Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: Góry trochę inaczej - konkurs fotograficzny
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Proponuję Wam nowy konkurs... i mam nadzieję że będą chętniSmile

Plan jest taki:

Będę wrzucać seriami zdjęcia, każda seria będzie miała swoją "myśl przewodnią". Zadaniem uczestników konkursu jest rozpoznać co znajduje się na zdjęciu.
Żeby nie było łatwo zdjęcia będą przerobione "troszkę" w programie do obróbki. Odpowiedzi/propozycje piszemy normalnie w wątku.
Po uzyskaniu pierwszej prawidłowej odpowiedzi - wrzucam następne zdjęcie. Wiadomo, trafią się łatwiejsze i trudniejsze zagadki - czekam na odpowiedzi do skutku.

Jedna tura konkursu to 10 zdjęć. Tur będzie tyle na ile starczy pomysłów w mojej głowieBig Grin Albo dopóki będą chętni do zabawy.

Zwycięzcą jednej tury będzie osoba, która odpowie na najwięcej zagadek. W razie takiej samy liczby punktów kilku osób - przewidziana dogrywka w której tylko te osoby wezmą udziałSmile I wiadomo - kto pierwszy ten lepszy.

Nagrody są bardzo cenne (tylko najpierw muszę wymyślić jakie) Big Grin Wszystkie ewentualne pomysły, modyfikacje konkursu i zdjęcia do następnych etapów - bardzo mile widzianeSmile

Mam nadzieję że pomysł się przyjmie Smile

Zapraszam do zabawySmile
I na początek zaczynamy łatwiutko.
Temat pierwszej serii zdjęć - GÓRSKIE SCHRONISKA

A więc co to i gdzie to: [attachment=35685]
to jest kładka nocą, koło schroniska ok
poproszę o kolejne Smile

a poważnie, za trudne, ale może komuś pomogłem w odpowiedzi Big Grin
Byłem + widziałem = Chata pri Zelenom Plese Toungue

Mallaidh napisał(a):
Byłem + widziałem = Chata pri Zelenom Plese Toungue

cieszę się, że mogłem Ci pomóc ok

Stokrotne dzięki Big Grin
bravoSmile aczkolwiek miałeś łatwiej Toungue

i drugie zdjęcie konkursowe, jeszcze z gatunku łatwych: [attachment=35687]
Schronisko PTTK na Przełęczy Przegibek ?uhm
brawoSmile mówiłam że proste??
no to fota 3 : [attachment=35688]
Gosia, miałem łatwo. Mam już pokrzywiony wzrok i mogę poczytać pokrzywione literki giggle
Chata Plesnivec w Tatrach Bielskich.
graty StasiuSmile
no to 4: [attachment=35694]
Bacówka PTTK pod Krawców Wierchem.
phiToungue dobrze... Maciek, zdyskwalifikuję Cię, już tyle czasu chodzisz ze mną po górach że ciężko mi jest wynaleźć jakieś foty żebyś nie zgadłToungue

no to 5:[attachment=35777]
A może zbanujesz od razu? Toungue

Tego to nie wiem...kajsik w Tatrach, nie? uhm
zbanuję skoro sobie życzysz, mogę kijkiem na szlaku albo miotłą w domuBig Grin
Stron: 1 2
Przekierowanie