczy pomysłów w mojej głowie
Albo dopóki będą chętni do zabawy.
Zwycięzcą jednej tury będzie osoba, która odpowie na najwięcej zagadek. W razie takiej samy liczby punktów kilku osób - przewidziana dogrywka w której tylko te osoby wezmą udział
I wiadomo - kto pierwszy ten lepszy.
Nagrody są bardzo cenne (tylko najpierw muszę wymyślić jakie)
Wszystkie ewentualne pomysły, modyfikacje konkursu i zdjęcia do następnych etapów - bardzo mile widziane
Mam nadzieję że pomysł się przyjmie
Zapraszam do zabawy

Plan jest taki:
Będę wrzucać seriami zdjęcia, każda seria będzie miała swoją "myśl przewodnią". Zadaniem uczestników konkursu jest rozpoznać co znajduje się na zdjęciu.
Żeby nie było łatwo zdjęcia będą przerobione "troszkę" w programie do obróbki. Odpowiedzi/propozycje piszemy normalnie w wątku.
Po uzyskaniu pierwszej prawidłowej odpowiedzi - wrzucam następne zdjęcie. Wiadomo, trafią się łatwiejsze i trudniejsze zagadki - czekam na odpowiedzi do skutku.
Jedna tura konkursu to 10 zdjęć. Tur będzie tyle na ile starczy pomysłów w mojej głowie
Albo dopóki będą chętni do zabawy.Zwycięzcą jednej tury będzie osoba, która odpowie na najwięcej zagadek. W razie takiej samy liczby punktów kilku osób - przewidziana dogrywka w której tylko te osoby wezmą udział
I wiadomo - kto pierwszy ten lepszy.Nagrody są bardzo cenne (tylko najpierw muszę wymyślić jakie)
Wszystkie ewentualne pomysły, modyfikacje konkursu i zdjęcia do następnych etapów - bardzo mile widziane
Mam nadzieję że pomysł się przyjmie

Zapraszam do zabawy